Магазини Sinsay - тема 9

• 51 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Днес взех поръчка с хелоуински неща, бяха намалени с 40%. Еми от 9 поръчани дойдоха 4. Другите били изчерпани. Поне са ми върнали парите в картата, че се ядосах.

# 721
Силиконовите форми са чудесни. Нищо не залепна по тях.

# 722
Както ми я пратиха за един ден аз успях да я взема след седмица 😭 бяхме болни у дома, а имаше чупливи неща.

Да похваля че много добре я бяха опаковали нищо вътре не тракаше. Още миналата година се канех да взема някакви подноси и чинийки тематични, за свекърите за моите родители и да си слагат на масата. Малко рано почвам с коледните подаръци 😅 дъската ми хареса, голяма е, а чинийките са порцеланови, не пластмаса и също достатъчно големи, точно за ядки.

За мен си взех един комплект анцужен, но май ще го връщам въпреки, че е моят размер S. Не просто ми стои уголемен, а ластиците нито ми хващат на глезена или китката, или на кръста, по това съдя че е големичък малко. Чудя се да го задържа ли, дали от пране няма да се свие. Някои има ли опит и мнение?

На детето също взех едни шал и шапка, които ги бях намислила за сега хрез есента, пък те се оказаха много мекички и топли, не се вижда на снимките в сайта.

Както не беше налично и пишеше после +3 дена, вчера е опаковано пратката и днес ще е в офис на СПИДИ. Не очаквах и сигурно ще я взема чак в понеделник, че е голяма има и чупливи неща.

И при мен по обяд се появиха липсващи артикули, сега ги имаше налични с написано +3 дни и съответно ги поръчах.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:15 от deska90

# 723
Много симпатични панички, аз си бях запазила тези с жълъдите и листата, но така и не ги поръчах. Сега са изчерпани.
https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-052bn-08x
https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-053bn-77x

# 724
Точно поради тази причина реших да действам навреме, защото миналата година не се класирах.
Пък и хубава беше предната промоция на 95 лв махат 25лв

Много симпатични панички, аз си бях запазила тези с жълъдите и листата, но така и не ги поръчах. Сега са изчерпани.
https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-052bn-08x
https://www.sinsay.com/bg/bg/tabla-za-servirane-053bn-77x

# 725
Да, и аз харесах тази промоция - точно с нея си поръчах шкафчето, едно перде и едни органайзери.

# 726
Днес също има хубава отстъпка, но не ми се поръчва в момента. Чакам черен петък.
А и приложението нещо не е наред в момента.

# 727
Направих нова поръчка заради шала и черната блуза, която имам в екрю и нося много под сака. Едно долнище за допълване до БД. Има ли някакви бонуси в приложението, инсталирах го, но не ми показва поръчките до сега и го махнах. Влизам през браузър.

# 728
В приложението през 1-2 дни има някакъв код за отстъпка. Днес например при стойност 160 лв с код чупи 45.
Тази блуза в екрю прозира ли?

# 729
Не прозира .
Всъщност моделът на моята екрю беше с три копчета отзад на врата, но съставът е същият , та си мисля, че ще е същата. Когато се чудя какво да облека, опирам до нея.

# 730
  • БГ
Здравейте,
вземали ли сте детски чорапогащи? Как са като размер? Дъщеря ми е на 6 години ис е чудя между 110/116 и 122/128.

# 731
Чорпогащници точно не съм вземала, но на моята 5 годишна бих поръчала 122-128.  Винаги вземам по-голям номер.

Здравейте,
вземали ли сте детски чорапогащи? Как са като размер? Дъщеря ми е на 6 години ис е чудя между 110/116 и 122/128.

# 732
Не ми приеха революта за връщане на пари🤷

# 733
Да, както си и мислех.
Защото и работодателите не искат да превеждат заплати по револют.

# 734
Днес бях в магазина, но не купих нищо. Имаше много есенни неща (гъби и тикви), които не са налични на сайта, но в магазина нямат абсолютно никакво намаление.
Хелоуинските имат намаление, но една пижама, която се води към тях (дамска, с мотиви от Диа де лос муертос), беше налична - всъщност имаше много бройки, и не беше намалена изобщо. В сайта я бяха пуснали за 10 лв (естествено, свърши бързо).

Общи условия

Активация на акаунт