НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 047
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И баш за днес ни свърши розето, което по принцип си купуваме на туби в големи количества и ММ е взел едно отвратително, дето не става за пиене. Confounded Май ще ходя до магазина.

# 556
  • Варна
Ееее, Санака, браво на момчето! Браво и на теб, че си изтърпяла това напрежение! А за розето... какво да кажа, напълно безотговорно от негова страна да свърши точно в сюблимния момент. Наздраве!

# 557
Браво на семейството за куража и от мен. Дано е щастлив младежа и това да е неговото място.
И не мога да не се  поФаля в любимата тема. Днес се прибрахме от Испания. Видяхме Валенсия, Мадрид и Барселона. Мамин Златен ни скри топката, през цялото време говори на испански договаря рентакар,  поръчва храна, прави справки в метро и по туристическите атракциии, справи чудесно. Ползвахме само неговия испански, думичка на английски не са обелили. Много пъти му направиха комплимент за испанския. Направо се почувствахме горди с него. След като години го хуля е справедливо сега и да го похваля. И това при положение, че Горканчо има 4  по испански за годината, и отделяше по не повече от половин час, до 40 мин дневно на езика. Испания и най-вече испанците ни харесва много, изключително мили и любезни, на по отношение на храната Италия си остава наш фаворит.
Много се смях на историите ви за мъжете и бебешките такива.
При ноборката всичко е наред, приключи първата си година с успех над 9, намери квартира за догодина и няма да е бездомна, направи две почивки и иска да си почине от почивките и така...
Много е хубаво да е Пълна къщата

# 558
  • София
Antonia, жива и здрава са си!🤗
Санака, каквото и да си говорим тук за ФЕГ,  детето е трябвало да си падне точно на мястото, за да е истински щастливо! Да му е на късмет новото ново училище😉🤪
Kasmet4e, браво на Мамин Златен! Виж как знае колко учене да вложи без да се презорва;), пък и комплименти да обира;).

# 559
  • тук-там
Санака, честито! Да ви е на късмет новия шанс! (Отивам да чета какво беше 3-то класиране, че рисково ми прозвуча).

# 560
  • София
Санака, успех в новото уще!Мария права излезе,че вашето училшще не е ФЕГ.
Иначе третото е рисково, но щом е имало свободни места във ФЕГ, значи не е било чак толкова рисково. И е било чак необходимост, след като детето не е искало там.

# 561
antonia жива и здрава да си.Минавам само да се похваля успешно завършване на l'etape bulgaria by Tour de France 40 място от 435 в генералното и 16 от 121 при чичовците 😃

# 562
Леле, Санчо!  Поздравления!
  Смела жена си ти!

# 563
  • София
Леле, Санака, аз съм тънела в блаженно неведение, че сте на въртележката, но съм сигурна, че си премерила риска разумно и не е бил само един патрон в барабана. Което не прави стресът по-малко, де. Честито на Малчо! Да се чувства спокоен и на място и чудни гимназиални години да има! Heart
Ето, Мамин (форумен) Златен явно си е съвсем на място попаднал. Късметче, само да сме те чули да го хулиш това дете Kissing Heart
Антония, душо, честита да си! Много да ти е цветен живота, здрава и щастлива бъди!
Ицо, поздравления! И за спортния дух и за постиженията! ("Чичовците" как се определят - явно по възраст, де, ама от колко нагоре са чичовци? Да знам леля ли съм Joy )

# 564
  • София
Абе премерила риска. Стрелба в тъмното си е трето класиране - анализираш разни неща, сравняваш с минали години, но няма никаква гаранция за нищо. Ето, оказа се, че на трето младежът влизаше и в Испанската, но и сега си я писахме на второ място, както и на първо класиране. Иска си 2АЕГ и това е.
А можеше да е толкова лесно - можеше да решим първи модул за 16 минути, вместо за 15, да си прочетем по-внимателно условието на тъпата 14 задача, да я решим за ъгъла, за който ни питат, а не за друг Rolling Eyes , да си влезем още на първо класиране и да спестим на мама един тон главоболия, ама ... не.

Мерси за пожеланията, момичета и за позитивните мисли! Heart

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 10:33 от sanaka

# 565
  • София
Минавам само да се похваля успешно завършване на l'etape bulgaria by Tour de France 40 място от 435 в генералното и 16 от 121 при чичовците 😃
Ico, машина си, човек,  поздравления! Горди сме, че си имаме такъв спортен съфорумец!!!🤗
Къде се буташ при чичовците като си победил толкова младежи?😉

# 566
Е, чичо Ицо, железен си!!!

# 567
  • Варна
Браво, Ицо! Сложил си ги в малкия си джоб!

# 568
  • В светлината на слънцето
Ицо, голямо браво! Страхотен си, човече! Trophy
късметче, само да си рекла вече нещо лошо за мамин златен! Чуден, чуден! Hug
Санчо, виж го и от хубавата страна. Забравяте завинаги 7 клас. Я си представи да има и номер 4… Kissing Heart

# 569
  • София
Да, бе, ей сега ще ми стоварят някой внук, да го мисля и него.

Общи условия

Активация на акаунт