Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 177 866
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 480
Подарявам:
Скрит текст:

# 481
  • София
Заради миризмата, не купих мелничките. Може и да не се измирише.  Дървото е поело аромата....

# 482
  • София
Отдавна не съм влизала в темата и не знам дали има интерес към тези купони:

Единият е валиден до утре, а другият до неделя. Ако някой се интересува, да ми пише.

От другите купони имам за люлка, ръчна мини прахосмукачка, сини вафлички, чиа, кърпички Бочко.

# 483
Скрит текст:
Отдавна не съм влизала в темата и не знам дали има интерес към тези купони:

Единият е валиден до утре, а другият до неделя. Ако някой се интересува, да ми пише.
От другите купони имам за люлка, ръчна мини прахосмукачка, сини вафлички, чиа, кърпички Бочко.
[/quote]

И аз имам почти същите, ако някой има нужда пишете.

# 484
  • Mostly in my mind
Може да сте коментирали.
Вчера взех от гьозата с месо. Много ни хареса! Ще заредя няколко пакета.

# 485
  • Бургас
Какво е това "гьоза"? Изпуснала съм!

# 486
Да споделя за вакуум дръжките- не стават и тези...
Скрит текст:
Преди много години взех от Гърция ( още нямаше Л  тук) на Миомаре- падаше и не се ползва за съжаление, а имам необходимост от такъв помощник за възрастен човек. Зарадвах се вчера и взех новия модел/друга марка. Без да си се хващал- пада на всеки два часа... Върнах я днес, страх ме е да не стане беля...

# 487
В брошурата от другата седмица ще има испански неща. Пробвал ли е някой сангрията от 3л и хубава ли е?

# 488
  • Mostly in my mind
Японски кнедли пълни с различни неща. Много вкусни. Simple Smile

# 489
Изобщо не съм обърнала внимание, че имам купон за ром с кола, който изтича днес. Ако някой го иска, да даде знак.
И да се похваля, че си имаме каси на самообслужване и в нашия клон. Толкова съм доволна. Grinning

# 490
Японски кнедли пълни с различни неща. Много вкусни. Simple Smile

аз веднъж взех, но не можах да ги докарам. някакви напътствия?

# 491
Гьозите и аз много ги харесвам. Правя ги на пара в уреда за ориз, както пише в упътването на пакета. После ги топим в соев сос, а сега взех и такъв за гьози, но още не сме го опитали.
Също съм ги правила и със масло и течна сметана в тиган, след като се сварят на парата.

# 492
Дени,
Скрит текст:
идеята на тези дръжки не е ли не да стоят някъде за постоянно, а да се използват само за опора при придвижване (поне така ми изглежда от снимката)? Другият тип (закрепени за постоянно) не са ли с монтаж? Имали сме преди постоянни в банята, монтирани на стената бяха.

# 493
  • Благоевград
Здравейте! Искам да помоля за услуга.
Изпуснах машините за сладолед и ще съм изключително благодарна, ако някой намери останала бройка и ми я прати по куриер. Не мога да ям млечни, а обожавам сладолед и искам да си правя домашен без лактоза. Благодаря предварително!

# 494
Ма то това сладолед не прави, някакви скрежини с кристали...
Машина за сладолед само с компресор има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт