НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 198
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Емиии 2000та в английската толкова ☺️ спомен зеро от това събитие, освен 2-3 снимки на двора с рандъм съученици...

# 196
  • София
Аз нямам никакъв спомен от раздаването на дипломите. Но съпругът ми каза, че са ни ги връчили в аулата на Софийския университет.  Добре, че съм омъжена за съученик, че да ми разказва по-голямата част от собствения ми живот.

# 197
Здравейте Момичета! Аз не пиша, но чета редовно темата, още от преди години, когато се въртяхме на въртележката след 7-ми клас 😄

Тогава, а и сега, от тук получавам много ценна информация! Благодаря ви 🙏💕

Сега, моля, да ми кажете, дали при онлайн регистрация за кандидатстване в СУ, се иска номер на лична карта?

Моят син е с изтекла ЛК и сега се сеща, че може да се изисква актуална?!? Подаде заявление за нова, но няма номер, а само картонче с вх. номер. Дали ще е проблем?

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 22:48 от MoSt new

# 198
  • София
Здравейте Момичета! Аз не пиша, но чета редовно темата, още от преди години, когато се въртяхме на въртележката след 7-ми клас 😄

Тогава, а и сега, от тук получавам много ценна информация! Благодаря ви 🙏💕

Сега, моля, да ми кажете, дали при онлайн регистрация за кандидатстване в СУ, се иска номер на лична карта?

Моят син е с изтекла ЛК и сега се сеща, че може да се изисква актуална?!? Подаде заявление за нова, но няма номер, а само картонче с вх. номер. Дали ще е проблем?
Имаш входящ номер да си вземете лк от паспортна служба.
С него не можеш да кандидатстваш в СУ.

# 199
  • София
На всички ли в последния момент ви казаха датата на връчването?
Не. Датата ни я каза класната преди доста време, когато ни събраха за последната РС.

Не би трябвало да се иска ЛК. Човек се идентифицира с ЕГН, което не се променя. И в дипломата е записано само ЕГН.

# 200
  • София
Датата на дипломирането на младежа го знаем от април май някъде. И добре, че той ме уведоми, когато са им казали, защото точно в негов стил, беше забравил, че тази седмица му предстои такова мероприятие.

# 201
Благодаря за отговорите! Той още не си прави регистрация за кандидатстване в СУ, защото и диплома няма.
Днес се обадих в Елитната Гимназия да питам кога ще ги раздават и там все едно, че ги питах: Кой ще спечели Европейското по футбол 😃
Ами, още не е ясно...ми казва госпожата!
Тази хора явно живеят в някаква паралелна реалност. Нямат идея, че има срокове за кандидатстване...

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 23:31 от MoSt new

# 202
  • София
Датата на дипломирането я знаем от поне 20 дни. Миналата седмица разбрахме за началния час.

# 203
Ние разбрахме днес, че ще ги връчват вдругиден. Разкош като за изпроводяк, но друго не сме и очаквали.

# 204
  • Варна
Ние също вчера разбрахме, за четвъртък, като час все още няма.

# 205
И аз не знам час, обаче МС вече са се разбрали с класа да го отпразнуват както си трябва след това Joy Самото раздване не ги вълнува особено, даже ме пита вчера не може ли от канцеларията да си я вземе и да пропусне.. Така или иначе доста от класа му са насам-натам - кой работи, кой на почивка, кой на не знам къде.. Не знам дали и половината ще са налични като го слушам.

# 206
  • София
Здравейте, понеже ни предстои подготовка за ДЗИ по БЕЛ, може ли да препоръчате школи или учители по БЕЛ от които сте били доволни.

# 207
  • нейде там, където ....
Датата за дипломиране знам от преди бала, но наскоро получихме и официална покана от ръководството на училището. Ще бъде в аулата на СУ 😁. После може и да празнувам(е) навън прекратяването на отношения с МОН. Само за облеклото се чудя, на младежите - риза и панталон (не дънки), добре ли е?

# 208
Моят е с дънки и риза. Ако беше в училище и с тениска би тръгнал, но само заради това че ще е в университета каза риза.

# 209
  • София
Моят пък като рече, ще ходи с дънки и тениска и на мен ми се изправи косата. Ама как ще ходиш така облечен, та нали ще си в СУ. Отговор: е, к'во от това. Аз настоявам да е с панталон и риза, той щял да види. Ако е така, както аз искам трябвало да е с черен пантолон и черна риза и щял да умре от жега Rage

Здравейте, понеже ни предстои подготовка за ДЗИ по БЕЛ, може ли да препоръчате школи или учители по БЕЛ от които сте били доволни.
Въпросният младеж, ходеше на уроци в Междучасие, при Цветелина Димитрова и сме много доволни от подготовката. Благодарение на нея се научи да пише ЛИС и нейна е заслугата да изкара 94 точки на изпита.

Общи условия

Активация на акаунт