ВИП отделение към АГ болница Варна

• 6 278
  • 122
  •   2
Отговори
# 90
Честит да е Филип и бързо да се приберете здрави и щастливи у дома!

# 91
Честито Daisy! Да е здрав и палав малкия Филип! Да се възстановиш бързо и леко!
Благодаря много за подробната информация! Звучи наистина доста добре - особено частта с обезболяването Simple Smile

# 92
  • Варна
Честито Daisy! Да е здрав и палав малкия Филип! Да се възстановиш бързо и леко!
Благодаря много за подробната информация! Звучи наистина доста добре - особено частта с обезболяването Simple Smile
Като ме преместиха в реанимация започна да ми се гади, казах и веднага ми сложиха лекарство и спря.
В 22 ч ми сложиха пак обезболяващо и
сънотворно да спя добре през ноща. И на сутринта пак обезболяващо. Мога да кача, че съм ок. Сега ме понаболява ама то няма как съвсем пък да не.

# 93
Браво, честито! Бебето кога ще слезе при вас и правите ли нещо в момента за стимулация на гърдите?

# 94
Честита рожба! Бъдете много здрави и щастливи!

Браво за бързото ставане! Аз дори на втория ден едва ходех, а Вие сте стигнала до стаята,  че и до долу сама!
Пожелавам скоро да сте с бебчето и да му се радвате! ❤️🍀

# 95
  • Варна
Днес в 16 ч ми го доведоха. Гледаме се с него. Винаги може да питам акушерките за каквото и да е.
За стимулация половин час преди да му донесат млякото да го слагам на гърда заради  рефлекса. Това е. Иначе аз пияни чай за кърмачки от днес. След секцио казват след 3 дни слизала кърмата. Ще видим. Не ми е фикс идея, ако стане- стане, ако не на АМ.

# 96
  • Варна
Днес в 16 ч ми го доведоха. Гледаме се с него. Винаги може да питам акушерките за каквото и да е.
За стимулация половин час преди да му донесат млякото да го слагам на гърда заради  рефлекса. Това е. Иначе аз пияни чай за кърмачки от днес. След секцио казват след 3 дни слизала кърмата. Ще видим. Не ми е фикс идея, ако стане- стане, ако не на АМ.
А през това време на АМ ли е? Те ли го приготвят или ти? Ако си ти, стерилизираш ли някъде шишетата?
Въобще в момента как се храни?

# 97
  • Варна
А през това време на АМ ли е? Те ли го приготвят или ти? Ако си ти, стерилизираш ли някъде шишетата?
Въобще в момента как се храни?
Те ми носят готово АМ през 3 часа. Аз го храня, никой не ми е искал шишета и биберони и нищо не стерилизирам. Чакам да ми слезе кърмата ако и така…

# 98
  • Варна
Да попитам, трябва ли да носим пелени и колко бр са ни нужни?

# 99
  • Варна
Да попитам, трябва ли да носим пелени и колко бр са ни нужни?
Еднократни 1 пакет, бархетни/ муселинови 5 бр.

# 100
  • Варна
Благодаря Дейзи!
Чудя се  дали да си взема нощници само с дълъг ръкав или да взема и с къс.
Секциото ще ми е март месец, но все си мисля че ще е студено. Но предполагам, че трябва да е някаква с широки ръкави и да може да се навие нагоре, за да се сложи абокат.

# 101
  • Варна
Благодаря Дейзи!
Чудя се  дали да си взема нощници само с дълъг ръкав или да взема и с къс.
Секциото ще ми е март месец, но все си мисля че ще е студено. Но предполагам, че трябва да е някаква с широки ръкави и да може да се навие нагоре, за да се сложи абокат.
Не знам какво да ти кажа. Аз бях с дълъг ръкав но го навивах, беше доста топло. Съвета ми е да си вземеш повече нощници. Аз се потях доста.

# 102
Да не би да са "скъсили" периодът на даване на бебетата? Доколкото разбирам бебето се ражда на 30ти и ви го дават на 31ви следобяд? Ако е така е чудесно, надявам се да споделите.

# 103
Приятелка, която лятото роди секцио беше точно така. Операцията сутринта, бебето на следващия ден й го занесоха.

# 104
  • Варна
Да не би да са "скъсили" периодът на даване на бебетата? Доколкото разбирам бебето се ражда на 30ти и ви го дават на 31ви следобяд? Ако е така е чудесно, надявам се да споделите.
Да точно така е.

Общи условия

Активация на акаунт