Отговори
# 1 755
Пожелавам на всички +50% над най-добрия им резултат от ПИ, а на математиците - 100 точки.

# 1 756
Добро утро на всички! Успех и късмет днес! Да се паднат лесни задачи!

# 1 757
Накапахте ли валериана в кафето?

Успех на всички! Да са с ведър поглед и бистър ум!

# 1 758
  • София
Добро утро, съоткачалки! Промениха прогнозата за днес на 36 градуса. Тези акъл нямат! Не знаят ли, че днес има НВО? Rolling Eyes
Наборът още спи, след малко ще го будя. Вчера го питах дали 0 е естествено число и дали помни координатна система и симетрични точки. Каза, че съм луда и да го оставя на мира. Joy

# 1 759
  • София
Накапахте ли валериана в кафето?

Още съм само на кафе. Simple Smile другите добавки - по-късно.

Моят е много стреснат. А аз все си мислех, че ще е по-спокоен за математика.

На всички деца днес - късмет Flowers Four Leaf Clover

# 1 760
  • Пловдив
Успех и късмет на децата днес!

Ако някой може да отговори на един въпрос / повтарям го от снощи/: Щерката снощи в 00 ч ме пита да пише ли дадено на геометричната задача, ако не го напишела взимат ли точки за това, или ако го напише дават ли точко за това?

# 1 761
  • София
Успех и късмет на децата днес!

Ако някой може да отговори на един въпрос / повтарям го от снощи/: Щерката снощи в 00 ч ме пита да пише ли дадено на геометричната задача, ако не го напишела взимат ли точки за това, или ако го напише дават ли точко за това?
Не се взимат и не се дават точки.

# 1 762
И мен много ме дразни като третират децата като потенциални престъпници .То са едни мерки, едно чудо

# 1 763
Добро утро, съоткачалки! Промениха прогнозата за днес на 36 градуса. Тези акъл нямат! Не знаят ли, че днес има НВО? Rolling Eyes
Наборът още спи, след малко ще го будя. Вчера го питах дали 0 е естествено число и дали помни координатна система и симетрични точки. Каза, че съм луда и да го оставя на мира. Joy
И аз си го получих снощи, като му припомнях мащабите на картата, да внимава с мерните единици и скоростта на сала. 🤪
А 0 естествено число ли е, че има спор по въпроса?

# 1 764
Добро утро и от мен!
Детето спи. Вчера беше по-спокойна и дано днес всички лоши мисли избягат от главата и, за да останат мисли за мат. Знае много, но друго пречи при нея. Ох, да си намести чакрите.
Успех и спокойствие ва всички деца!

# 1 765
  • София
И аз си го получих снощи, като му припомнях мащабите на картата, да внимава с мерните единици и скоростта на сала. 🤪
А 0 естествено число ли е, че има спор по въпроса?
Не е естествено число.

# 1 766
  • София
Добро утро! Аз питах от безопасно разстояние  - по вайбър, получих отговор Daa.
Хайде да приключва тази одисея.. Вие да си запазите черните дробчета, а аз, като непиеща и компенсираща със сладолед - шанса да вляза в някои панталони.
Успех на децата!

# 1 767
  • София
Добро утро! Успех и спокойствие на децата днес! 🍀

Аз снощи рязко бях отрязана, когато я питах дали помни координатната, за друго не посмях да питам  Sweat Smile

# 1 768
  • Варна
Добро утро! Успешен да е денят!
По повод валериан в кафето: Откакто слагам водка вместо вода в кафемашината, денят минава по ноти. 🤣

# 1 769
Успех на децата ни! Да са спокойни и концентрирани!

Общи условия

Активация на акаунт