Отговори
# 1 785
Честит рожден ден🎂🎉🍀 Здраве, късмет, успехи и сбъднати мечти🥰
На всички деца успех и на днешните матури 💯 точки и първи желания🍀

# 1 786
Малечка, да са живи и здрави! Успех на НВО.
Mama Ru, laurentian, успех и на вашите девойки!
Дано всички сме доволни.

П.П. Моята се събуди кисела, кисела и отиде... По принцип не е добър знак Anguished

# 1 787
Относно координатната система, синът ми е убеден, че няма да се пада. Аз преди го бях питала дали знае да чертае графики и да изобразява данни.

За втора дата трябва да се подава до 7дни след изпита, но позволените случаи са супер тежки и на никого не пожелавам, не се разрешава за настинка и болки в корема, само хоспитализация и карантина. А за класиранията не знам, министърът щял да реши. Кастрева не обясни. Ако можело щели да се включат в трето или четвърто. Не знам. Други знаят повече какво пише в наредбата.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 08:49 от toplomliako

# 1 788
  • София
Аз успях да попитам само колко са естествените числа. Знаеше го. За нулата не питах, реших да не прекалявам 😅
Късмет и успех 🤞🍀🤞🍀🤞🍀🤞

# 1 789
Честито на рожденичките! Весел празник довечера!

Майки като мен, които не разбират почти нищо от математиката, са си съвсем спокойни. Нищо не препитвам, не подсказвам, не знам Simple Smile

Успех на всички!!! Да стиснем палци Simple Smile

# 1 790
Малечка да са ти живи и здрави, успех днес и да влязат още на първо желание първо класиране!

# 1 791
Като казахте координатна система, да ви разсмея малко.
Моята щерка ги помни лесно коя ос каква е, защото У била Урдинатната, логично 😆

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Късмет и успех!

# 1 792
Честити да са рожденичките и да имат късмет днес. Изпратих го моя. Мен ме боли глава от аперола снощи Joy и аз минавам на детокс. Наборът снощи се беше филмирал да не му анулират работата по БЕЛ, че бил излязъл на единия въпрос леко от кръгчето. Уж се е събрал тази сутрин и отиде усмихнат.

# 1 793
Честито на рожденничките, момичетата на Малечка и Ру, късмет, здраве и първо желание да им се сбъдне!

Да запомнят този рожден ден с позитивни емоции само 🎈🎉🎁

# 1 794
Малечка, честити рожденички, да са здрави и щастливи и да имат късмет!

Оплезихме се двете пред огледалото (вика - предният път забравих и търчах в последния момент до тоалетната да се плезя), лиснах вода и тръгна. Надяваше се съученичката да е заредила нова светена вода.

# 1 795
  • София
Успех на всички деца !!!

# 1 796
  • София
Живи и здрави да са рожденичките - двоен късмет да имат днес, но най-вече да са живи и здрави, да мечтаят смело и да сбъдват смели мечти! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
На всички майки и деца - късмет, спокойствие, увереност и здрави нерви!
На моята сабаале й казах, че ще я обичаме и с 5 точки и й лиснах пълна чаша вода.
На нас пожелавам след години пак да пишем, пък и да се събираме за по бЕло, розАво и твърдо на яхтата на "Жоро двойкаря" и във вилата на "Мара блейката", и да не забравяме, че Онзи отгоре си знае работата.
Тате (лека му пръст) беше много мъдър човек и аз съм това, което съм може би главно благодарение на него, та гледам да не забравям какво ми е завещал, а едно от любимите ми е: "Човек, когато печели не знае какво губи, и когато губи не знае какво печели ! "

# 1 797
  • Sofia
Малечка, живи и здрави да са наборките! Да им е на ксъмет днес! Heart

Срам-не срам, и ние се изплезихме в огледалото. Дано счупим каръка от БЕЛ Hands Pray Вече и аз съм силно притеснена, което е добре. Да съм спокойна ми се струваше ненормално.

Докато сестра ми на 42г. и след усложнения раждаше близначките, чаках пред операционната - 30 пъти предпочитах да бях вътре аз да раждам. Сега се чувствам по същия начин.

# 1 798
Да са здрави, щастливи и успешни рожденичките !
Ние пак традиционно- запалихме свещта, поляхме вода .. Сигурна съм, че моят рано ще излезе Satisfied Казах му да стои до последно, може нещо да измисли на втори модул, ама каза детето, че когато не знае , не знае и няма смисъл

# 1 799
Успех на децата и помнете ЛЮБОВТА НЕ СЕ ИЗМЕРВА В ТОЧКИ 😉

Общи условия

Активация на акаунт