Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако поръчката ми от Sinsay се забави и не получавам актуализации?
Какви проблеми с размерите и наличностите срещат клиентите на Sinsay?
Какви са отзивите за услугата на Sinsay Club?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако поръчката ми от Sinsay се забави и не получавам актуализации?
Ако вашата поръчка от Sinsay е забавена и нямате информация за нея, първо проверете статуса ѝ в приложението или уебсайта. Можете да се свържете с техния екип за обслужване на клиенти чрез имейл support.bg@sinsay.com, за да получите актуална информация относно вашата поръчка. Ако комуникацията е неадекватна, помислете дали да анулирате поръчката и да поискате възстановяване на сумата.
-
Какви проблеми с размерите и наличностите срещат клиентите на Sinsay?
Много клиенти съобщават за несъответствия в размерите, тъй като артикулите със същия размер не пасват еднакво добре в зависимост от цвета. Размерът на модела често не отговаря на обявения, което води до разочарование и трудности при поръчките. Освен това наличността на продуктите не е точна, което води до анулиране на поръчки, когато артикулите вече не са налични по време на изпращане.
-
Какви са отзивите за услугата на Sinsay Club?
Потребителите оценяват новия Sinsay Club, който предлага лоялни програми и отстъпки. Въпреки това, някои клиенти изразяват опасения относно прозрачността на натрупването на точки и използването им. Освен това много потребители не могат да видят натрупаните си точки веднага след активиране на програмата.
-
Какви са проблемите с възстановяването на суми за отменени поръчки?
-
Какви проблеми е срещнал Sinsay през последните месеци по отношение на доставките?
При толкова силна конкуренция от китайските сайтове, Sinsay трябва да си подобрят поне организацията, за да си запазят клиентите. Преди им бях голям фен, а сега си купувам само дънки и дори нямам желание да разглеждам в сайта...