НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 268
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Точно снимка иска (jpeg). На който му се появят оценките от дипломата в профила в СУ, да даде сигнал. Може би направо балове ще се появят.

# 316
В кой сайт виждате дипломите?

# 317
# 318
# 319
  • София
Ани, как направихте плащането на таксата - през Изи пей или платихте с карта? Въпросът ми е по кой начин най - бързо се отразява плащането, за да стигнем до заветния вх. номер?

# 320
Точно снимка иска (jpeg). На който му се появят оценките от дипломата в профила в СУ, да даде сигнал. Може би направо балове ще се появят.
На телефоните за информация ми казаха, че служителите проверяват всяко едно заявление и ръчно нанасят оценките, като до 2-3 дни трябва вече да са нанесени в профила на кандидата.

# 321
И моята не иска да остава в Пловдив, София та София, повечето и съученици също са се запътили натам. Тази сутрин подреди желанията (12 на брой) в СУ и сега поне тя ми отпадна. На първите четири места са всички от факултетата по Математика Rolling Eyes.

Сутринта като карах седмокласника, един татко, оставящ детото си в детската градина до нас, ме жулна леко - драскотини, но стигнахме навреме до училище и в 8 и 5 го оставих. Много разбран татко, вика съжалявам моя беше грешката, аз пък  колата ми е последния проблем, закъснявам с детото за НВО Worried, все пак училището ни е на едни 15-20 минути от вкъщи, зависи от задръстванията. Хубаво, че беше спокойно движението в града и го оставих навреме.

Защо ли ми е познато ?
Моята не иска да учи в София, искала да си изживее студентския живот. Нека се помъчи малко, да мине през изпитанията ….
Сега ще обикаляме от София-  през Пловдив - за Стара Загора / поне са в една посока/.
А за разкош ще се поразходим да Велико Търново. Обичала да пътува…… ми да пътува.

# 322
  • Sofia
Марти, с карта и веднага излезе потвърждението и вх.номер. Сканирай дипломата първа стр, вътрешна част, гръб - така ги иска, а не на един файл. Също и сертификати за език, ако ги ползвате за нещо.

Е, СУ си е СУ, щом ръчно ще въвеждат оценките, а не намерят начин да се налеят автоматично от НЕИСПУО примерно.

toni1, прати я с влака - да си попътува Trollface

# 323
Вчера следобяда подадохме желанията в СУ. Преди малко са отразили оценките от дипломата и ДЗИ.

# 324
  • някъде ... тук ...
И моят вече е диплома и е подал документи за кадидатстване на място в УАСГ.

# 325
ЕлиТ ССС ли писа?

# 326
  • В средата на времето
До кога трябват да се регистрираш и да наредиш желания за първо класиране в СУ? Не е ли до 03.07?Питам, защото всички сте се разбързали... 🙄

# 327
  • Пловдив
Още се подмотваме ние, а диплома имаме още от вторник. В УАСГ Архитектура и ССС. Дипломата/ и тази от 10-ти клас/ съм сканирала на 2 файла и съм прикачила. Остана да платя. Така ще ги приеме ли, тоест 4-те страници на едно? Някой качил вече, Izida?
Ох и да кажа за седмикласника. След БЕЛ-голямо сдухване, почти рев, разочарование от себе си, дано има 70т...Днес само последната подточка едната половина не е довършил. Уж всичко друго е вярно. Успокоих се аз, най-накрая!

# 328
До 3 юли е, но явно си имат планове младежите.
Моят в момента е в чужбина и ще подава когато се прибере.
Наложи се да му връчат дипломата на мен, на всичко отгоре и награден от директорката и трябваше да държа “реч”. Уж се бях подготвила, но ми изхвръкнаха думите от главата и просто благодарих, като не пропуснах да кажа колко се гордея с него, въпреки че наградата не е за отличен успех Sweat Smile

# 329
  • София
Да, до 03.07. е срока. "Ние" сме много ангажирани тези дни с какво ли не по - важно от кандидатстването и по нататък ще свършим тази работа. За къде да бързаме Laughing
Ани, благодаря. И аз мисля с карта да е плащането.

Общи условия

Активация на акаунт