Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 37 607
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
То и аз имах стягания още в 4ти месец и пия магнезий от тогава, но сега определено бяха по-силни като усещане и по-неприятни. Разглезих се като липсваха тези явления известно време значи Sweat Smile Явно се дължи на това, че и бебока вече е голям и й отеснява или поне аз така си мисля. Thinking

# 91
Аз мисля, че нямам. Макар,че вчера си бях вкъщи (под вкъщи разбирайте,че не ходих на работа, но с детето правих сто други неща и нон стоп в движение, отделно когато съм на работа жегата не я усещам, но като съм с него...направо пуснах от жега 😀) , отделно съм малко болна и кашлям и сякаш на няколко пъти ми си постегна корема...но ни съм и сто процента сигурна дали бебето просто не се изместваше така. Като цяло бях изтощена целия ден, а сто задачи. Днес за сега не се е случвало. Другата седмица съм да мерим шийка и сиг вече ще изпише да пия магнезий, дори и превантивно да е.
Пазете се, че от един климатик пак се подредих да съм болна, направо за 7 месеца вече 5 пъти път съм болна, много ми е зле имунитета този път.

# 92
И аз получавам разни стягания, но не знам дали са контракции или е от бебето като се намества. Шийката ми е бетон, над 4см последно я мериха преди 2 седмици. Ако имам по-натоварен ден си изпивам един магнерот 500 през деня и един вечер преди лягане. Иначе пия само по 1х500 вечер. Преди 3 седмици когато летяхме с мъжа ми при излитането усетих еднократно едно стягане и изтръпване на корема (без болка), тогава съм почти сигурна, че получих контракция. Но пък много се бях спекла при излитането, та и това спомогна. На връщане нямах проблем.

# 93
Аз почти всеки ден си имам силни стягания, особено във втората част на деня. Предполагам, че сега допринася и това, че бебка си расте и е много активна, както и упорита кашлица след настинка. 🤷🏻♀

То и аз имах стягания още в 4ти месец и пия магнезий от тогава, но сега определено бяха по-силни като усещане и по-неприятни. Разглезих се като липсваха тези явления известно време значи Sweat Smile Явно се дължи на това, че и бебока вече е голям и й отеснява или поне аз така си мисля. Thinking

# 94
Моя мъж е в бронхит, ние с детето се опитахме да се разсополивим, но слава Богу пресякох го.

И моя имунитет е много слаб този път.

# 95
Мен пък ме приеха в болницата, заради контракции снощи. 🙁 Ама не искаха да отшумят въпреки ударната доза магнезий и но-шпа, изписани дистанционно от АГ. След венозния отшумяха, ама бая поизплаших моя, вече съпруг (Ама и екшън след подписването).  😅

Аз не съм мислила за козметика за бебето още. Фен съм на мокрите кърпички Бебо. Ползвам си ги за мен, точно защото са плътни. Иначе също не съм фен на абонаментни кутии, защото като си харесам продукт, не обичам да го сменям.

# 96
Мери, успех! Ще ги овладеят,няма къде да ходят. А и вече сме в безопасни седмици.

# 97
Мери, стискаме палци всичко да е наред. Heart Явно се случват тези неща с напредването на бременността, успокоително е че вече сме в безопасните седмици, както каза Марти.

# 98
Благодаря, момичета! Вече съм много по-добре и се надявам да си ме пуснат утре 🤞. Дори да ми кажат да, че трябва да лежа предпочитам леглото вкъщи, пред това в болницата.

# 99
Момичета, а вашите бебоци хълцат ли често? Напоследък усещам едни движения, на равномерни интервали, които ми напомнят точно на хълцане. Joy

# 100
Мери, стискам палци по-бързо всичко да се оправи Heart

На мен напоследък пък ми изкачат супер сладки комплекти за изписване и адски се изкушавам да поръчам нещо, но тук идва дилемата - с къс ръкав ли, с дълъг ли.. То септември попринцип си е все още топло и направо се зачудих какви дрешки да напазаря.
Отделно някоя от вас има ли опит с количките на Easywalker Harvey - събирам мнения Smile
И тези от вас, които са с опит вече - при топло време вие кога изкарахте бебчо за пръв път на разходка Thinking

# 101
Моето едното много хълца. Другото не съм го усещала. Но сигурния мъж през половината ден хълца.

Комплекти за изписване съм взела с дълъг ръкав, но без пелени, шапки и такива неща. Ако нещо видим, че е мноого топло ще сложим къс ръкав под гащеризоните просто и това е.

За излизането - малката е зимно бебе и на 10тия ден бяхме навън. Честно казано тези хич не мисля да ги държа вкъщи, най - вероятно на следващия ден, стига да не е лошо времето ще сме навън.

# 102
За изписването съм взела рокля с дълъг ръкав и ританки. Не мисля да слагам нищо друго отдолу.

За излизането аз лично нямам опит, но за себе си знам като септемврийско бебе, че съм била изкарана навън от майка ми някъде на 7-8 ден, което е било към средата на месеца. Smile

# 103
За изписването ще взема и къс и дълъг ръкав с по-тънко одеалце и ще се надявам акушерката която го облича да прецени най-добре :Д

Стига да не е много жега и аз мисля да сме навън от началото. Каката беше март месец и после бяха едни адски ветрове и не ставаше за излизане, дано сега поне това бива.

# 104
И аз ще взема с къс и дълъг ръкав е според времето в деня на изписване ще се прецени кое да се сложи.
За излизането - каката ми е родена на 16 септември и на 9я ден беше навън. Не съм се съобразявала с някакви поверия и тем подобни.
И моята я усещам да хълца. Има моменти като влезе в режим хълцане и няма спиране това дете 😂

Общи условия

Активация на акаунт