Магазини Sinsay - тема 9

• 47 114
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
И аз днес го забелязах

# 31
Много удобно така след големите намаления

# 32
След 12 дни в статус "предадена за опаковане" - днес ми я опаковаха и ме информираха, че, грубо казано, от 10 неща - 5 ги няма вече, а в момента на поръчката, та даже до преди няколко дни си бяха налични. Платена предварително поръчка, дето се вика - все едно краткосрочен безлихвен кредит съм им дала... Огромна черна точка от мен. Бавят се ужасно много, никаква адекватна обратна връзка.  Изложиха се. Ми мерси, не е като да нямат алтернатива.

# 33
Това е много неприятно - да  не доставят артикули, които са били налични по време на поръчката и са платени. Чакам няколко дънки и като гледам, че вече всички са изчерпани, май нищо няма да получа Grin При толкова силна конкуренция от китайските сайтове, Sinsay трябва да си подобрят поне организацията, за да си запазят клиентите. Преди им бях голям фен, а сега си купувам само дънки и дори нямам желание да разглеждам в сайта...

# 34
  • София
И мен ме дразни, че към момента на поръчката всичко си е налично. После край. Аз си чакам все още превода на парите, дано утре вече е факт, иначе ще се наложи пак клизматична комуникация с техния съпорт, който отговаря само на това, което им изнася.
Ако имах ръководни функции освобождавам целия скапан съпорт. Най-малкото от гледна точка на клиентска комуникация са адски зле.
Та те от Shein нещата идват по-бързо, а са китайски пак.
Доста голямо разочарование. От физическите магазини нямам оплаквания.

# 35
Аз от приложението нямах оплаквания. Но или са сменили съпорта, или имат твърде много работа и малко хора. Несериозно е.

# 36
Точно влизах да пиша за лоялната програма.
Още преди в темата писахме за тези точки, които се натрупват, пък реално нищо не се трупаше.
От днес е активно.
За 150 точки може да се купи ваучер за 5 лв намаление например.
Обаче не виждам 1 точка на колко е равна.
Ако е както в ХМ 1 точка 1 лв, трябва да се похарчат 150 лв, за да се получи 5 лв ваучер, което не ми идва на сметка на мен и няма да участвам.

# 37
Да, 1 лв. = 1 точка. За регистрация дава 120 точки.

# 38
Моята поръчка е дошла, но ми е лошо и не ми се ходи до Спиди. Ще ида утре - пия лекарства, надявам се да ми мине.
Аз имам около 200 лв за май и юни, така че щях да си събера някаква отстъпка. Но пък сега кой знае кога ще поръчам пак. Трябва да се появят нови неща, за да ме заинтересуват...

# 39
Поръчка от 3ти и никакъв отговор, наскоро решиха да ми пишат че е "изгубена" и до 14 дни ще върнат парите. Изведнъж днес получавам имейл и смс че поръчката е дошла в магазина

# 40
Момичета, някой скоро ще ходи ли до The Mall, или да работи там? Спешно ми трябва един размер рокля, който го няма наличен онлайн и никъде другаде, освен в този Мол... Не ми е близо и скоро няма да мога лично да отида, ако може някоя добра душа да ми я вземе и после ще се срещнем някъде....
Благодаря ви HeartHeartHeart

# 41
Момичета, някой скоро ще ходи ли до The Mall, или да работи там? Спешно ми трябва един размер рокля, който го няма наличен онлайн и никъде другаде, освен в този Мол... Не ми е близо и скоро няма да мога лично да отида, ако може някоя добра душа да ми я вземе и после ще се срещнем някъде....

Наличностите не отговарят на реалността, да имате предвид

# 42
Поръчка от 3ти и никакъв отговор, наскоро решиха да ми пишат че е "изгубена" и до 14 дни ще върнат парите. Изведнъж днес получавам имейл и смс че поръчката е дошла в магазина

Абсолютно същото ми се случи

# 43
  • Варна
И аз чаках една седмица за последната поръчка с куриер до адрес. Оказа се, че не ми допадат чантите и ги върнах. Да ги похваля за 2 дни ми върнаха парите по сметката.

# 44

Наличностите не отговарят на реалността, да имате предвид
Вчера служител в магазин ми го каза, погледна в тяхната система. Просто тези дни няма да успея да отида, а може би ще се свършат Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт