Разходите на етап връзка

• 20 383
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Авторката си е намерила стиснат мърляч и мързеливец. Ако беше нормален мъж, при тая заплата щеше да плаща на жена, да му поддържа домакинството. А той предпочита да си пуска прахосмукачка веднъж месечно и гаджето, което е приходящо, да му чисти от време на време. Та е хубаво да си помисли, в дългосрочен план, какво я чака от към битовизми.

# 661
Божеее, как си пренаписвате историята.
Ама така е, всеки си гледа от неговата камбанария, коя крива, коя паднала.

# 662
До заживяване няма да се стигне защото ситуацията е "пр**би другарче".
Както някой преди мен писа нищо чудно и той да си вика и други патици от провинцията докато нея я няма. И нищо чудно - мъж с единствена сериозна връзка с обвързана жена.

Аз съм този някой, благодаря.

Иначе това последното ме напуши от смях. Имал една сериозна връзка и за тва нищо чудно да ги въртел много. Не бе моме, бъркаш ми мисълта. Човека просто иска да си живее живота, зарад туй ги върти няколко ако наистина ги върти, а не защото бил в една единствена връзка.

Той получава това, което иска и без дългите връзки и браковете, за чий му е да си слага главата на дръвника?

# 663
Позволих си да надникна в предишни мнения на авторката и виждам, че отношенията с този мъж са всъщност вероятно доста по-комплицирани.
Все пак не е дала особено много подробности, освен разни повърхностни съждения и очаквания за издръжка, както и буквално бизнеспланове, на които това партньорство да се изгради.
Романс написах в ироничен нюанс, ясно е, че любов и страст няма, има сметки за удобен живот, двустранно. Ако се договорят по условията, ще се съберат. Ако всеки спазва клаузите и анексите към договора - ще се запазят като партньори. Може би.

Познавам няколко мъже, които просто не желаят да се обвързват и да се размножават. Искат си спокойствието и толкова. Избор, който уважавам и разбирам.
Не изключвам и този мъж да е такъв, не изключвам и да има поне една секс връзка, без ангажименти. Авторката не е дала особено много подробности, никъде не се спомена и мама.

# 664
До заживяване няма да се стигне защото ситуацията е "пр**би другарче".
Както някой преди мен писа нищо чудно и той да си вика и други патици от провинцията докато нея я няма. И нищо чудно - мъж с единствена сериозна връзка с обвързана жена.

Аз съм този някой, благодаря.

Иначе това последното ме напуши от смях. Имал една сериозна връзка и за тва нищо чудно да ги въртел много. Не бе моме, бъркаш ми мисълта. Човека просто иска да си живее живота, зарад туй ги върти няколко ако наистина ги върти, а не защото бил в една единствена връзка.

Той получава това, което иска и без дългите връзки и браковете, за чий му е да си слага главата на дръвника?

Именно. 👏👏👏
Или както са казали хората: Не е луд тоя дето яде баницата, а онзи дето му я дава.

# 665
И аз познавам няколко мъже, не искащи семейство и деца. Разбираемо е на днешно време и уважавам и аз това решение.
Не знам дали партньора на авторката е такъв

# 666
Ей, вие го изкарахте този мъж егати б$$Лука. Сигурно с е съвсем нормален, не особено привлекателен и  контактен. Истината е, че колкото повече остаряват хората, толкова по трудно свикват с друг човек, имат повече претенции и нищо чудно в крайна сметка да останат сами, от толкова претенции и тънки сметки да не се минат. То пък сигурно на някои дами тук мъжете им са превърнали чистенето и угаждането на половинките във фетиш. Идеални хора няма.

# 667
Малкото мъже, с които имах връзки ги задържах с хубав секс и тишина (не мрънкам). И това пак не е достатъчно докато не се изпречи натурална 20 годишна красавица и просто не бъдеш заменена ей така.
Ами ти реално цъкваш два от трите най-важни критерия при избор на жена от страна на повечето мъже...което рядко се случва Wink

# 668
Аз не бих попитала никога гадже дали ще ми даде парите за едната нощувка. Или покривам всичко, или всеки плаща за нещо (aз например ще платя нощувките, той ресторантите, рум сервиза и горивото), или не ходим никъде като не ни е по джоба. Ако съм на мястото на мъжа и отидем на почивка и покрия всичко, а жената не си отвори портмонето нито веднъж, ще си правя сметката дали съм ок с това. Но пари в прав текст няма да искам.
А и все пак най-добре се преценява един човек какво прави охотно, а не когато го врънкаш.
Та това е единственият кусур, който виждам в мъжа до момента. По нищо не личи, че е скръндза.
А авторката мери всяка салата и прахосмукачка. Леща му направила, защото бил със счупена ключица. Жива да я ожалиш за 6-7 месеца колко се е раздавала. Но пък не ходи при него със скъсано бельо и изпочупени нокти, за което трябва да е благодарен, защото това не е без пари, я.

# 669
Ей, вие го изкарахте този мъж егати б$$Лука. Сигурно с е съвсем нормален, не особено привлекателен и  контактен. Истината е, че колкото повече остаряват хората, толкова по трудно свикват с друг човек, имат повече претенции и нищо чудно в крайна сметка да останат сами, от толкова претенции и тънки сметки да не се минат. То пък сигурно на някои дами тук мъжете им са превърнали чистенето и угаждането на половинките във фетиш. Идеални хора няма.

Да и на мен ми прави впечатление, че мъжа тука го направиха голям боклук….
Монетата винаги има 2 страни.
Като иска тя,  той да плаща 70-80 %, да търси някой дето печели 10к нагоре …. Но и тогава не е гаранция че ще е така ….

# 670
  • Paris, France
Мисля, че и двамата са си ОК, но не са влюбени един в друг, имат различни представи за връзка, сметкаджии са и прагматични, никой от тях не държи особено на връзка, партньор, брак или деца и затова са несъвместими.

Никой от двамата няма да направи компромис или да си развали рахатлъка за да изкефи другия. Всеки иска само това, което иска и гледа другият да поеме масрафа или възможно най-голямата част.

Няколко пъти питахме авторката влюбена ли е, харесва ли мъжа и тя не отговори. Не знам объркана ли е, несигурна ли е или не иска драма в темата, но нека отговори на себе си. И ако отговорът е не, да скъса!

# 671
Малкото мъже, с които имах връзки ги задържах с хубав секс и тишина (не мрънкам). И това пак не е достатъчно докато не се изпречи натурална 20 годишна красавица и просто не бъдеш заменена ей така.
Ами ти реално цъкваш два от трите най-важни критерия при избор на жена от страна на повечето мъже...което рядко се случва Wink

Реално изкарах късмет (писах го по-рано в темата) защото болшинството мъже търсят 3 от 3. Без значение какво предлагат насреща.
Аз знам, че не съм модел и ми се налага да компенсирам по други начини, но няма как да се конкурирам с млада красавица, която покрива и другите два критерия. Предполагам това е и страха на авторката.

# 672
Според описанието на мъжа от авторката - ми не е ок. И понеже не е ок, не е имал истинска връзка до над 40 години. То не е случайно. Ако беше готин и при този доход, отдавна някоя да го е отнесла.

# 673
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

# 674
На толкоз ранен етап, ако беше някоя друга, щом е със счупена ключица, щеше да го кара на чат и колкото издържат на сухо. Аз понеже някои неща ги знам от личен опит, знам какво е да се друсаш 2 часа в някакъв рейс посред лято, за да видиш златното трибуквие на някой, и току-слязла от рейса да се разшеташ и сготвиш на прав-здрав мъж, рисуващ мечти за бъдещ съвместен живот. И не е като да нямах причини да му влизам в положение. Ноо невър ъгейн, дет' са вика. Умре старото Мисифу.
Колкото до пари и разходи, ММ лесно ги реши нещата от момента на общото ни съжителство, като ми връчи заплатата си за съхранение, че бил с редки пръсти. Много хитър ход от негова страна, признавам си.

Общи условия

Активация на акаунт