НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Успех и късмет на седмокласниците! Flowers Four Leaf Clover

# 241
Благодаря, момичета, успех и на другите седмокласни майки. Днес големи емоции, голямо чудо - НВО и дипломиране. Силна година е тази.

Ани, и аз си спомням, искам да ти кажа, че ти си доказателство, че съдбата обича смелите.

# 242
  • София
Успех на седмокласничетата ни днес! С лекота и по вода да мине изпита!

Нашето дипломиране е днес. Ще бъдат в гимназията децата и ще имат тоги.
Класната ги е извикала по- рано, за да се облекат. Аз ще ходя по- късно, че докато се изредят всички няма смисъл да стоя на жегата!

# 243
  • София
Успех на седмокласниците днес! Flowers Four Leaf Clover

Варинат 1 да ги поведе към влизане по първо желание.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 20:56 от Eiger

# 244
Как подавате желания за класиране в СУ без дипломи?
Няма как да се подадат желанията и да се участва в класирането, без да се прикачат снимки на дипломата. Затова и срокът е до 3.07. От познати разбрах, че някои деца са си получили дипломите още миналата седмица, но са от по-малко населени места.
Успех на седмокласниците и от мен! 🍀

# 245
  • София
И аз се включвам с пожелание за късмет на седмокласниците. Да са спокойни, уверени и да дадат най - доброто от себе си Flowers Four Leaf Clover

# 246
  • Plovdiv
Успех на седмокласниците днес. Flowers Four Leaf Clover

Вчера мина дипломирането, изключая горещото време, всичко останало беше добре организирано,  без напрежение и с много усмивки.
 duhi_puhi, отдавна вече ги раздават с церемония. Преди осем години присъствах при завършването на големия син в Английската и останах с много приятно усещане. Ненатрапчиво, спокойно и без помпозност. Wink А, децата, просто бяха чудесни, сякаш изведнъж пораснали. Hug
Честито на всички, вече приети момчета и момичета.Hug

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:57 от N i y a

# 247
  • София
Хайде стиснати палци и от мен на всички в седмокласната сага!
Преди 5 години за наборите валяха едни дъждове и беше хладно поне, а сега дърво и камък се пукат от жега. Дано мозъците им не се размекнат! Но пък имат възможност веднага след това изпитание да се топнат в някой басейн.

Дойде време и на нашите дипломи. Доколкото официално беше раздаването на американските такива, тези са съвсем неофициално. Даже има повече дни, в които да могат да минат и да си ги получат. Да ви кажа интересно ми е какво пише в тази диплома, че така и не схванах една ли оценка да очаквам по профилиращите предмети или повече. В рипортите от училището и в ел. дневник, така и си стоят по 5 бр. за предмет.

# 248
В дипломата за всеки модул има отделна оценка и хорариум.

# 249
Успех на седмикласниците днес! Flowers Four Leaf Clover

Варинат 1 да ги поведе към влизане по първо желание.

Е, точно това си помислих и аз! Дано!

# 250
  • София
Успех и от мен на седмокласничетата Anik, etomira! Да са спокойни  и ползотворни
Пък като разберете какво се крие зад вариант 1, споделете

# 251
  • София
Успех и от мен на седмокласничетата Anik, etomira! Да са спокойни  и ползотворни
Пък като разберете какво се крие зад вариант 1, споделете

Благодаря!
Баба Илийца... доста гаден цитат....

# 252
  • Пловдив
И аз благодаря!
И на мен не ми допада цитатът...дано се сети от коя част е и за изразни средства

# 253
Стиснати палчета и от мен за седмокласниците. Успех и късмет!

# 254
  • На планетата земя
И аз съм със седмокласничка, успех на всички от нас! С баба Илийца мисля, че ще се справи.
Дипломирането на набора е утре в музея, мисля да отида за емоцията и после почваме с кандидатстването в СУ и в ТУ-София. Скоро не се очертава спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт