🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 693
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 735
Дайте още два дена на тая клюка да се оправдае де, не бързайте да ви е мъчно

# 3 736
  • # супернатурална #
Абе по света щяха да я изядат за оня гаф с малолетен. Но, стари манджи.

"По света" щеше да го осъди за сексуален тормоз. И не беше малолетен, а непълнолетен. И по нашето законодателство може да попадне под ударите на закона.

# 3 737
Е, то вече няма много опции да не се оправдае. Освен и тя като Генчо да е решила, че ще си прави скандален ПР, за да не тъне в забвение. Ама Биометов не е Ифка, че да има нужда и той от провокации.

# 3 738
  • # супернатурална #
А защо някой изобщо трябва да се оправдава с кого си го слага?

# 3 739
Много сравнително млади мъже могат да осигурят на едно хубаво момиче да не работи нормална работа. За мен на Валката още покрай грешките с каузата ѝ проличаха не малки умствени дефицити (и не говоря за някакви предполагаеми злоупотреби, а за цялостната липса на концепция и за нецелесъобразното използване на голямата трибуна). Случаят с детето и снимката много ме отврати и тотално ми показа за каква незрялост става дума в нейния темперамент. Последните ѝ действия съвсем ми показват, че акъла не ѝ стига дори и за собственият интерес. Човек поумнява все някога, но съжаление понякога е твърде късно.

# 3 740
Много сравнително млади мъже могат да осигурят на едно хубаво момиче да не работи нормална работа. За мен на Валката още покрай грешките с каузата ѝ проличаха не малки умствени дефицити (и не говоря за някакви предполагаеми злоупотреби, а за цялостната липса на концепция и за нецелесъобразното използване на голямата трибуна). Случаят с детето и снимката много ме отврати и тотално ми показа за каква незрялост става дума в нейния темперамент. Последните ѝ действия съвсем ми показват, че акъла не ѝ стига дори и за собственият интерес. Човек поумнява все някога, но съжаление понякога е твърде късно.

Нямам представа къв е тоз случай с детето ама той бил уж над 14 и е различна ситуация тогава. И тя го е показала публично за подигравка ли? Склонен съм да повярвам също, че е питала Капитонова за хакери хахаха щот и тя трябваше да си връща акаунта. 🤣😂

# 3 741
  • # супернатурална #
Айде, айде, то щото всички сме били много зрели в ранните си двадесет.
Не знам откъде тръгна това, че Валерия не е много умна, вероятно от фенове на "умната и дълбоката", но постовете и са по-грамотни и по-смислено написани от 90 % на тези, които витаят в общественото пространство. Момичето учи, има професия и кауза. За упоритостта и няма да отварям дума. Откачена е, да, но ние не сме преживяли и една десета от това, което преживява покрай каузата си. Аз имам осиновено ЕДНО куче и още ми се свива сърцето, когато трепери при всеки непознат  звук, или подвидва опашка, когато мъжът ми хване някакъв инструмент с дълга дръжка. При мен не, явно само мъже са го били.

# 3 742
Айде, айде, то щото всички сме били много зрели в ранните си двадесет.
Не знам откъде тръгна това, че Валерия не е много умна, вероятно от фенове на "умната и дълбоката", но постовете и са по-грамотни и по-смислено написани от 90 % на тези, които витаят в общественото пространство. Момичето учи, има професия и кауза. За упоритостта и няма да отварям дума. Откачена е, да, но ние не сме преживяли и една десета от това, което преживява покрай каузата си. Аз имам осиновено ЕДНО куче и още ми се свива сърцето, когато трепери при всеки непознат  звук, или подвидва опашка, когато мъжът ми хване някакъв инструмент с дълга дръжка. При мен не, явно само мъже са го били.

Донякъде пристрастен отговор, факт си е, че животът им приключва като им блокират Инстаграм-а. Колкото и да са станали важни тия мрежи, това не говори добре за положението на човек. Мета публикуваха брутални печалби за последните години баш зарад ей такива къде плащат за тикчета и да им промотират профилите в социалните мрежи постоянно.

# 3 743
Парите са най-хубави, когато сам си ги изкарваш и си постигал нещо. За радост много млади момичета и жени в България искат сами да успеят и работят без чужда помощ за постигането на целите и мечтите си. Wink А не чакат някой да им дава джобни и да ги издържа.
Много жени не чакат, а много жени нямат и друга опция Simple Smile Икономически принципи. Най- хубаво е и двете. Темата е широка.

Други - “стар бил, тя била поредната”. Да напомня, че много жени излизат с физически неподдържани мъже, шкембета и прочие. Лесно може да се види с една разходка навън. Също, много жени всекидневно са поредната на някого или просто връзката им с някого се изчерпва. Това не е нещо ново. Въпросът е как жените са се чувствали в тази връзка и какво са научили и получавали/ получили от тези от отношения. Колкото й продължи връзката на Валерия, толкова. И не е порок, че партньорът й е финансово добре обезпечен. Даже доста завист има за това. Отгоре на това, изглежда те идеологически имат много общо, а Валерия знае как да си защитава интереса, не си променя личността като … хаха Wink така че, да, за много има да й завиждат конкретно другите ергенки и особено предвид, че повечето търсят точно това.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:55 от Linda*kiss

# 3 744
Не съм влизала над година в темата, а още се коментира Валерия ххаха явно е доста интересна личност. Новият сезон се очертава да е различен, ще го гледаме, когато няма какво да правим, за да се посмеем. И се надявам тогава поне да се обсъжда той, а не Валерия.

# 3 745
Лично на мен мнението ми за интелекта на Валерия не е на база сравнение “другата”, която ми е все така антипатична и изобщо не я следя (между другото наскоро я срещнах на една балетна постановка). Впечатлението ми е, че формата беше доста благосклонен към образа ѝ (на Валерия), а извън него показа други дефицити. Мисля, че тази година прави 27г., което си е поотдалечено от ранните 20. А и има различни степени на младежка тъпотия. Не знам колко от вас са били гаджета на с 35 години по-възрастен милионер? Не е сякаш от стандартния пакет “младежки лудории” 😃 Имам си теза, че това ме е особено добро решение за младо, красиво, а и вече популярно момиче като Валерия.

# 3 746
Ами то по принцип не е от стандартния пакет и да си в Ергена. Или да се за занимаваш с приют в 20те.
Милионерите не са толкова много в Бг, така че и това е нормално да не е в стандартния пакет за 20 годишни. Че и за 40 годишни не е стандартно. Дефицит са хаха

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:46 от Linda*kiss

# 3 747
Вече прочетох на няколко пъти нагласи как поне с парите на вуйчо Ваньо Валерия ще направи чудеса за животинките. И сега ще се започне едно втренчване “ама защо са тия призиви за помощ, нали има богато гадже”, “ама как така Валка е в Монако, знае ли колко животинки бедстват в момента”. Дано Първата да демонстрира пак непукизъм и да се радва на връзката си извън очакванията на хората.

# 3 748
Тази година става на 30, защото е 95-и набор, но все тая. Пак е предостатъчно по-млада от богатия Кен.

Неразбираемо ми е как той се е спрял на предишната си. Зачудих се тя откъде ми е позната, май се беше снимала за Алесите и заради леко плашещия ѝ външен вид тогава нищо не можех да си избера.

Но след като нея я е харесал, не ме учудва особено, че и Валето му допада.

Двамата определено ще са много интересна двойка иначе, по-точно как ще се съчетае тази първична нейна арогантност, грубоватост и самовлюбеност с неговия изтънчен претенциозен вкус на презадоволен Joy

# 3 749
Валерия ги отвяла🤣🤣🤣
Валерия ще вкара в ред чичо и той ще я слуша🤣
Който плаща, той поръчва музиката. Безплатен обяд няма. Момичето може да се възползва само когато чичо реши.

Общи условия

Активация на акаунт