Страшки от форума - 5

• 51 605
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
Оф, верно е, самият факт, че някой се е разчувствал толкоз, че да пусне тема:

Цитат
В България се ражда секцио, не се кърми на обществено място(че има много чувствителни) и само майката е родител. Това е и след 100 години ще е същото.

# 391
  • София
Fearful
Родих секцио, никога не съм кърмила на обществено място, за третото не съвпадам...
Някой да успокои тази жена/мъж, че след 100 години няма да е същото. Тогава мъжете ще раждат, няма от къде да кърмят (камо ли на обществени места). Ще раждат секцио (сами ще си го пожелаят) Joy И само те ще са родители. Няма да им трябва жена.
Нека засега да си раздвижат късите клинчета, тесните дънчици, бръснатите краченца, оскубаните веждички.... и са готови.

# 392
  • France
...Тогава мъжете ще раждат...
Амин Hands Pray

# 393
Децата в разказа за 4-5г, понеже майката не контролира малкия престъпник, авторката е взела нещата в свои ръце.

Цитат
мина се известно време и дъщеря ми пак беше ударена ,при което тръгнах рязко към него ,майка му го дръпна назад ,но въпреки това успях да му зашлевя един запомнящ се шамар ,при което майката ме блъска и нея я оправих забързо

От това се сетих как преди 2 дни ми кипна от една, която се развика на сина ми и заплаши че ще го набие. Според нея сина ми ударил дъщеря и с топката, което всички играещи там деца отрекоха.  Обясняваше ми нещо за правилно възпитание и какви боклуци стават такива насилници, като сина ми.
5мин по късно дъщеря и хвана едно момиченце за плитките и я събори от люлката. Ама нейната била още малка и не разбирала и тя взела мерки (след като другата майка и се развика), пък аз не съм.

# 394
  • София
Цитат
Имаме заек и по-голяма мръсотия вкъщи не е било! От месец кроя пъклени планове от задушено заешко до зайче на разходка в градска среда, "случайно" изгубено.

Fearful

# 395
Рядко се потрисам от постове в темата, но този е 100% страшка Cry Дано е казано/написано колкото да изпусне парата.

# 396
Дано да не е на сериозно, наистина.
И аз имам и мръсотия е много, и нагризаното е много ама то това е ясно преди "имането", бе.

# 397
  • София/Севлиево
Някои хора си мислят,че с гледане на зайче е по-лесно отколкото коте/куче.Ама не е(като дете съм имала зайче на село,гледах го,хранех го,чистех му-много цапаше и миришеше,но аз го исках,аз се занимавах с него,сестра ми помагаше).Не отиде в тенджерата, а си умря по естествен път и даже  му устроихме погребение (ама много на плитко го заровихме и през нощта някакво животно го бе изровило и замъкнало нанякъде, вероятно да го изяде,не открихме нищо сутринта).Малко страшничко го описах,ама поне е в правилната тема...

# 398
  • France
По-скоро е смешка
Наистина зайците, особено некастрираните, са ужасТ. Имах колежка, която имаше. Буквално нямаше къде да се стъпе от ако по пода. А миризмата... отвратително. Но ако не го знаеш като нищо може и да се съгласиш на такава животинка вкъщи. Толкова мило изглеждат... на снимка.

# 399
Явно, ако знаеш как да го гледаш, прескачаш повечето проблеми. Не знам колко време трябва да не си пускал прахосмукачка, за да няма къде да стъпиш от ако. Миризмата също идва от немарливост, тъй като зайците са много чисти животни и ако е здрав, не би трябвало да мирише на нищо гадно, когато си навреш носа в него.
Всеки ден се чисти с прахосмукачка и се сменя тоалетната. Ако пропуснеш някое от двете, се случва гореописаното.

# 400
  • France
Сигурно има разлика мъжко-женско и кастрирано и некастрирано. Зайчето на колежката пишкаше и акаше абсолютно навсякъде. Дори и в леглото ù. Аз съм имала като малка. Гледахме го на остъкления балкон и нямам спомен за миризма или боклук. Но вкъщи заек - никога

# 401
Явно, ако знаеш как да го гледаш, прескачаш повечето проблеми. Не знам колко време трябва да не си пускал прахосмукачка, за да няма къде да стъпиш от ако. Миризмата също идва от немарливост, тъй като зайците са много чисти животни и ако е здрав, не би трябвало да мирише на нищо гадно, когато си навреш носа в него.
Всеки ден се чисти с прахосмукачка и се сменя тоалетната. Ако пропуснеш някое от двете, се случва гореописаното.

Подкрепям, много чисти животни са, урината и изпражненията им миришат само ако нещо с храненето им или със здравето им не е наред. Здраво, добре гледано и кастрирано зайче е по-чисто от котка.

# 402
При нас мръсотията идва от разпиляното сено.
Ака и пишка в тоалетната.
Приключвам. Сори за спама, ама такива като цитираната страшка горе ми идват в повече от нормални, възрастни хора.

# 403
Зайчето на колежката пишкаше и акаше абсолютно навсякъде. Дори и в леглото ù.

А каква работа има зайчето в леглото ѝ? Някои хора бъркат май живите животни с плюшените...

# 404
  • France
Ходеше из целия апартамент, защото ù беше жал да го държи в клетката. И както говорим за едни документи и аз ги разлиствам, така изпищя, втурна се в спалнята и се оказа, че точно зайчето ù се беше изпишкало на завивките. Аз съм гнуслива и това ми дойде в повече. Иначе много сладко същество - сивичко, с клепнали уши и тн, но аз да бях, веднага щях да го заведа в приюта за животни.

Общи условия

Активация на акаунт