Shein.com- тема 2

• 53 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Днес пристигнаха две поръчки, които съм направила сравнително скоро, а по-стари не са.

# 91
  • Наблизо
Здравейте!

Чудя се дали да поръчам неща днес.Трябват ми за 7ми август.Има ли шанс да пристигнат или не?

# 92
  • у нас
Здравейте!

Чудя се дали да поръчам неща днес.Трябват ми за 7ми август.Има ли шанс да пристигнат или не?
Никой не може да каже със сигурност, но е доста рискувано.

# 93
  • Пловдив
Напоследък са доста бързи - в понеделник вероятно ще получа пратка от 19.07 - от вчера е в Стара Загора

# 94
Здравейте, дано не е обсъждано, но да попитам все пак дали сте поръчвали Mystery Box Shein и измама ли е? Излезна ми реклама във фейсбук и се чудя.

# 95
  • София
Аз пък не мога да кажа, че последно време са бързи. При мен си има забавяне на пратките.

Ranimi - не, не бих и поръчала. Звучи като измама. По-добре си избери ти неща от Shein, отколкото да разчиташ хем да не те измамят, хем да има "мистерия".

# 96
  • у нас
Аз също имам забавяне на пратка. Много важно е по кой маршрут минава, но за къде ще тръгне пратката, не се знае.

# 97
  • Наблизо
Поръчах.Да видим.Добра цена ми даде,по-евтино от локалния ми Шийн.
Единствено не ми харесва,че пристига с нещо.Аз обичам да си получавам пратките в боксове..

# 98
  • Пловдив
Здравейте, дано не е обсъждано, но да попитам все пак дали сте поръчвали Mystery Box Shein и измама ли е? Излезна ми реклама във фейсбук и се чудя.
Мен ме достраша - не беше сигурно плащането и  колко му е да източат картата...

# 99
  • Наблизо
Плащайте с Пейпал,доста по-сигурно е.

# 100
Мен ме достраша - не беше сигурно плащането и  колко му е да източат картата...

Не бих поръчала. Адресът на сайта нямаше нищо общо с shein.

# 101
  • София
Номерацията на обувките в Тему отговаря ли на реалната?

С какво качество са маратонките и обувките?

# 102
За обувки никога не гледам номера, само дължината на стелките, които са дали търговците. Пак няма гаранция, но е една идея по-сигурно, че ще ми станат. Иначе имам обувки от 38 до 41 номер Satisfied

# 103
  • София
Здравейте, има ли място, в което хората продават неща, които са поръчали от Шейн? Пристгнаха два чифта баснки танкини, на които не съм уцелила номера...

# 104
  • Пазарджик
Здравейте, има ли място, в което хората продават неща, които са поръчали от Шейн? Пристгнаха два чифта баснки танкини, на които не съм уцелила номера...
Във фейсбук има група.Потърсете там.

Общи условия

Активация на акаунт