Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 48 983
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
А защо се бие Овитрел 3 пъти? Аз за първи път го чувам това и ми стана интересно.

# 436
И на мен ми стана интересно за Овитрел, обикновено изписват Прегнил или подобен чХГ разтвор

# 437
А защо се бие Овитрел 3 пъти? Аз за първи път го чувам това и ми стана интересно.

Здравейте,
ами биха ми 1 път след трансфера, 1 път ми казаха да си сложа след 4 дни и после пак последната след 3 дни.. само изпълнявам указанията и не съм питала, всъщност може и да съм, но след трансфера толкова ми се пишкаше, че само за това мислих и не запомних нищо от казаното..

# 438

Здравейте,
ами биха ми 1 път след трансфера, 1 път ми казаха да си сложа след 4 дни и после пак последната след 3 дни.. само изпълнявам указанията и не съм питала, всъщност може и да съм, но след трансфера толкова ми се пишкаше, че само за това мислих и не запомних нищо от казаното..
И на мен ми е интересно защо изписват Овитрел, моля ви да споделите ако разберете?Иначе за болките в кръста пийте магнезий, но шпа...

# 439
Здравейте, за първи път пиша. Преминаваме през ИКСИ протокол и имаме 4 замразени ембриона след пункция на 26 септември. Следва първи трансфер на замразен ембрион при естествен цикъл. В понеделник ще отида за поредните кръвни изследвания и ехограф, за да видим дебелината на ендометриума и как сме със стойностите на кръвта. Може ли да ми споделите от вашия опит колко време след настъпването на овулация (която вероятно ще предизвикаме с Овитрел), се прави самият трансфер  и има ли нещо особено, което трябва да се спазва преди него?

# 440
Аз не знам точната дата на овулацията, не сме я предизвиквали и доктора не спомена кога е била, но трансфера го направихме около седмица преди датата за МЦ.

Здравейте, за първи път пиша. Преминаваме през ИКСИ протокол и имаме 4 замразени ембриона след пункция на 26 септември. Следва първи трансфер на замразен ембрион при естествен цикъл. В понеделник ще отида за поредните кръвни изследвания и ехограф, за да видим дебелината на ендометриума и как сме със стойностите на кръвта. Може ли да ми споделите от вашия опит колко време след настъпването на овулация (която вероятно ще предизвикаме с Овитрел), се прави самият трансфер  и има ли нещо особено, което трябва да се спазва преди него?

# 441
Здравейте! Днес приключих с отрицателен тест след 4та инсеминация. За това се местя в тази тема, явно ни предстои ин витро. Нямаме изяснена причина за стерилитет, всичко уж изглежда нормално и при двама ни. Нямам притеснения относно инвитрото, единственото, което ме плаши е пункцията, защото изпитвам ужас от упойки, особено пълни, не знам защо си мисля че може да не се събудя, след тях😂 колкото и нелепо да звучи, това е страхът ми

# 442
Jansi 777,няма от какво да те е страх .
Упойката е краткотрайна цялата процедура е около 10 минути някъде .
Четири пъти съм била под венозна упойка и нито за миг не ми е минавала тази мисъл 😂😂 За пункцията анестезиолога два пъти ми зададе един и същи въпрос и двата пъти му отговорих и от там нищо повече не помня 😂

# 443
Оуу аз толкова обичам упойката 😆 така хубаво си поспивам от нея. Наистина, сега упойките са с малко неприятни остатъчни ефекти, както вече казаха се прилагат за кратко време. Няма нищо страшно, един път ще пробваш и ще си им фенка 😂

Здравейте! Днес приключих с отрицателен тест след 4та инсеминация. За това се местя в тази тема, явно ни предстои ин витро. Нямаме изяснена причина за стерилитет, всичко уж изглежда нормално и при двама ни. Нямам притеснения относно инвитрото, единственото, което ме плаши е пункцията, защото изпитвам ужас от упойки, особено пълни, не знам защо си мисля че може да не се събудя, след тях😂 колкото и нелепо да звучи, това е страхът ми

# 444
И на мен ми е много приятно, когато ме приспиват 😅 Май 9 пъти е общо с операциите. Единствено след първата ми пункция изпитвах страх, но не от упойката, а от събуждането. Беше некадърност/лош късмет и умирах от болки. При пункциите в Турция си бях направо 6 точки 🤗

# 445
Здравейте, писах и в друга тема, но понеже там не получавам отговор, на някой да са му правили хистероскопия за премахване на полип в щерев? По време на стимулация се видя нещо като полип при мен, нищо, че преди 5 месеца вече махам един полип Sad

# 446
Здравейте, писах и в друга тема, но понеже там не получавам отговор, на някой да са му правили хистероскопия за премахване на полип в щерев? По време на стимулация се видя нещо като полип при мен, нищо, че преди 5 месеца вече махам един полип Sad

На мен, много се притеснявах от хистероскопията, но всичко мина наред. Щом си махала веднъж, значи вече са ти правили хистеро? Полипите могат да рецидивират, за съжаление..

# 447

На мен, много се притеснявах от хистероскопията, но всичко мина наред. Щом си махала веднъж, значи вече са ти правили хистеро? Полипите могат да рецидивират, за съжаление..

по скоро питам дали може да ми препочъчате някой в Щерев. Мисля, че репродуктивните специалисти вече не правят такива манипулации
И прочетох, че упойката е спинална ... при мен предния път беше венозна

# 448
Здравейте и от мен.Записвам се и аз в темата след 4 неуспешни инсеминации.

# 449
anonymus18 Лятото, доц Андреева ми прави хистероскопия. Не беше за премахване на полип, а за да огледа матката преди първа стимулация. Упойката е спинална, след два часа можеш и да бягаш. В пъти по-добре се чувствах от обща упойка, която ми е правена два пъти и едвам се съвземах след това.
MonikaJansi Съжалявам и успех с процедурите напред. 🍀
Аз подадох за втора стимулация. Между временно започнах усилен прием на добавки - Опти ова + убиквинол 200 мг и ресвератрол 1000 мг. Обсъдихме с док. Да направя 10 процедури барокамера този месец и следващия още 10 и евентуално акупунктура преди втората стимулация. Дано всичко това да повиши качеството на Я, защото според док. Това е проблема

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:56 от Bubolina*86

Общи условия

Активация на акаунт