Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Момичета как предпочитате да махате гел лак. Одобрявате ли тази течна формула ( като лак се нанася), която сякаш изгаря и разяжда гел лака?

# 646
  • София
За киснене ли говорите или за някакъв друг метод, за който моя невежа милост дори не е чувала?

# 647
Момичета как предпочитате да махате гел лак. Одобрявате ли тази течна формула ( като лак се нанася), която сякаш изгаря и разяжда гел лака?

Не, категорично. Вие сте го написали - изгаря и разяжда. Това са сериозни химикали и не бих си ги сложила на ноктите.
Свалям с електрическа пила.

# 648
Аз съм пробвала веднъж с такъв препарат. Дори усещането е странно. Ноктите ми се размекнаха сякаш и се свиха. Няма да повторя. Махам с пила и за мен това е най-щадящият и бърз начин.

# 649
Момичета, търся си такъв цвят гел лак. Много светло синьо-сиво.
Този е Rocknails 633 crybabytears. Не намирам от къде да се поръча до България, предпочитам да го има наличен в нашите онлайн магазини.

Дъщеря ми си поръча от нотиното този лак.
След работа ще направя снимка как е " на живо"
Добавям снимка на лака

# 650
bobito0785
Цитат
...Добавям снимка на лака..
Направо го поръчах, заедно с още няколко 😄 благодаря за предложението, изглежда точно цвета, който търся 🩵

# 651
Здравейте, моля да ми препоръчате марка база, която да е подходяща за мазна плочка. Напът съм да се откажа вече, само по седмица ми издържа лака, като след това се отлепва като цяла плочка. Пробвала съм няколко бази, все същото. Благодаря предварително!

# 652
  • София
Чаках толкова време да ми пристигне червеното от DNKa и накрая се оказа, че въобще не е това, което търся Sad Взех Cover Base #0003 Passionate, но това за мен е ярко червено, няма нищо общо със снимките. Та, сега търся отново много тъмно червено, тъмна, даже презряла череша Sweat Smile Помагайте

Аз когато поръчвах лаковете им, ми се обадиха да кажат , че единия цвят който исках не е наличен, а другия се различавал от снимките в сайта и не бил много покривен и по телефона сменихме цветовете.
Останах приятно изненадана от обслужването ( поръчах от сайта на Анна)

# 653
Здравейте, моля да ми препоръчате марка база, която да е подходяща за мазна плочка. Напът съм да се откажа вече, само по седмица ми издържа лака, като след това се отлепва като цяла плочка. Пробвала съм няколко бази, все същото. Благодаря предварително!
Не е толкова до база, колкото до правилна подготовка на нокътната плочка преди това и праймер. Опиши детайлно всички стъпки, които следваш, и ще ти дадем насоки. Иначе каучуковата база на Коди е класика и държи чудесно на много видове нокти.

# 654
Не е толкова до база, колкото до правилна подготовка на нокътната плочка преди това и праймер. Опиши детайлно всички стъпки, които следваш, и ще ти дадем насоки. Иначе каучуковата база на Коди е класика и държи чудесно на много видове нокти.
Благодаря за препоръката!Изпилявам ноктите  и отгоре, после дехидратор и праймер, като между двата изчаквам по 1 мин., следва основата, 2 слоя лак, топ лак, като всеки поне 90 сек. пека.

# 655
А коя база ползваш в момента?

# 656
А коя база ползваш в момента?
Nail coctail - fiber base, но наскоро купих и на Golden Rose да видя има ли някаква разлика. Нямаше.

# 657
Вземи си каучуковата база на Коди, както и техния малък нейл фрешър и ултрабонд.
Освен това, като говориш за пилене на ноктите отгоре, възможно е да си ги изтънила доста и затова да не държи. Прави се леко матиране с пила 240 григ или буфер блокче само в една посока, колкото да се махне най-горният бляскаш слой на нокътя. Нищо повече, за да не ги изтъняваш.
И другото нещо - ако си доста активна с ръцете, миене на чинии, чистене и тн, само тънък слой гел лак няма да ти държи. Пробвай изравняване с база или гел, при повечето момичета помага доста с издръжливостта.

# 658
Аз пък го ползвам поне от 2-3 години. В началото подходих със съмнение и малко страх. Но ми беше омръзнало да кисна с ацетон, който ми се разтичаше и отстрани по нокътя и ми се белеше кожата. Този т.нар. magic remover ме устройва, защото се нанася само на нокътя. Ако се случи да се изцапам отстрани, действително малко щипе. Вероятно в него има някаква киселина и не е най-полезният начин, но за себе си приемам риска. Чисти лака бързо, без да наняся видими увреди. Все пак, почти не се намира в нормални магазини, така че едва ли е направен от нещо полезно.
Ако можех да си махам лака с ел. пила, бих го правила, но... не умея и в малкото пъти, в които съм опитвала съм си препилявала ноктите.

# 659
Разбира се, че рядко се намира в нормални магазини, защото така нареченият magic remover съдържа съставки, които не са одобрени за козметична уротреба - препарат за премахване на боя. Може да предизвика алергии, изгаряния и тн.

Общи условия

Активация на акаунт