Shein.com- тема 2

• 50 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Не повече от 10 лв.

# 466
  • Варна
Благодаря! Ще се почудя още някой ден. На всичкото отгоре обувките сега са с 13 лв. по-евтини, още по-тъпо ми стана.

# 467
Някой има ли идея защо всеки ден цената на даден продукт е различна? Вчера гледах един клин за 14 лв, след 2 часа стана 17 лв и днес го гледам на 19 лв.

# 468
Че те постоянно им се изменят цените, по мои наблюдения по-рядко е нещо да стои на все една и съща цена дълго време.
А и освен че сега си е сезон с най-различни кампании с намаления, те си имат и те някакви техни си постоянно. По групи, по незнамсикакво, днес едно нещо го хваща купонът в количката, утре не, вдругиден не се знае...  Същото важи и дали ще се съчетаят купон за процент намаление и ако си има намаление и на продукта - сигурно има някаква логика но не се и опитвам да им я хвана.
Виж за същия продукт от други търговци, обикновено едно нещо го има от различни. И добавяй в количката повече от един, често при еднаква първоначална цена в количката не е една и съща.

# 469
Да, значи ще си пада голямо дебнене, докато ме устрои цената. Интересно, че уж купони добавят, отстъпки и то накрая цената пак е висока, ама то с малки букви е написано под купона, че важи за избрани продукти и познайте за кои - тези с най-ниска цена 😀

# 470
И това не е винаги така с цената, те по някакви групи си ги слагат дето за себе си съм решила че не мога да се разправям да им ги дебна. Като си харесам нещо, обикновено мятам същото от няколко търговеца в кошницата и гледам кое да оставя спрямо цената. Ако няма да поръчвам веднага, ги оставям да стоят всичките, че не се знае докато се наканя кое ще е най-изгодното Grinning
Понякога пък купонът за 30% е по-изгоден като се приложи към нещо, понеже другото намаленото е с по-малък процент и не се съчетават. Друг път пък ме изненадат и ми даде и двете отстъпки върху нещо си.
Но при мен са все неща дето ама изобщо не ги бързам и не се напрягам за техните щуротии. Те ако са ми спешни, няма да ги поръчам и да ги чакам чак от Китай да се довлекат. Единствено един малък вентилатор посред жегите го чаках с огромно нетърпение и се ядосвах че не идва по-бързо Grinning Е, имах опцията да си го купя 3-4 пъти по-скъпо и да е при мен за 1 ден но реших че мога да почакам от Китай.

# 471
  • варна
Здравейте
Моля,ако някой може да ми отговори ,защо пристигна само половината от поръчката ми? Да очаквам ли още една пратка?
Благодаря ви!

# 472
Когато поръчката е по-голяма ги разделят на две части.Така че ще получите другия пакет скоро

# 473
Те напоследък много странно си оформят поръчките, вместо една с всичкото регистрират отделни за всяко нещо. Или най-много ако има повече от един артикул от един и същ търговец те да са заедно. Вярно че и двата пъти ми ги обединиха в една пратка но колко му е и в повече от една да са. А и кой знае от колко различни места ги събират и пращат, може би им е по-лесно така отколкото да съберат всичко на едно място че да е в един пакет.

# 474
Това от скоро ли е така с пратките?

# 475
На мен трета пратка ми идва в speedybox, вместо на адрес, както съм посочила. Явно от Спиди са претоварени и по този начин разтоварват собствения си график. По случайност пратките ми съвпаднаха с черния петък у нас. Не съобразих това. Лично на мен не ми пречи, станцията е наблизо, но пиша за да не се учудвате, възможни са промени по доставките.

# 476
Ууу, дано не почват да правят масово така че те почнат ли веднъж направо виждам същите неща като при Тему, а това никак не ми звучи добре.

# 477
Ако минат на боксове или включат и други куриери освен Спиди,  които да не носят до адрес ме губят и те като Тему.

Не че им пука и ще забележат де един по-малко Grinning 

# 478
Единствения минус на боксовете е краткия престой там. Иначе на много от местата може да си ги вземеш в по-голям интервал от време и не чакаш на опашка. В момента пред всеки офис на Спиди се вие опашка, а куриерите са претоварени. Днес обяснявах на едно момче от Сеймдей къде ми е адреса. Не бил от София и го пратили временно да помага.

# 479
Ами не е единственият минус, в сравнение с това да ти донесат пратката на адреса, макар че си е съществен. Иска да отделиш време и да отидеш ти, поне за мен не е едно и също. Не на всеки са му пред къщи кутиите, а в темата за Тему редовно се оплакват че им засилили пратките в кутии които далеч не са най-близките до тях.
Аз от Shein купувам дреболии точно за да не трябва да излизам и обикалям за всяко. Ако ще се разхождам за да си ги прибера, аз направо ще си ги купя от физически магазин и няма да ги чакам 10 дена, предимно същите боклучки са по левчетата.

Общи условия

Активация на акаунт