Банята - тема 47

• 38 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Чам е дървото, лака е светъл дъб. +359885011798 е телефона на човека, име така и не записах.

# 331
Големите плоскости най-често са МДФ с фурнир. Може и останалото да е така. Аз имам много подобен шкаф от водоустийчив МДФ с естествен фурнир. Седма година не е мръднал.

# 332
  • София
Чам за баня... Колкото и да е в суха зона не е  добър избор... 🙄

# 333
Чам за баня... Колкото и да е в суха зона не е  добър избор... 🙄
Вратата на банята също е чам, 20г. не е мръднала. Сега съм я изшкурила, предстои лакиране, та и тя си остава. Като до скоро душа беше на 1.5 метра от вратата.

# 334
Всичко опира до това какъв е лакът. С хубав лак и картонена да е , няма да мръдне.

# 335
  • София
Силно се надявам в случая аз да съм черната станция и да греша. Хубаво е иначе шкафчето... Ако не е тайна колко излезе и само за баня ли прави мебели или изобщо и къде в бг се намира майстора?

# 336
Силно се надявам в случая аз да съм черната станция и да греша. Хубаво е иначе шкафчето... Ако не е тайна колко излезе и само за баня ли прави мебели или изобщо и къде в бг се намира майстора?
350лв без дръжките и нелакирано/исках аз да си го лакирам, за да използвам същия лак за вратата/ От някакво Кюстендилско село е човека, по вайбър и телефон комуникирахме. Лакът е Sikkens. Не знам, аз под 1000лв не намерих шкаф, който да ми хареса, пък и не обичам масовките.

# 337
  • София
На мен човек за гардероб ми трябва, та проучвам

# 338
Ох и на мен никакви шкафове в магазините не ми харесват. То те са два вида на кръст, де.
Пиза, за колко време изработи шкафа?
Аз съм си наумила един тъмнозелен цвят, нещо такова точно по тоя начин над тоалетната:
https://pin.it/4Fe6WAk0d
И такъв под мивката, но пак зелен.
Параванът с душа трябва да е отдясно на тоалетната, а мивката отсреща й.
Всъщност, няма да е по същия начин шкафът над тоалетната, нямам вкопано казанче Disappointed Ще е просто шкаф отгоре на стената.

# 339
Ох и на мен никакви шкафове в магазините не ми харесват. То те са два вида на кръст, де.
Пиза, за колко време изработи шкафа?
Аз съм си наумила един тъмнозелен цвят, нещо такова точно по тоя начин над тоалетната:
https://pin.it/4Fe6WAk0d
И такъв под мивката, но пак зелен.
Параванът с душа трябва да е отдясно на тоалетната, а мивката отсреща й.
Всъщност, няма да е по същия начин шкафът над тоалетната, нямам вкопано казанче Disappointed Ще е просто шкаф отгоре на стената.
Аз го отцелих точно отиваше на море, та му отне повече време, към 3 седмици, но аз не бързах.

# 340
А той ли дойде да си го монтира?

# 341
Изпрати го сглобено по Еконт, няма какво да му се монтира. Само дръжките си монтирахме, защото не исках той да слага вегови, бях си харесала точно тези.

# 342
  • Варна
Впечатлена съм от ретро цената на шкафа.

# 343
Почти същия зелен цвят - поне според монитора ми - видях изложен на реално шкафче в магазин Рокандо, в Борово. А като плочки - Марка Корона, в магазин Мултимо дизайн.

# 344
  • София
Здравейте, може ли да споделите, ако сте правили ремонт на баня - ама само слагане на плочки, какви са горе-долу цените сега?
Банята е малка (1.60/1.60/2.80).., всичко е готово - изолации, канализации, тръби, вградените части, сифони,  въобще само един плочкаджия ни трябва.

Проучвам, защото човекът, с който имахме уговорка каза, че може февруари. Но вече на всички ни се прибира вкъщи, съответно съм се разтърсила да питам който се сетя, но поне да знам за какви цени става дума.
Благодаря предварително!

Казано честно не си го представям да е много времеемък този процес.., но може и да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт