Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 727
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Хайде и от мен едно червено, явно това ще е цвета на септември!😊
Аз се влюбих в тази база още като я поръчах преди 3 седмици и нямах търпение да дойде време за смяна на лака. Такава плътност, такава лекота на работа. Очарована е меко казано. Препоръчвам ви я с две ръце и два крака.

Базата е номер 0003 Pasionate на ДНК’а
Млечното е любимата ми Milky база на Коди, матовия топ е Satin на Коди, топа е ясен ама пак да си кажа -Blitz от Яна Нейлс. Буквално всички любимци в един маникюр. Никога не ме разочароват. Холограмното фолио на кутрето  е от Али Експрес, като идеята ми беше да стане огледален ефект, щото свързвам Снежанка освен с червената ябълка, и с огледалото. Та така. 🤓

Перфектна си! Страхотно червено - и аз мисля да се направя с нещо такова за есента. Gift Heart

# 556
Момичета, страхотни маникюри! Аз идвам с въпрос - как най-лесно да смеся два цвята? Имам една малка плочка, където някога си капвам някой цвят, но за лакиране да две ръце не знам дали е удачно. Опасявам се, че ще попадне прах и няма да стане. Идеята ми е да смеся два цвята, за да получа така нашумелият "бургунди". Ако нанеса от двата по един слой един върху друг, мисля, че няма да стане, защото са много плътни. Някакви идеи 🤔

Аз съм нанасяла жълто и върху него синьо, стана много приятно зелено, но ако и двата цвята са тъмни май няма да стане. Иначе съм смесвала върху всичко, единствено внимавам да е чиста повърхността и да смеся ако трябва повече от необходимото, защото ако ми свърши по средата, после не мога да направя същия цвят.

# 557
Аз съм нанасяла кафяво 1 слой и върху него втори тъмночервено (по-рядък като цвят) и се получава хубаво винено. Пробвай на един пръст и виж дали ще се получи и при теб.

# 558
Ами и аз да се включа в червения тренд с един съвсем обикновен маникюр. Нямаше нужда да сменям толкова скоро, ама като ви гледах…

# 559
И аз с червено.
Butterfly, чуден е!

# 560
И аз с червено.
Butterfly, чуден е!
Страхотен цвят! Кой е лакът?

# 561
Здравейте!
Впечатлена съм какви красоти сътворявате, колко добре са оформени ноктите и кожичките ви. ❤️
Определено сте вдъхновение!

Аз за пореден път съм разочарована от услугата, която получих и съм решена, че ей сега ще скалъпя един пакет и почвам да се правя сама. Колкото и да не мога сама да си оформям ноктите - все ще се науча.
Без това ходя вечно само с телесен или само с червен.
Започвам да чета темите назад, а ако някоя добра съфорумка реши да прати линкове към минимум нещата, които трябва да купя - ще съм много благодарна!

# 562
Цялата необходима информация е описана в заглавния пост. Като цяло рядко препоръчваме комплекти, защото има само 1-2 наистина добри на пазара (включващи лампа). Когато си харесаш продукти, пусни ги, ако имаш някакви съмнения, и ще ти дадем знак дали са ок.

# 563
  • София
Някой може ли накратко да ми каже каква е разликата между билдър гел и база? Използвам каучуковата на Коди и съм много доволна, но ги гледам по клиповете, че много лесно нанасят билдър геловете. Мога ли да сменя базата с такъв гел?

# 564
Ново от мен:

На лявата кутрето ми е с черно обаче не ми хареса изобщо, а беше късно да сменям, така че снимам по-малкото зло 😀

# 565
Ново от мен:

На лявата кутрето ми е с черно обаче не ми хареса изобщо, а беше късно да сменям, така че снимам по-малкото зло 😀
маникюра е чудесен, но какъв цвят е блестящия лак на трите пръста, много ми хареса

# 566
Цялата необходима информация е описана в заглавния пост. Като цяло рядко препоръчваме комплекти, защото има само 1-2 наистина добри на пазара (включващи лампа). Когато си харесаш продукти, пусни ги, ако имаш някакви съмнения, и ще ти дадем знак дали са ок.
Ангажирам се следващата тема да я пусна аз и да оформя добре заглавния пост с всички примери, снимки и работещи линкове, както си бяха още в онзи документ, който писах и който както предполагах изчезна във времето.

Някой може ли накратко да ми каже каква е разликата между билдър гел и база? Използвам каучуковата на Коди и съм много доволна, но ги гледам по клиповете, че много лесно нанасят билдър геловете. Мога ли да сменя базата с такъв гел?
Разликата може да е в много неща и зависи от конкретната марка. Билдър гела може да е И база, но може и да не е и в този случай под него се слага допълнително база. Има продукти, които НЕ се нанасят върху гол нокът.
Билдър гела обикновено е неразтворим т.е. твърд т.е. сваля се само с пилене и в този случай отново не е добра идея да се нанася без база отдолу.
Базите обичайно са разтворими и еластични, но и с тях може да се изгражда лек обем в повечето случаи. Не е изключен и обратния вариант - има и неразтворими бази.

# 567
Ново от мен:

маникюра е чудесен, но какъв цвят е блестящия лак на трите пръста, много ми хареса

Благодаря, Reflective base на UR sugar номер 01.

# 568
Момичета от къде да купя отлепяща база основа? Търся на Коди, но не намирам.

# 569
HoneyBee33, благодарности за ангажимента за новата тема. За съжаление в началния пост аз не успях да кача документа във вида, в който ти го прати. Нямах никакъв опит в пускането на теми и ми беше за първи път. Просто снимките не излизаха в документа, а стояха като празни прозорци и затова ги махнах, а и нямах много време да пробвам варианти с промяна на файловите формати. Но линковете поне при качването си работеха, дори и сега пробвах един и се отваря. Ако има такива, които не работят в момента това е, защото вече не са активни вероятно.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 19:00 от topsy1

Общи условия

Активация на акаунт