Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Всички долни шкафове ли са дълбоки 60 см или само икейските?
Имам чувството, че други фирми ги правят 58 см. Или аз бъркам нещо?

# 61
Всички долни шкафове ли са дълбоки 60 см или само икейските?
Имам чувството, че други фирми ги правят 58 см. Или аз бъркам нещо?
Не бъркаш, 60 см е по външни очертания.

# 62
Двукрилият хладилник ние сме заменили с два еднакви, които се отварят на същия принцип. Сега са вградени, но в предната кухня бяха свободностоящи. Те не са така дълбоки. Може дори и 2х70 см широки да се сложат за още повече обем.

До котлоните както е писано не бих сложила кафе машина или друго, защото ще клеяса!
От страни на хладилника бих сложила шкаф колона, в който седят всякакви пакети и неща за закуска или сладки и т.н. от другата страна бих го направила шкаф за кафемашината, чай и т.н
Ето снимки, като Икеа имат и издърпващ рафт по принцип.
Аз дори би  махнала двата стъклени шкафа насреща и да оставя само аспиратора.

Скрит текст:

Рафтове на празните стени винаги може да сложите, бих изчакала какъвто съвет имаше.

Аз също в последните две кухни имам горни шкафове само в две ниши, за да завършат стената с колоните.
Ето и моята такава колона
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:24 от drago_2008

# 63
  • София
Моята кафемашина е близо до котлоните, нищо й няма, така и така я бърша от прах, забърсвам и 3те пръски, които има... Иначе гледам има някакви предпазители магазините ама са ми мн смешни

Каната за чай също ми е там... И най-вече са там заради аспиратора. Каната бълва много пара, която някак не ми е окда отива върху горните шкафове.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 15:15 от Angel_Dust

# 64
Мислихме за вариянта с двата хладилника, но ми харесва, а и ми е много удобно да имам ширината на хладилника за по-обемисти тави например. Да няколко пъти в годината ми трябва да го имам, но искам да разполагам с него Simple Smile
Май трябва първо да купя хладилника и тогава да правя проекта на кухнята като гледам Animal See No EvilJoyJoyJoy
Иначе за кафе машината, все ще я наглася някъде, не го мисля толкова.
drago_2008 харесаха. ми твоите идеи ще помисля над тях...
За горните шкафчета покрай аспиратора беше писал някой, пробвах и без тях, но някак много осакатен ми стои сам аспиратора на стената....

Още един въпрос- интериорни врати? Търся мнение за Indoor - харесват ми на пръв поглед и имат това което търся като дизайн.

# 65
Мислихме
За горните шкафчета покрай аспиратора беше писал някой, пробвах и без тях, но някак много осакатен ми стои сам аспиратора на стенатa

зависи, от стила зависи...

Скрит текст:

за хладилника- има много разлика сред марките - от 50 и нещо, до 60 и нещо см вътрешен размер
специално американските, не съм останала с впечатление да са много широки

# 66
Mamagemelar, да гледам ги и аз по Пинтерест постоянно, но тук не мога да намеря такъв масивен и красив аспиратор за съжаление...
Точно американски двукрил хладилник имам сега и ширината му е 90+см GrinSmile
И сега се сетих защо не мога да го вградя този пуст хладилник - държа да има диспенсър за вода и лед както сегашният ми, чудесно удобство е Simple Smile

# 67
  • София
Те им ги строят тези шапки с гипсокартони.

# 68
Или от ГК или от шперплат и обличат с дъски. Ние предстои да правим един такъв, но няма да е идните месеци.

# 69
а вътре,  drago? с вентилатор ли ще е ?

малко в страни от настоящия разговор
Скрит текст:
аз съм се заинатила да не купувам за барбекюто, защото не ми пасва, какъв да е  на визията, и ми се иска ММ да го направи
обаче , говорим за по-различни пушеци, та май ще трябва да е с някаква ламарина вътре Thinking

# 70
То си е машина стандартна , просто корпусът се прави с дърво или плоскости, за да има външен вид според заданието.Вероятно отвътре се третират някак или обличат с неръждавейка.

# 71
Нашата кутия ще скрива аспиратор за пълно вграждане. Просто търся определена визия и това ми е единственият вариант.

Когато се слага нормален аспиратор с нищо не се облича вътре или третира. Вече съм имала един такъв.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 17:37 от drago_2008

# 72
  • София
Вътре си е скрит обикновен аспиратор

# 73
обикновените не ме вълнуват- имам обикновени 3 вида, в 3 различни кухни
за барбекюто ме е страх да сложа обикновен

Скрит текст:
мислех  да е професионален, но трябва да се изръся за поръчка за външно тяло- искам да е 120 см
вътре ще бъде с
титина ли правеше външна зона наскоро?

# 74
  • София
Ясно, имах предвид, че вътре е какъвто избереш, но твоят въпрос е с повече конкретика, а, че красотата е само облицовка.

Общи условия

Активация на акаунт