🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 824
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 165

Така изглеждам след един час яко рев. 😀

# 166
Това ефект от филъри ли е или наистина иска да каже, че е страда? Не го разбирам.

# 167
  • София
Не мога да повярвам, че такива хора се гледат в огледалото и се харесват.

# 168
Persona7,нищо лично,ама днес съм се настроила така,Джулайско ,още отсега в очакване на купона ,пък ти ме стресираш с тия фотоси.Ще ме преследва тая кравешка физиономия цяла нощ,ей! Simple Smile

# 169
  • 🌊
Боже, ама той тука ли се прместил сеира. Връщам се да чета.
Надежда има меко казано грозни устни. Изобщо не разбирам хора, които публикуват снимки в стил "вижте ме, страдам". За мен една жена със самочувствие не би си причинила евтино търсене на съувствие.

# 170
Колеги, уточнете моля, Надка снима, че плаче ли?
Иначе е показно за няколко психологически травми:
1. Не избраха мен.
Когато един от родителите ти те е зарязал в детството и автоматично после избираш и партньори, които не те избират, а уж много те искат.
От там втори синдром:
2. Не съм достатъчно добра
И постоянен стремеж към съвършенство във визията, водещ до неадекватна преценка за външността, анорексия, устни, скули, искаш все повече и повече.
3. Глад за внимание:
Вижте ме в болницата съм, вижте ме плача, вижте ме, никой не ме иска за дето съм с дете
Вечната жертва.
4. Инфантилност дори на 35, страх да остарееш, детинско говорене с тънко гласче, сиреч опит да останеш в детството.

# 171
Има ли някъде информация за новия сезон? Наскоро попаднах на някаква новина, че спирали форматът заради нисък рейтинг, но предполагам е фейк...

# 172
Колеги, уточнете моля, Надка снима, че плаче ли?
Иначе е показно за няколко психологически травми:
1. Не избраха мен.
Когато един от родителите ти те е зарязал в детството и автоматично после избираш и партньори, които не те избират, а уж много те искат.
От там втори синдром:
2. Не съм достатъчно добра
И постоянен стремеж към съвършенство във визията, водещ до неадекватна преценка за външността, анорексия, устни, скули, искаш все повече и повече.
3. Глад за внимание:
Вижте ме в болницата съм, вижте ме плача, вижте ме, никой не ме иска за дето съм с дете
Вечната жертва.
4. Инфантилност дори на 35, страх да остарееш, детинско говорене с тънко гласче, сиреч опит да останеш в детството.
Снимала се е с пачове под очите...

# 173
Надежда за Алек ли плаче? Като и гледам снимките тук, съвсем се е отчаяла тази жена. Айде, не е единствената самотна майка с грозен нос!
Ей сега видях, че устните и са потресаващи - явно е решила да удари в земята българското Барби

# 174
Снимала се е с пачове под очите. И трети път ще го напиша.

# 175
  • Варна
Снимала се е с пачове под очите. И трети път ще го напиша.

И десет пъти да го напишеш, хората си съчиниха сценарий.🤣

# 176
Надежда не плаче, това са прозрачни пачове под очите. A гласът й звучи пресипнал, защото съдейки по сторитата й снощи до късно са били на бар.

# 177
Има ли някъде информация за новия сезон? Наскоро попаднах на някаква новина, че спирали форматът заради нисък рейтинг, но предполагам е фейк...
Да ще има нов сезон.

# 178
  • Вестерос
Аз съм в ступор от Надя

# 179
Нищо и няма на Надежда. Днес си беше с детето в мола и бодваше в Хепи.

Общи условия

Активация на акаунт