Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 640
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Нека не е зелено шалтето.

# 556
така показаната визия, е много топла и уютна, но макар и бохо- и аз мисля за симетрични нощни шкафчета
ако,все още ви се струва празно, веднага до вратата- стояща закачалка,  висока кашпа за подходящо за спалня цвете, или стояща висока лампа?
за стената, и за повтарящ се зелен елемент в текстила , съм напълно съгласна

# 557
  • София
Мъхм, аз по принцип плача и за още един цвят, но на някои хора по-графично повече им допада. Също шалте/одеало... Ами зависи и дали ще внесеш друг цвят в самата стая.. Не го бързай.
А дали ще е празно без скрина... Зависи... По принцип може да сложиш нещо друго, но не знам колко какво ползваш и имаш нужда и желание още да внесеш в стаята.

# 558
Проблемът на скрина е, че е твърде малък за тази стая и стои непропорционално в нея, където и да е поставен. Същото важи и за нощното шкафче.
Бих избрала един от тези два варианта: или два скрина странично от леглото и отстраняване на шкафчето, или по-голям скрин срещу леглото (евентуално на странична стена, ако позволява, сега не гледам снимката, но принципно) и две нощни шкафчета (или масички), но по-големи. 
Декорацията ще дойде накрая, когато се види какъв стил преобладава - засега виждам нещо между еко и бохо, ще прецениш с какви елементи да продължиш.

# 559
  • София
Съмнявам се, че ще иска да сменя току що купени мебели, които харесва. Скринът по-точно изглежда малко малък за вещите й...
Аз лично бих си прибавила някое кресло, огледало в цял ръст, обособена тоалетка... Може би малка етажерка 🤔 ако ми е празно.
Ако обича растения - някоя друга саксия със зелени такива, да разпръсне малко зеленото из стаята... 🤷‍♀️

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 10:00 от Angel_Dust

# 560
Едно кресло, както каза Ейндъл, ще внесе цвят, а и ще се ползва за оставяне на дрехи.На мястото на скрина бих сложила тоалетка, огледалото остава.Скринът от другата страна може да иде.

# 561
Съмнявам се, че ще иска да сменя току що купени мебели, които харесва. Скринът по-точно изглежда малко малък за вещите й...
Аз лично бих си прибавила някакео кресло, огледало в цял ръст, обособена тоалетка... Може би малка етажерка 🤔 ако ми е празно.
Ако обича растения - някоя друга саксия със зелени такива, да разпръсне малко цвета из стаята... 🤷‍♀️
Ами, аз бих ги сменила, ако не съответстват на стаята. По-добре, отколкото всеки ден да ме дразнят диспропорции.  Нови са, може да ги продаде бързо в краен случай или да им намери друго приложение и място.
Скринът е малък не само за вещите (тях не знаем колко,  какви са, както и другите места за съхранение), но е малък и за стаята. Ако са два странично, вече ще стоят по-приемливо за размерите и на стаята, и на самото легло.

# 562
  • София
А допускаш ли, че нея не я дразнят, а си ги харесва?
За скринът, просто в момента изглежда претрупан и няма 5см място върху него, за това го казах.

# 563
+1 за кресло и огледало в цял ръст. На зелената стена може да се нарисува нещо или да се сложи пано или картина. И на мен ми стоят празни и незавършени  такива стени. При нас планирам да разпечатаме една снимка на красив залез, в голям формат.

Междудругото, лилав цвят също ще е подходящ, само трябва да се уцели удачен тон. Разбира се, не знам дали някъде из жилището го има, но би било добре да съвпада. Т.е. ако има още един цвят, може да се използва и за спалнята, за да е по-хармонично усещането.

# 564
  • София
Лилав... С това зелено и тези ратани.... 🤷‍♀️ 😂 😂 Не знам бордо, керемида, тухла, тъмно сиво... Да...

# 565
Идеята за два скрина не ми беше хрумвала. Не знам дали ще могат да се долепят, за да образуват едно цяло обаче. В коридора го направих този номер - два шкафа за обувки един до друг и се получи като едно цяло.
До гардероба, където сега е дъската за гладене ще имам нещо като тоалетка. Още не е готова обаче.

# 566
  • София
😂 Тъкмо скринът ще се разтовари малко, когато дойде тоалетката. 👍

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 10:13 от Angel_Dust

# 567
Той скрина изобщо няма да е така претрупан. Просто както споменах навсякъде имаме багажи от пренасянето и не мога да смогна да подредя.

# 568
  • София
И... Не - заради консрукцията 2скрина няма да седят като един, а като два един до друг с дупка между тях.

# 569
А допускаш ли, че нея не я дразнят, а си ги харесва?
За скринът, просто в момента изглежда претрупан и няма 5см място върху него, за това го казах.
Какво значи не допускам ли?
Разбира се, че може да си ги харесва, но аз като си харесвам нещо и толкоз (без да ме интересува пропорционалност, хармония и т.н.), просто не питам във форум за мнение.
То по тази логика и тази, и други теми от същото естество, са напълно безпредметни.

Общи условия

Активация на акаунт