Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 245
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 530
  • оттам, откъдето започва България
Български зелени чушки от 2,49 лв. на 1,99лв. (не е много намалението)

# 1 531
  • In transit
Днес в магазина ми направи впечатление ценообразуването на сходни продукти в Лидл и Билла.
Червени чушки, български - Лидл на цена 5.99лв, в Билла на 3.49лв.
Зелена салата микс 200г, българска - Лидл 3.99лв, Билла - 3.49лв.

# 1 532
В момента да намалени червените чушки в Билла. До днес

# 1 533
Благодаря за снимката на ножа за пица. Признавам си, не успях да го видя я разпозная в брошурата.

# 1 534
Ако някой се чуди колко точно в голям(малък) фраера в Лидл, това им е на стори в Инстаграм. 3 филийчета

# 1 535
Поне още 2 филии може да се сложат, стига да се разположат правилно. Simple Smile

# 1 536
Защо си мисля че видях в брошурата 2,4 литра или нещо от сорта? Тия филийки ще да са съвсем мънички, ако е така. Преди време съм имала 2,6 и неговата кошничка (кръгла) беше 17-18см в диаметър. Сещайте се колко събира това, то не се пълни до горе така както ги изтипосват на рекламните снимки...

# 1 537
Сега разгледах брошурата, 2,4 л е. Според мен е малък. Снимките явно са подвеждащи.

https://www.lidl.bg/p/silvercrest-kitchen-tools-e'r-f … Week   

# 1 538
Филийките са от някакво малко хлебче, просто на снимките не изглеждат така. 2.4 литра дори и за сам човек за по 1 порция не е кой знае какво. Моят както беше и кръгъл, някои неща просто не се побираха защото идваха дълги, отделно че все нагъчкано беше.
А аз дори не приготвям картофи, а много хора вземат такъв уред точно "пържени" картофки да докарат по-здравословно. Представи си това колко от тях ще събере за да станат както трябва Grinning Детска порцийка, ама така за по-малко детенце...

# 1 539
Абсолютно е за един човек това. И то за жена 😊
Вкъщи е 5.8л, имам двама тийна, които да речем горе-долу се оправят за едно ядене с площта.
Ако трябва да готвя основно за всички с това, си умираме от глад докато го чакаме 🙄 не си представям 2 пъти и отгоре по-малко ако е.

# 1 540
Ами примерно пилешко бутче ако сложиш цяло, едвам ще го навреш - за гарнитура няма място, ако искаш и тя да е там. Дори и за сама жена мен тогава бързо ме хвана яд че не си взех по-голям. Ама тогава не бях и виждала, около мен нямаше също и поръчах онлайн... А те тия литри не са както тенджера със същия литраж. А и на снимките много лошо подвеждат като виж как са го изтипосали пълна до горе кошницата с картофки. Това просто няма как да се случи Grinning

# 1 541
2,4 литра е, много е малък, освен това е и слаб. Имаше днес отворени в магазина, като дръпнах кошницата, събира не повече от 2 средно големи филии.
Моят е 5.2 литра и понякога ми се ще да е по-голям, та тоя малкия не го препоръчвам, но не само заради размера, с и заради малката му мощност. Ще има да чакате за 5 картофа половин час.

# 1 542
Мощността не е малка като за този обем, ама обемът не стига за нищо...

# 1 543
За първи път ми се случва касиерът да ми каже, че няма нужда да слагам на лентата бутилките с газирана вода.🙂
Иначе ходих за рибени пръчици. При намалените с оранжев стикер нехранителни се натъкнах на няколко вида силиконови формички, които издирвах в седмицата на акцията им, но бяха свършили. И сега се изненадах много приятно и си ги взех.😀 И комплект пликове за вакуумиране за многократна употреба имаше намален, и него го взех (въпреки че и от Кауфланд купих). Доста съм доволна.
По казуса със сгрешения етикет с цена- след като им изпратих снимката, ми отговориха, че е редно продуктите да ми бъдат продадени на цената от етикета и ми пратиха ваучер в приложението. Защо ли тогава досега никога не са ми предлагали тази опция в магазина, ами просто ме карат да избера между купуване или връщане на продукта...😉

# 1 544
Мощността не е малка като за този обем, ама обемът не стига за нищо...

Всъщност е малка. И аз така си мислих, но купих един друг модел, с кръгла кошница, пак малък, пак от Лидл за баба ми. Викам си за нея, сама е, ще ѝ стига. Сложихме 2 картофа, след 30 минути бяха сурови.
Ами върнах го.
Но не ви убеждавам, просто аз не бих купила малък и слаб.

Общи условия

Активация на акаунт