Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 33 435
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Вие как вземате магнерот? Четох, че не трябва да се приема с калций. Вие спазвате ли някакви правила?

Аз сутринта си бях ок, но след като обядвах ми стана много тежко и усещам на моменти едни меструални  неудобства. Дано е фалшива тревога Hands Pray

Взимам го просто 2x2 сутрин и на обед. И аз понякога имам подобни на менструални крампи, често като бебето е активно. Изобщо, всякакви усещания имам. Grinning

# 541
Ох, благодаря. Ще почна и аз да го пия без много да мисля другите таблетки Simple Smile

# 542
ans9898 стискам палци да се успокоите скоро, вярвам, че всичко е ок! Малко се говори за най-тежкия за понасяне симптом на бременните - притесненията за бебчовци, които само си менят произхода цяла бременност!

Днес си намерих кърлеж до косата, и той решил че иска да си живеем заедно, но в момента имам място само за две сладки бебета! Отидох да го махат и ме хвана срам, че пишках преди и след прегледа, който беше 15 минути. Хаха!

Пуснах и желязо днес, да видим!

Аз имам точно като менструални болки след ядене и то на специфични неща, магнезият помага. Свързвам го с проблеми с храносмилането, които подуват вече подутите места.

А за разходките, правя много и на всеки два три дни отспивам почти целия ден. Мога да заспя навсякъде и по всяко време през деня, като по поръчка.

# 543
Аз се слдя по ЗК и болничните ми минават през комисия, по 5 лв ми вземат за болничен.
Днес имам болка, в дясно от пъпа, която е фокусирана в една точка, все едно нещо ме натиска, дали е възможно бебето да натиска нещо отвътре?

Може да е бебето, да.
Или подготв.контракции.

И аз пия хиляда хапчета (витамини, магнероти..) много ми писна. Искам всичко да изхвърля. Миналия месец викам на АГ, че спирам всички хапчета, той ми каза да не си го и помислям, абсурд.

# 544
Магнерот ми е изписан по 1 сутрин и вечер. Не знам колко ефект има, май нямам болки както преди, но пия и но шпа, когато се наложи.

# 545
Единствено спазвам да има отстояние от 4 часа между Магнерот и Желязо, поне така ме посъветва АГ-то.

Вие как вземате магнерот? Четох, че не трябва да се приема с калций. Вие спазвате ли някакви правила?

Аз сутринта си бях ок, но след като обядвах ми стана много тежко и усещам на моменти едни меструални  неудобства. Дано е фалшива тревога Hands Pray

# 546
Джу, стана ми интересно как така неродено бебе ще си смени произхода?

И аз пия доста неща. Пия и калций на таблетки и затова се притесних, ще се опитам да оставя няколко часа между двете. Желязо вземам сутрин между 5 и 6 и лягам да спя. Закусвам след около 3 часа. Аз го пия с вит с, уж помага в усвояването.

# 547
Фрида, вярвам, че става дума за произхода на притесненията Sweat Smile

# 548
Хаха, да, това беше - произхода на притесненията! В моята глава имаше смисъл, ама не винаги смисълът излиза наяве хаха

# 549
  • Sofia
Момичета дали има проблем да се прави почистване на зъбен камък? Или да чакам след раждане?

# 550
vaflichka, аз си правих профилактика/ почистване на зъбен камък 3/4 месец, преди 10-на дни ходих на зъболекар да ми оправи едно петънце. Мисля, че няма проблем дори е важно. На мен ми предписа и паста за бременни с повече калции и вода за уста за да нямам кървене от венците.

# 551
Ъпдейт.

Не издържах с тези "контракции" и отидох на преглед в Пловдив, тъй като съм тук в момента...иначе в София се следя..

Казаха, че всичко е перфектно. Възможно е усещанията ми да не са контракции, а други неща като разпъване на матката, бебето или др.
Тоест, АГ каза, че при контракция се стяга целия корем. Не само долу под пъпа.
Аз по тази логика съм имала само 2 пъти контракции.

Но се обадих на моя личен АГ от София и му обяснявам къде ми се втвърдява, но той казва, че това са контракции вероятно.

Та .... коринфар ще пия 7 дни и се надявам да намалеят значително.
Това разбрах, че трябва да стане.

Но също док от Пловдив ме посъветва след 2 седм да отида пак на преглед, за да се проследява шийката.

Много е кофти като човек е стресиран от какви ли не работи и в момента дори всичко да е в рамките на нормалното да му се струва проблем....

# 552
Lunatichka92 ,Честит рожден ден жива и здрава !!!

# 553
Фрида, вярвам, че става дума за произхода на притесненията
Sweat Smile

Хаха, да, това беше - произхода на притесненията! В моята глава имаше смисъл, ама не винаги смисълът излиза наяве хаха

Joy Gift Heart

# 554
Моето АГ пък е другата крайност, само пренаталния  комбиниран вит е предостатъчен според него. Питах да ми изпише калций , той не се съгласи, аз бих пила по 1 от време на време, но не знам коя марка да избера.

Общи условия

Активация на акаунт