🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 919
  • 6 705
  •   2
Отговори
# 6 675
Чакат момиченце - Ая. Мисля, че всеки момент може да се случи.
Интересно име, Ая Неделчова Богданова. Ако учи или живее в чужбина ще се види в чудо.

# 6 676
Две-три сте тук, които упорито вярвате в "пиара", все едно Генчо е неспособен да извърши тези простотии натурално. Че и ни правели на балъци - и как точно присмехът, който Генчо генерира срещу себе си, прави балъци другите, а не него? И в двата случая - пиар или не пиар, Генчо е в губеща позиция, просто разберете, че е изначално прост и толкова, няма нужда да се въртят какви ли не схеми, че да се оправдае създаването на омлета.
Ти пък вярваш на каквото ти прожектират. Мечтата на маркетолога 😃

# 6 677
По-добре от това да вярваш, че всичко е лъжа, освен това, че двама човека са заедно от 2 години, без да живеят в един град и без да се следват в социалните мрежи.

# 6 678
По-добре от това да вярваш, че всичко е лъжа, освен това, че двама човека са заедно от 2 години, без да живеят в един град и без да се следват в социалните мрежи.
ЗаЕдНо Са сИ. То затова вуйчо преди малко е пуснал видео как тренира заедно с Валерия у тях - сигурно Евгени снима. 😁

Хайдеее, днес започва новият сезон. От довечера ще се занимаваме с новите откачалки, вместо старите откачалки. 😁

# 6 679
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В ютуб следя тяхния канал "На гости" нещо такова се казваше и Ния Косара каза,че термина й е на 9 февруари.
Двамата избрали името Ая,но на другите не им харесвало. Майка й упорито се опитвала да ги разубеди (и с право,името звучи кучешко).

# 6 680
Добро утро, къде могат да се гледат повторенията на епизодите? Аз ще пропусна първия.
Много ми е смешно как вуйчо постепенно показва Валката. Първо беше само в гръб, сега вече се вижда лицето в полупрофил. Генчо няма ли да забърка някое и друго кулинарно парче по темата?
Преди да затворят тази тема, искам да кажа, че никога не съм вярвала, че са си заедно. Усъмних се още когато Генчо разказа при Цитиридис измислената история за това как са щели да ги разкрият, когато са се срещали тайно. Обаче, страшно се забавлявах да гледам как любовният сериал продължи да се излъчва в съзнанието на някои хора. И все още продължава. Не знам на какво се дължи, може би Мони Зенгинер трябва да направи анализ по въпроса.

# 6 681
Добро утро, къде могат да се гледат повторенията на епизодите? Аз ще пропусна първия.
Много ми е смешно как вуйчо постепенно показва Валката. Първо беше само в гръб, сега вече се вижда лицето в полупрофил. Генчо няма ли да забърка някое и друго кулинарно парче по темата?
Преди да затворят тази тема, искам да кажа, че никога не съм вярвала, че са си заедно. Усъмних се още когато Генчо разказа при Цитиридис измислената история за това как са щели да ги разкрият, когато са се срещали тайно. Обаче, страшно се забавлявах да гледам как любовният сериал продължи да се излъчва в съзнанието на някои хора. И все още продължава. Не знам на какво се дължи, може би Мони Зенгинер трябва да направи анализ по въпроса.

Според мен Валерия му даде шанс, но го видя, че този е егоцентрик и бързо му би шута. Едно нещо харесвам в нея, че е директна и пряма и едва ли много време го е търпяла. Нали знаете в началото на една връзка как всичко е цветя и рози и постепенно виждаш, че този човек не е това, което си мислил. Така виждам аз нещата за тях. Не че са имали някакъв договор, просто момичето бързо видя, че този е клоун.
Обаче този Биомет как я снима само нея сякаш ги краде тия кадри отнякъде. 😃

# 6 682
  • SF
Някой иска ли да се занимава с правенето на първа страница за нова тема, специално за новия сезон?

# 6 683
"Съвършена и недостижима" я направиха всички, които преекспонираха лошите и черти и прояви, и особено тези, които омаловажаваха и принизява добрите и такива. От всичките напъни да бъде изкарана по-черна и от дявола, от хейта, който се изля по нея на собствената и стена, съвсем естествено у много хора се зароди потребност да бъде защитавана, като се изтъкват качествата и. Като прибавим и особеностите на собствената и личност-здравословно самочувствие и устойчива психика-не е трудно да си обясним, защо е най-силно любената и най-силно мразената персона в общественото пространство напоследък. И най-коментираната мома от досегашните.

Да, и на мен ми харесва, че е съвършена и недостижима. Да я канонизираме вече и да се приключва, че има нов сезон.
Добро утро,пишещи тук!
Г. Краули, предпоследното ти изречение искрено ме разсмя. Че ти я нареди редом до личностите, дето целокупния български народ   обсъжда от сутрин до вечер. А то останахме само шепа хора да я споменаваме тук.
Чакам с нетърпение някоя друга девойка да грабне ореола.И да се свършва вече

# 6 684
Вуйчо яко е хлътнал по Валето. Интересно ми е тя какво мисли за него. Joy

# 6 685
Ще е готино в новият сезон Ергените да са двама и да са известни. Така ще има интрига и повече игра и при участничките. Въпреки че май няма да е много приятно едно момиче да се целува с двама в един ден. Да им сложат забрана за целувки.

Много пишете в темите за Ергенът, но заради старта реших да попрочета темата като започна отначало (дали ще я довърша - едва ли 😁), но поздравявам тази екстрасенска 😄

# 6 686
Чак пък хлътнал не знам, по-скоро натрива носа на бившата Цвети, която е бременна (почти сигурно не от него), играят някакви си игрички явно.
Тази пък Валерия не я ли е срам такива видеа да ѝ качват със задника отзад сниман… почва да копае дъното. В началото на предаването ми беше симпатична, после много истерична покрай тая любов към кучетата, а сега направо се излага как се е продала за пари и разрешава да я снимат, като някаква държанка как прави клекове… отврат.

# 6 687
  • София
Нямам търпение да почва, за да се спре с Валерия и Генчо, че ми омръзнаха, стига им толкоз слава.
А знаем ли понеделник/вторник ще има ли предаване?

# 6 688
Ще има и в понеделник. Но се чудя дали ще си остане така и занапред.

# 6 689
И във вторник ще има тази седмица(според програмата на БТВ). Много се надявам от другата да не са пак по 3 часа тия епизоди, доста писва😅

Общи условия

Активация на акаунт