Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, как спазвате интервалите ня будуване? Моят сладур яде в 9, заспива докато го оригвам и чак в 12 го будя(или се бъди 10тина Мин по-рано) за ново ядене. Та.. никакво будуване. Ако го събудя час по рано за игра е адски кисел и така целия ден. Дадох примерен час, понякога следобяда е така.. а последната седмица в жегите само спи през деня..

# 616
И аз се бях притеснила тия дни, че спи много. Няколко дни не пускахме климатик, защото й се запушва носа, но след като вчера я взех от единия й дневен сън и цялата беше потна пак почнахме с климатици и днес вече е свежарка и си спи и будува нормално.
От жегите е, ако можете охлаждайте с нещо
Момичета, как спазвате интервалите ня будуване? Моят сладур яде в 9, заспива докато го оригвам и чак в 12 го будя(или се бъди 10тина Мин по-рано) за ново ядене. Та.. никакво будуване. Ако го събудя час по рано за игра е адски кисел и така целия ден. Дадох примерен час, понякога следобяда е така.. а последната седмица в жегите само спи през деня..

# 617
Няма да правим кръщене, не сме вярващи, пък и мъжът ми не е кръстен. За първия РД още не съм мислила, първо да оцелеем до тогава и ще видим. Но със сигурност няма да е малка сватба.

Забравих да кажа за последното ходене при педиатъра, нещо което много ме изненада - връчи ни едно листче със схема на захранване от четвъртия месец. Стандартно с пюрета и каши. Даже и сокче имаше 😀.

# 618
От 4? Аз си мислех, че от 6ти се започва захранването? 😄

И моята е поспалана, няма кога да правим тъми тайм 😄

Вашите започнаха ли да си държат главичките като ги държите?

# 619
Държи донякъде...да  доста добре,днес докато се обърна да кажа нещо на мм тя се беше завъртяла сама по корем,само й изкарах другата ръка да се подпира,малко костенурче💛
И моята е поспаланка ....каката е огън скача,бяга,от стола на леглото скача все е синя 😃🤯
Как 4...най рано на 5...те и тогава не могат да седят ...каката я захраних на 5 без 5дни защо не съм изчакала точно 5м кой ме знае сакън,сега даже нз дали ще успеем с малката,от сега е зор да давам капки и каквото й да е ....а попринцип си обичат храната телците 😃но има време ако не стане ще изчакам така,че пак мисля на 5м *това със сока в толкова остаряло....

# 620
Държи донякъде...да  доста добре,днес докато се обърна да кажа нещо на мм тя се беше завъртяла сама по корем,само й изкарах другата ръка да се подпира,малко костенурче💛
И моята е поспаланка ....каката е огън скача,бяга,от стола на леглото скача все е синя 😃🤯
Как 4...най рано на 5...те и тогава не могат да седят ...каката я захраних на 5 без 5дни защо не съм изчакала точно 5м кой ме знае сакън,сега даже нз дали ще успеем с малката,от сега е зор да давам капки и каквото й да е ....а попринцип си обичат храната телците 😃но има време ако не стане ще изчакам така,че пак мисля на 5м *това със сока в толкова остаряло....

Toва със сока го чух за първи път от майка ми преди няколко дни - попита ме кога започваме със сокчетата и гледах глупаво 😄

# 621
Да...нали....аз имам бегъл спомен от каката,но тя беше при друг лл до година и нещо ...да видим сега тази 😃

Аз не спазвам нищо....
Оставям я да се наспи понякога яде на 5ч...
Преди известно време следобед правеше само някакви къси дрямки,сега пак си спи доста....понякога будува колкото трябва друг път става,яде и заспива.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 16:20 от Mimi9999

# 622
Майка ми спомена за сок от морков да се дава скоро време.Викам" Какво".После ми спомена за прясно мляко да му се дава. И аз пак "Какво".Аз ли не съм в ред незнам.На малко бебе да се дава прясно или кисело мляко.Може да е нормално,незнам.
Та за бодуването,нищо немога да хвана,нито като режим нито нищо.Моя син спи през деня,вечер едвам го приспивам.Но все по различно време.В понеделник прави 2пмесеца живи и здрави,може би е рано за режими колкото ихда ми се иска.
Климатика вкъщи го пускаме,много е топло иначе.Но детето не спи при климатика,а в другата стая.Охлаждаме колкото може,и на него му е топлохсъс сигурност.Пазим го уж,даже му меря температурата чат пат.

# 623
Ти си наред 🙂..това са остарели неща,така нас са ни захранвали едно време....
Те първа ще чувате майки,свекърви и лекари със стари знания

# 624
Момичета вашите бебета задавят ли се със слюнка? Моята много взе да се плюнчи и вече три пъти  се задавя докато спи и много се притеснявам?

# 625
Един път се задави много лошо докато спи, изкара ми акъла.

# 626
И моето дете се плюнчи много особенно като спи.За сега слава богу не се е задавял от това.Но пък има моменти когато търси да цока.Направо е като полудял.Смуче си пръстчетата,смуче ми ръката като го нося.Май като е много гладен го прави.Като побесняло
 куче е Grinning

# 627
Тези от вас, които хранят с АМ, на поискване ли храните или по график? И колко хранения и мл имате в момента?

# 628
Да често се дави,кашля после не помня такова нещо с каката 😃

# 629
Ние сме на 3+ месеца и уж е на поискване, но от месец вече тя си направи сама график. От около 2 седмици мина сама на 5 хранения - ориентировъчни часове : 05:00ч. , 09:00ч, 13:30ч. 17:30ч., 22:30-23:00ч. На мен ми се струват малко и ми се щеше да изкара още малко на 6 ама ако й дам по-рано яде много малко. Някои дни ги прави и 6, изцяло се водя по нея
Сумарно като количество за 24ч, й се събират между 550-700мл.
Тези от вас, които хранят с АМ, на поискване ли храните или по график? И колко хранения и мл имате в момента?

Общи условия

Активация на акаунт