Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 038
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Всяко РУО изкарва статистика за своята област и няма фиксирани срокове. Обикновено статистиките излизат същия ден, до няколко часа след резултатите.

# 1 336
  • Бургас
Добро утро!
От много четене в темата сънувах точки. Помня как отворих и точките и по двата предмета бяха под 50, като не помня по кой от двата предмета имаше цяло число и 5 стотни. Направо се разтеперих и исках да видя работата.
Ако има 98 т. пак ще е за проверка, защото такива резултати не очаквам. Реалистично и малко оптимистично ми се се струва около 75 и с много, много късмет и чудо 80.  Но пак ме се знае, може и по 50 да са. Не вярвам в сънища, но този малко ме притесни. Имаше нещо за дните от седмицата, че в определен ден се сбъдват. Надявам се петък да не е от тези дни 😄

# 1 337
Добро утро!
От много четене в темата сънувах точки. Помня как отворих и точките и по двата предмета бяха под 50, като не помня по кой от двата предмета имаше цяло число и 5 стотни. Направо се разтеперих и исках да видя работата.
Ако има 98 т. пак ще е за проверка, защото такива резултати не очаквам. Реалистично и малко оптимистично ми се се струва около 75 и с много, много късмет и чудо 80.  Но пак ме се знае, може и по 50 да са. Не вярвам в сънища, но този малко ме притесни. Имаше нещо за дните от седмицата, че в определен ден се сбъдват. Надявам се петък да не е от тези дни 😄
До 12ч не се разказват сънища, че се сбъдват! Това как не го знаете!!!:joy:

# 1 338
  • Пловдив
Моята блейка сутринта стана в 6,30 за училище. Към 7,15 вече готова да тръгва я питам какво ще правят днес и тя ми вика "Не знам, казаха да сме пред учлището в 10". Питам я защо тогава тръгва в 7,15, а тя решила, че ще си учат, а в 10 ще излязат отпред. Върнах я да си доспива. Те цяла седмица не учат, точно днес ще го правят.
Вчера реши да отиде само за химия и ми писа, че е единствена и сигурно ще наруши спокойствието на госпожата и си тръгна. Точно тази учителка тя мразеше цяла година, беше я страх от нея дотолкова, че при изпитване беше блокирала и получила 2. Преди матурите същата й казала, че е умно дете и вярва в нея, не взе под внимание двойката и й писа 5 за срока и година (всички други оценки бяха 5). Сега моята се чувства виновна, че е я мразила.

Ahoney , страхотно дете имаш!

# 1 339
  • при моите любими
Ох училището все ще го избута, ама моя хич не е самостоятелен. Направо не знам как стана тази работа. Вярно работя от вкъщи и съм му под ръка, ама неговото вече на нищо не прилича. И днес пак. Да ме закараш до училище, че да не влача тия дрехи (знаменосец е), викам добре. Стигаме до училището и дай да си облека ризата от тук, че после с тия копчета, много съм скаран. И вече ми идеше да го избутам от колата да се оправя. После го съжалих, че ще ходи с криво закопчана риза. Дадох му за задача цяло лято да упражнява закопчаване и откопчаване на копчета. И той гордо ми заявява, какво искаш с фината моторика по десетобалната си давам 1. Сине миличък не си и за 1, по скоро си за -1.

# 1 340
Ох училището все ще го избута, ама моя хич не е самостоятелен. Направо не знам как стана тази работа. Вярно работя от вкъщи и съм му под ръка, ама неговото вече на нищо не прилича. И днес пак. Да ме закараш до училище, че да не влача тия дрехи (знаменосец е), викам добре. Стигаме до училището и дай да си облека ризата от тук, че после с тия копчета, много съм скаран. И вече ми идеше да го избутам от колата да се оправя. После го съжалих, че ще ходи с криво закопчана риза. Дадох му за задача цяло лято да упражнява закопчаване и откопчаване на копчета. И той гордо ми заявява, какво искаш с фината моторика по десетобалната си давам 1. Сине миличък не си и за 1, по скоро си за -1.
Хаха, моето е същото ! Миналата година чак се научи да си връзва обувките, и то защото щеше да ходи на лагер и там щеше да е срамота да кара някой да му ги връзва . Това- рязане, лепене, не , не - не е нашето Laughing

# 1 341
  • София

Ahoney , страхотно дете имаш!
Много ти благодаря! Определно ме накара да се усмихна широко. И аз не знам с какво заслужих това дете, но се наслаждавам на всеки миг с нея.

# 1 342
Аз от снощи мисля върху един въпрос. Не е важен и даже не знам защо го мисля Simple Smile . Защо точките от НВО в 7 клас остават като точки, даже се преобразуват балообразуващите оценки в точки, а точките от ДЗИ в 12 клас ги преобразуват в оценки и с така се кандидатства в университет?
НВО служи за кандидатстване и информативно за мерене нивото на учениците. ДЗИ е матура - зрелостен изпит, с който се придобива образователна степен.
Оценката в дипломата се вписва с точност до стотните

# 1 343
Това е всъщност най- важното - да отгледаме добри хора

# 1 344
  • София
Това е всъщност най- важното - да отгледаме добри хора
Плами, и да не позволим животът да ги смачка и промени.

# 1 345
  • София
Влязох днес с надежда да видя +100 нови отговори по случай резултатите, въпреки че знам че е малко вероятно да е днес.
Все пак надеждата умира последна. Дано е днес. Hands Pray

# 1 346
  • София
Всяко РУО изкарва статистика за своята област и няма фиксирани срокове. Обикновено статистиките излизат същия ден, до няколко часа след резултатите.

Статистиката за миналата година за София къде може да се намери?

# 1 347
А кога ще нанесат оценките от училище в infopriem?

# 1 348
  • Видин
А кога ще нанесат оценките от училище в infopriem?
По спомен от миналата година доста време след като излязоха резултатите, но определно преди да подадем за първо класиране...

# 1 349
  • София

Статистиката за миналата година за София къде може да се намери?

Тук например https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 1%82%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт