Shein.com- тема 2

• 50 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
Аз плащам само с пейпал. С другите методи не ми дава.

# 511
Много странно, плащам със съвсем нормална дебитна карта, никакви дертове не съм имала.
При ПейПал не съм запозната как точно се случват нещата.

# 512
За колко време идваха нещата от Шейн? Една или две седмици беше?

# 513
През повечето време за десет календарни дни някъде. Точно сега и може би и до края на годината... не бих разчитала на толкова.
Ако ти е някакъв ориентир - днес ще си взема от Спиди пратка, която съм поръчала на 25ти ноември, шипната е на 28ми. Т.е. даже преди реалния черен петък.

# 514
За колко време идваха нещата от Шейн? Една или две седмици беше?

Днес получих поръчка пусната на 4.12.
Дойде за точно 7 дни.

# 515
Благодаря!

# 516
Поръчах. Благодаря!

Нещо ми е много омотано, направо се омагьосах. Аз какво търся, то какво излиза Joy

# 517
Забелязвате ли повишение на цените?
Брутално!
С този въпрос идвах и аз в темата.
Бях поръчала едни клинчета на детето. От 12 евро бяха намалени на 8 евро. Много успешна покупка и влязох днес да поръчам още в други цветове и .... бам! 18 евро! Flushed
Поразгледах си и другите ми неща във фаворити и съм в потрес.
Купувах пясък за хамстер. Винаги 2 опаковки за 5 евро, сега една е 6 евро. Flushed

Някакво увеличение преди следколедно намаление ли правят.... не знам....

# 518

Ох, много се извинявам.Ставаше дума за Синсей, просто съм объркала темата...В темата за Шейн, отговарям за Синсей Disappointed Relieved

# 519
Поне аз не съм забелязала такива драстични неща. Сега, имам неща поръчвани в момент когато са били намалени с много. За тях естествено че не очаквам втори път да ги взема пак на такава цена.
Примерно кутия с 50 химикалки ми беше излязла за 2лв. 5 чифта чорапи в пакет за 2 и нещо, естествено това им беше намалена цена през някаква кампания. Джапанки за под 2лв чифта когато ги поръчах, но редовната им цена беше 13-14лв...
Гледам на момента кое на каква цена е и ако не ме устройва просто не го поръчвам. Някои неща си ги държа я в списъци, я в кошницата, проверявам чат-пат каква цена ми дава за тях и пак така. Спешни неща нямам от тях обаче, така че никое не ми е толкова на зор и за мен това е работещ вариант.

# 520
Поръчка пусната на 22.11 дойде днес 11.12 около 20 дни ,но нали не тръгва веднага е с леко забавяне....бяха 2 комбинирани поръчки в  1 голям плик.Пренасочиха ги към на най-близкия до нас автомат и още по -добре .Но нали съм си малко муня - след всичко разопаковано и с отзив виждам на телефона едни обички ,които не съм извадила но всички кутийки са в големия плик и в гюма.Естествено се върнах с нещо изхвърляне и добре ,че успях да дръпна плика от коша.Бяха си вътре,нищо особено не са ,но как ще се прекарам....

# 521

Това какво значи

# 522
  • у нас
Че е във Франция. Била е в Абу Даби. Моята пратка е по същия начин.

# 523
  • у нас
Пуснах нова поръчка. И вече трети ден не са я шипнали. И срок за доставка изписва 19 дни Anguished Не ми е спешна, но все пак това е цял работен месец.

# 524
Да споделя и аз. Днес имах три доставки до адрес - Shein, друга с наложен платеж със Спиди и една пратка с Еконт. Единствено Shein отиде в офис, та сега трябва да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт