Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 512
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Столът:

# 691
  • Пловдив
Е, то едноцветни мокетни килими има и готови... 🤷‍♀️
Преди 10+ години нямаше .Толкова търсих и затова минах на мокет  за онова жилище .Сега не бих , наистина има избор ,ако ще е такъв .

# 692
Тоя стол е супер като визия. За удобството вече не се знае. Ако е да поседнеш за малко - може би.

# 693
Ох, аз веднъж стоях на такъв стол след фитнес, по къси гащи. После два дни баджаците ми бяха на баклави😂

# 694
То затова снимах подложката, тя е тъничка, колкото да обират неравностите:

# 695
Е, нали има възглавничка? Или тя си е сложена от потребителката, а инак не върви с нея столът?
Питам понеже аз не заглеждам много такива. Аз си клоня към нещо за удобство и ми е мерак за това икейско кресло. Седнах веднъж в пловдивския център за поръчки. Стори ми се чудесно удобен.

# 696
От стола си е, поръчва се , има варианти.Ако , обаче, не е оригинален, може да е нямало.

# 697
Нашата градинска, по-точно балконска, люлка е подобно метално нещо и стандартните  възглавници за сядане и облягане с дебелина  4-5 см се оказаха  малки . Усещаше си се   желязото.

# 698
И аз съм фенка на тази серия. Много удобно ми се стори и на мен, и на мъжа ми, а той е претенция като цяло. Ако беше със светло дърво, щяхме да си вземем още днес, в допълнение на дивана ни (друга серия и марка, но се вписва).

Друг, който може би е подценяван е класическият Poang. Сядах им на новите кресла - с облегалки, без, различна височина, дамаска, обиколих почти всички в магазина и за мен лично той е най-удобният им модел.

Е, нали има възглавничка? Или тя си е сложена от потребителката, а инак не върви с нея столът?
Питам понеже аз не заглеждам много такива. Аз си клоня към нещо за удобство и ми е мерак за това икейско кресло. Седнах веднъж в пловдивския център за поръчки. Стори ми се чудесно удобен.

# 699
  • Пловдив
Обещаният килим .

Твърдичък ,не съм очаквала друго от памук .Цветове -синьо ,кафяво ,бяло ,бежаво .
 Ще го развъртя из стаите и ще видя дали ще му намеря място .

# 700
  • Варна
Много е хубаво така. Чудесно е. Нелина, чакам с нетърпение снимки от дома ти. Изглежда много хубаво. Heart Eyes

# 701
  • Пловдив
Ох,Lady April ,все нещо не ми е ОК на мен .Колкото повече гледам ,толкова повече се омотавам .Имам чувството ,че ми трябва нещо с по-  едра шарка .Стоките от HM мога да връщам безплатно   и съответно ги поръчвам по-смело .

# 702
  • София
Много свежо... Аз си мисля, че ако стените са толкова тежък бежаво кафяв цвят, килимит трябва да е по-лек, може би нещо като горния, но с червено, не толкова плътни бежави с шарки, като показаните.
Обаче така без да е знаен интериора трудно може да се каже.
Мен и тази серия ми е мн приятна
https://www.vivre.bg/p-2070885/kilim-330x240
https://www.vivre.bg/p-2070847/kilim-200x140
Май имаше още някакви вариаци... Това съвсем принципно докато си зяпах, не конкретно за някой случай.

# 703
Момичета, предстои ми обзавеждане на къща, която купихме на скоро и в момента тече ремонт. Сложих няколко програми на телефона, колкото да се ориентирам с размера и мебелите. Стаите са малки, общо 4 на първият етаж и няма как и да се бутат стени. Всеки сантиметър ще ми е от значение. Знам точно какво искам и ще пусна и тук за мнението ви Simple Smile страхотни неща виждам в темата.
Ползвате ли програми, дали на телефон или компютър, когато оразмерявате стаите и интериора и ако да, кои. Благодаря!

# 704
  • София
Ползвам homebyme за маркиране.

Общи условия

Активация на акаунт