Разходите на етап връзка

• 20 376
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Това е счетоводна кантора, не връзка.

# 241
'в случая', ама то излезе, че има много други случаи във вашите отношения. Все повече изглежда, че имаш желание той да е поеме всичко, колкото и да казваш обратното. Ако е така, цели се в друг мъж.

Естествено, че и двамата ще плащате ипотека, но аз не знам защо го коментирате. Деца нямате, брак нямате, все едно съквартиранти, които даже не живеят заедно, да решат да си купят апартамент.

# 242
Много забавно станало тука.
Мъж на заплата искал да е провайдър.😆 обаче иска тя да плаща половината ипотека.

# 243
За мен тъпото и това, което не ме кара да се чувствам като жена е, че той ме пита дали аз мога да му помагам с плащането на разни неща (в случая ипотека и почивка). Вместо аз да съм тази, която да пита, може ли да ми помогне с плащането на нещо си. Ами защо да не си взема аз жилище и да го питам, ще ми даваш ли 50% от сумата, че няма да мога да се справям…
Ако ти не можеш да се справяш с плащането на жилище и на почивка, на 35 г. образована жена със сигурно 10-15 години опит и заплата над средната, значи проблемът не ти е в мъжа, а нещо в бюджетирането, вероятно.
За да се справяш, купи си жилище според дохода; ако искаш жилище над възможностите ти и имаш нужда някой да ти помага, за да се справяш, тогава то трябва, разбира се, да се пише общо на двамата, а не да е на единия, а другия да му "помага" без дял в собствеността.

# 244
За мен тъпото и това, което не ме кара да се чувствам като жена е, че той ме пита дали аз мога да му помагам с плащането на разни неща (в случая ипотека и почивка).
Ама нали тая ипотека щяла да е и на двамата на името. В този случай не му "помагаш", а си плащаш собствената част от задълженията по имота.
Ако той е имал предвид, че ще купува апартамент изцяло на негово име и иска половин вноска от теб заради красивите му очи, значи е нагъл използвач.

# 245
Права е bondy да му се дразни на тънките сметки, докато той на една тридневна почивка не ще да я заведе.
А ако, му се върже за обща ипотека, съвсем ще сглупи.

# 246
Каква ипотека само се дъвче, като те не живеят заедно. Разликата от живеем заедно само уикендите до живеем заедно постоянно, може да е от земята до небето.

# 247
A не е ли възможно просто мъжът да е с такива доходи, че да не може да осигури всичко и съответно да иска да има някаква яснота занапред? Мъж на 42, на когото парите не са в излишък, сигурно се притеснява от това. Какво очаква авторката, ако той толкова изкарва? Едва ли тепърва ще стане милионер? Как да е ларж, ако парите са ограничени? Разбирам я, че иска да се "опира" тя финансово на него, ама като не е намерила богаташ?
И това с ипотеката на 42 години си е рисково доста. В момента цените на имотите са ужас. Обмислете го добре.

# 248
Пак да питам - кога ще заживеете заедно?

# 249
За мен тъпото и това, което не ме кара да се чувствам като жена е, че той ме пита дали аз мога да му помагам с плащането на разни неща (в случая ипотека и почивка). Вместо аз да съм тази, която да пита, може ли да ми помогне с плащането на нещо си. Ами защо да не си взема аз жилище и да го питам, ще ми даваш ли 50% от сумата, че няма да мога да се справям…
Тъпото е, че не мислите като за 1 цяло, а дърпате чергата, дето я няма. Помагат си приятели, роднини. Съпрузи го правят Заедно.

# 250
Мъж на заплата искал да е провайдър.😆
Доста мъже на средна и ниска заплата твърдят, че искат да са провайдъри. Писах вече какви са според мен причините. Реалността е, че не могат, от жената до тях зависи дали ще си затвори очите, или ще ги зареже.

# 251
Това е счетоводна кантора, не връзка.

ТОЧНО.....И Сега се прави годишно счетоводно приключване. Срок до 30,04,2024 мина. Искарват се баланс и отчет за приходи и разходи. .........

# 252
Е знам ли кога, аз започвам да се замислям. Реална покана от него нямам, да каже, кога ще се преместиш окончателно при мен, така че това с ипотеката даже не го мисля, само го споменах като нещо, което също е повдигал на въпрос за делба. Нямам аз намерение да плащам на някого ипотека, с когото даже не сме заживяли заедно и не се знае, знае ли се.
Това с едната нощувка ми избоде очите, като ще го бутне толкова, не знам за напред, като започнат реалните разходи как ще провайдва.

# 253
  • София
След толкова много проценти, тънки  сметки и  пазарлък, аз да питам ти този мъж харесваш ли го? Кара ли да те да чувстваш добре, като изключим коментара за плащането на една нощувка? Усещаш ли дали ти му харесваш?
От старни изглежда, че не.

# 254
Ама на 35 години ти си намерила стар ерген и очакваш да те провайдва? Трябва да стъпиш на земята, при истинските реални мъже, малко от които са "провайдъри". Извинявай.

Общи условия

Активация на акаунт