Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 32 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Горна Оряховица
Да попитам какво - кои ваши конкуренти предлагат на по-ниска цена същите продукти?

# 541
Казваш че ти няма пратката, попитай ги къде е и какво се случва. Вярвам че е с наложен платеж, така че надали на този етап нещо губиш. След като я получиш - виж дали ти допада и прецени дали да им поръчаш отново и другите.
Иначе аз бих потърсила местно рекламно студио , където да си принтна каквото искам. Стига да го намеря в достатъчно висока резолюция. Но в етси има много варианти, които са евтини, пращат ги в няколко вида файл обикновено.

# 542
Да попитам какво - кои ваши конкуренти предлагат на по-ниска цена същите продукти?
Не съм секънд, ама откъде става ясно, че се предлагат същите продукти на различни цени в различните сайтове?
Ползват се различни техника, материали и т.н, та може да се окаже само размерът еднакъв, но той не е единственият формиращ цената фактор. Жената е отговорила съвсем добронамерено, що за нападки?

# 543
Здравейте, аз съм жената с онзи асиметричен апартамент, на който стаите са с много странни форми. Преди около месец-два бях писала тук за съвети и паралелно с това не се съгласявах с почти никой от тях. Доста нападки получих, но всичко е минало и заминало, важното е че нещата се получават по начин, който на мен ми харесва.
Показвам голямата спалня, която ако си спомнятее с пет стени и е адски огромна. Предупреждавам, че все още не е завършено, защото в процеса по ремонт паралелно се и пренасях, навсякъде има багажи, дрехи, кутии, кръглото огледало не е закачено и така. Почти още нямам и декорации , които да разчупят малко стаята. А зелената стена е боядисана трагично - трябва да се отсекат линиите хубаво, но това ще е в последствие:
Скрит текст:

Паралелно със снимките ще използвам и да попитам от ляво на леглото какво да сложа. Ако сложа същото нощно шкафче ми става много подредено, някак като в аптека. Разглеждах в ИКЕА и има неща от същата серия като пейката пред леглото:
https://www.ikea.bg/search-results/?query=tolkning
Чудя се за нощното шкафче от същата серия
https://www.ikea.bg/products/tolkning-noshtno-shkafche-rachno-iz … o-52-sm/20512660/
или нещо друго?

# 544
  • София
А... Еми мн приятно става... Липсва ми нещо..цветно...знам ли някоя възглавничка, одеалце, кресло... Бордо?...не знам... 😁

# 545
Супер е! Вместо шкафче някоя кокетна масичка.Табуретка също може.

# 546
Бих избрала друго нещо за нощно шкафче, а не от показаната серия на Икеа. Идва ми прекалено ратанено- килими, пейка, а май и спалнята....

# 547
  • София
Не, дърво е леглото, скринът, огледалото и наличното нощно шкафче също...

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 20:56 от Angel_Dust

# 548
Много наподобява схемата вкъщи. Аз ще добавям малки акценти в жълто, но още обмислям какво да бъде. Съветвам и тук за още един цвят, който да допълни. Бордо, синьо, жълто.

Според мен симетрията е важна и ще изглежда по-завършено, ако има още едно нощно шкафче. Ако ли не, може би кош, в който да се сложи одеяло (има доста подходящи по магазините) и възглавници или пък красива, интересна, може даже някоя ексцентрична лампа.

# 549
Спалнята е много приятна за окото.
Но аз като един истински Монк да попитам- полилеят от какво е и как се чисти?

# 550
И аз си го помислих.🤪 Ако е един на Икеа е от плат и май се пере.

# 551
Паралелно със снимките ще използвам и да попитам от ляво на леглото какво да сложа. Ако сложа същото нощно шкафче ми става много подредено, някак като в аптека.
Сложи две нощни шкафчета като другото, опряни едно до друго от лявата страна. Ще се долепят до скрина и ще си стоят като в една завършена визия без да ти е съвсем супер симетрично. Просто две такива нощни шкафчета или едно направено от Besta рамка с врата като на гардероба ви (Hanviken май са тези).
Скрит текст:

Стилът на този вид мебели не е чак изчистен, скучноват и ръбест та да има нужда от разчупване. Даже довършването със същата серия нощно шкафче ще направи нещата да изглеждат завършени, а асиметрията - хаотични. Според мен спокойно понася да си сложиш още едно нощно шкафче или две от същата серия. Не ти пречи на отваряне на гардероб или врата.
От друг цвят няма нужда - има си заявен такъв в акцентната стена. Или евентуално само това бордо дето някой каза, звучи интересно.

# 552
Аз бих сложила два скрина или да потърся друго място на сегашния. Така, както е на една линия с шкафчетата, каквото и да се сложи вместо шкафче или дори шкафче, пак няма да изглежда добре.
Две шкафчета едно до друго също не мисля, че ще изправят тази несъразмерност - биха изглеждали сякаш заместват липсващ скрин, за който е имало идея, но се е изчерпал.

# 553
  • София
Има къде да се мести сегашния без проблем така като гледам... 👍
Може да има заявен цвят на стената, но него го няма никъде другаде, ако не се иска още един цвят, то можеше да има оше нещо в същия тук там в стаята... Например пейката под леглото да беше тапицирана с него, нещо зелено до гардероба на осрещната... И не мога да повярвам, че го казвам, но... На мен ми е пусто над леглото, голяма, празна, зелена стена... И ми се ще някакво  пано или нещо... Като цяло малко още е незавършена стаята... Липсват й някакви детайли... Понеже е голяма.. Стои малко стерилно...
Скрит текст:
е не баш с такава грозна картина, някоя по-хубава
Някан стаята предразполага към нещо такова и към някое друго зелено растение. И зеленото почти винаги го повтарят и с някой текстил на леглото, не случайно.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 09:18 от Angel_Dust

# 554
Показаните снимки са супер. И аз си мислех за нещо подобно над леглото. И спиред мен е празно. Ще помисля и за някакво зелено шалте в края на леглото.
Варианта с двете нощни опряни заедно не ми допада. Склонна съм на нощно от същата серия, за да стои завършено и симетрично. Скринчето има къде да се премести, но дали там където е няма да остане много празно. Довечера ще пробвам да видя как седи.

Общи условия

Активация на акаунт