НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • нейде там, където ....
Искат ли диплома от 10-ти клас някъде? Може ли и без нея да се кандидатства?

# 331
  • На планетата земя

Аз така и до този момент не разбрах със сигурност, но синът ми беше в професионална паралелка с информатика в МГ и в 11 и 12 клас не са учили физика и инф. технологии. Съответно за ТУ-София искат такава оценка в балообразуването и ще трябва да се вземе предполагам от първия гимназиален етап.

# 332
СУ за право я искат.

# 333
  • някъде ... тук ...
Да, и после транспортно, хидро и геодезия.
И в УАСГ искат удостоверението за 10клас.

# 334
  • В средата на времето
viara, аз инструктирах набора да ходи на място  УАСГ да подава документи. Ние се прибираме чак на 27.06 и ще трябва сам да се организира. Снощи са поливали дипломите и днешният ден замина. Уж днес щяхме да си говорим за унитата, но  го няма да се обади никакъв. В понеделник се надявам да се задейства сериозно. Колко е таксата за кандидатстване в УАСГ? Казах му да си вземе 100 лв. за всеки случай.

# 335
  • някъде ... тук ...
60лв пише. Не съм питала моя колко е дал.

# 336
Ние забихме на номер на дипломата това Рег. номер ли е или този червения?

# 337
  • София
СУ за право я искат.
Хъм, това пък защо? Нищо от там не участва в балообразуването.

# 338
Само ако някоя оценка я няма 11-12 клас, за да си я намерят от там...

# 339
СУ за право я искат.
Хъм, това пък защо? Нищо от там не участва в балообразуването.
              Когато качваш документите в СУ има изписано и свидетелството от 10-ти клас ,но срещу него няма червена звездичка , което значи ,че не е здължително.

# 340
  • Sofia
За малко изтръпнах с тая диплома за 10 клас. Аз не я прикачих (стори ми се ненужно) и ми прие документите. Все си мисля, че нямаше да ги приеме, ако беше задължителна, а не съм я качила.

# 341
  • София
Ох, изправи ми се косата като прочетох, че трябва и удостоверението от 10 клас. И като знам какви са оценките от НВО му тогава и си викам: айде, замина не само правото в СУ, ами правото където и да има такова.
Щом не е задължително прикрачването му, го скривам в най - дълбокия шкаф и забравяме за него 😁

# 342
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми се пристига тази вечер, но няма диплома. Трябва да я вземе в понеделник и ще нареди специалностите.

# 343
  • София
За малко изтръпнах с тая диплома за 10 клас. Аз не я прикачих (стори ми се ненужно) и ми прие документите. Все си мисля, че нямаше да ги приеме, ако беше задължителна, а не съм я качила.

Не я искат, но на последната страница на сегашната диплома има изписан сериен и регистрационен номер и на дипломата след 10-ти клас. Ако им трябва нещо от нея, си я теглят служебно и си попълват оценките. Така на сина ми му се появи оценка по предмет, който не е изучавал след 10-ти клас.
За правото пък съвсем нищо не искат, освен общ успех от 11-12 клас и ДЗИ БЕЛ - те са най-семпли  Simple Smile

Ние забихме на номер на дипломата това Рег. номер ли е или този червения?

В СУ е регистрационният номер, в УНСС ги иска и двата, но са си указали с картинки кой номер от къде се взима и къде се вписва Simple Smile

# 344
И "ние" се дипломирахМЕ Blush
Приятно тържество във ФК Варна, празник за всички ученици, постановка(кратка) на театралния клуб, фолклорна програма, награда на отличени ученици(спортни състезания, компютърни състезания олимпиади и др), номинация за ученик и учител на годината. Едва накрая дипломи на 12клас. Всички, освен дипломи, получиха и тениски с емблемата на гимназията. Дрескодът на учители и директор беше също тениски с емблема и черен панталон.
Леко неприятно ми беше, че синът ми (и още едно дете от класа, за др класове не зная) трябваше да получи и удостоверение за вслидиране на компетентност от допълнителна матура (език, който в училище не се учи на това ниво), а се оказа, че в понеделник трябва да ходи в училище да го получи. Не разбрах, защо не го дадоха днес
А той работи и пск проблем да отсъства в понеделник, но няма как.

Общи условия

Активация на акаунт