Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 896
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Е, то няма с какво да се цапа. Взимаш една четка за почистване на прах и минаваш.

# 91
  • София
Ще събират прах, че и от зад са с някакво меко черно нещо... Ще изискват повече грижа от равна гладка повърхност няма как.... Но ако не си с някое окр за чистота надали ще ти е безкраенпроблем.

# 92
Нашите такива летви са монтирани на страницата на гардероба. Екстра са си. Няма никакви остатъци от прах след почистване. Нямам идея за какви меки черни задници става въпрос.

# 93
  • София
Това на днимката прилича на акустичен панел, не просто на летви...
Та това черното. Така или иначе ще събират повече прах от гладка повърхност.

# 94
Имам такива, които играят ролята на скрита врата за хоум офиса при телевизора в хола. Никаква прах няма по тях, пръсти също не остават, а се пипат постоянно.
Не са с мека основа, обикновен мдф са.

# 95
Това на днимката прилича на акустичен панел, не просто на летви...
Та това черното. Така или иначе ще събират повече прах от гладка повърхност.

Хич не съм забелязала това черното от снимката, съжалявам,че ви подведох Flushed личи си, че имате повече опит с ремонтите Smile

ще прикача нова снимка отблизо какъв панел обмислям - едно цяло е, не е на отделни летвички

Щом ги хвалихте, значи ще си сложим  Two Hearts

# 96
  • София
Така ми се стори, може и да е нямало, честно казано ако правя подобно нещобих избрала дървени летвички, истински.

# 97
Но е никакъв случай не тъмни летви на светъл фон.Такова размазване пред очите става, чеее.

# 98
Аааа, не мисля! При нас са точно тъмни летвички от МДФ на бял фон.

# 99
У едни приятели има венге летви на бледо сив фон и като седя  и гледам натам, пред погледа ми става мъгла.Много неприятно.
Мими, техните са на по-голямо разстояние и на гърба на трапезарната маса.Просто няма как да ги избегна и откачам.Но сега на твоята снимка, като увелича, пак ми е много неприятно.Може у мен да е проблемът, не знам.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 17:37 от ДХ3

# 100
  • Варна
Имам такива, които играят ролята на скрита врата за хоум офиса при телевизора в хола. Никаква прах няма по тях, пръсти също не остават, а се пипат постоянно.
Не са с мека основа, обикновен мдф са.
Може ли снимки? Интересно ми е как изглежда. Simple Smile

# 101
Вместо летви, чието присъствие ще наложи да се съобразява и при останалите интериорни решения и стил,  бих сложила качествен миещ се латекс, ако само това е мотивът.

# 102
Разговорът вече се измести, но да си кажа и аз за боята: Въпреки че е  прясно тонирана в магазина, или не дай си боже попрестояла вкъщи докато дойде ред за боядисване... винаги, винаги, ама абсолютно винаги се бърка поне 5 минути с миксер (строителен, да не си помисли някой друго) или друга машина с бъркалка. Иначе опасността на различните стени да имате различни тонове на желания цвят хич не е за подценяване. И това се повтаря на всеки нанесен слой.

Има хора, които виждат повече цветове от останалите и направо ще им се набие в очите разликата. И дано не ви влиза художник в къщата, че ще ви покаже неподозирани различия в цветовете на стените, пердетата, дамаските и профилите на дограмата.

# 103
Аз имам един често гостуващ ми приятел художник, ама си мълчи, възпитан човек ще излезе Simple Smile
Това за разбъркването предполагам, че важи и за готовите цветове латекс, не само за тонираните или греша?
П.П. Ние не сме боядисвали сами досега, затова питам, да съм подготвена.

# 104
  • София
За всички, готовите са просто предварително тонирани.

Общи условия

Активация на акаунт