Отговори
# 480
Да, доста постно откъм страст втори сезон.
Не знам как е в другите турски сериали де, може би си е нормално.
Аз гледам на запис, обаче съвсем не разбрах как Гюлгюн изведнъж се завърна в имението. Нали уж искаше развод, живееше отделно, после не помня да се сдобрявали и след интервюто някакси се завърна Simple Smile

# 481
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Рекламата на Мерт е наистина мноооого хубава .  Направо ме нави това момче да си купя такова сокче  Simple Smile И ако можех с удоволствие бих го направила ,но за съжаление при нас го няма или аз поне не съм виждала .Cry Ще трябва май ,май поне до Одрин да си иде на пазар,за да си начеша интереса   Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile

ЧРД на Таро и да е жив и здрав и много успешен  Tada

За по-страстните сцени еми ,че то по-турските сериали те са си мноооооого кът така че си е нормално и даже ние мисля ,че сме доста добре  от към такива сцени.Поне между Мерт и Афра има много химия и всичките им сцени изглеждат напълно реалистични и убедителни ,че тези хора се обичат.Всички по-така сцени бяха така или иначе само за интернет потребителите ,а по-телевизията си даваха съкратения вариант ,че да не се поквари драгия турски зрител.
Гюлгюн се върна в имението  Орхан като влезе в затвора.В началото уж за подкрепа на Ферит ,а после си припомни ,че обича мъжа си и така и си остана у дома при семейството си.

# 482
Берил май май е в Америка  но дали е сама или с Ерсин незнам !

# 483
Хванали са нашите сладури за снимка в Испания

# 484
  • София
Тъкмо се събуждам и какво да видя Stuck Out Tongue Winking Eye

Берил и Ерсин са заедно в Лос Анджелис. Пуснаха снимки от едно и също място.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 01:15 от MysteryG

# 485

АфРам "румени, засмени..", както се казва в онова стихче 🧿🤍

# 486
Добро утро, момичета! 🫶
Честит Курбан Байрам на всички, които празнуват днес! 🐏🧿🙏

Така по-добре изглеждат снимките! 🤍🧿

# 487
Заедно са Берил на едната снимка беше с нощницата, с която Ерсин се разхождаше по сетовете 😃

Апък за нашите какво да кажаа 😍
Очаквам още снимчиции 😊😊
Ама искам да ги хванат пак как се цункат 🔥

Берил май май е в Америка  но дали е сама или с Ерсин незнам !

# 488
Усеща се все повече колко популярни са всъщност.Колкото и злобарите да си говорят , нашите където и да идат , ги разпознават.То си в признание.Въпреки , че точно на почивката им сигурно е малко досадно ,  но все пак, да те знаят във всяка държава където ходиш , си е огромно постижение.
Пък кучетата нека си лаят.

# 489
Усеща се все повече колко популярни са всъщност.Колкото и злобарите да си говорят , нашите където и да идат , ги разпознават.То си в признание.Въпреки , че точно на почивката им сигурно е малко досадно ,  но все пак, да те знаят във всяка държава където ходиш , си е огромно постижение.
Пък кучетата нека си лаят.

За да останат почти анонимни, трябва да са в страна, в която сериалът не се излъчва. То май все по-трудно се намират такива, ама не знам за Испания как е. Трябва да ги направят посланици на ООН, защото излъчват любов, енергия, оптимизъм, сближават, а не разделят хората по света, а това в сегашното време е просто невероятно.

# 490
Има ли конкретна златарска фамилия , по която се върти филма? Или е една художествена идея?

# 491
Добро утро на всички
Прекрасни Афра и Мерт
Вълнуваща и незабравима почивка да имат нашите любимци

Честит Курбан Байрам на тези,които празнуват

# 492
# 493

🧿🧿🧿🧿🧿

Бел Stuck Out Tongue Winking Eye и за най-добрите приятели завинаги 🧿🧿🧿🧿🧿

# 494
Еванджелин, истински бест френдс форевър! 😂😂😂 Споделят си ваканциите, ходят заедно на работа, на закуска, на вечеря, на концерт и т.н.!

🧿🧿🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт