Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 36 379
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 990
Цветков е казал на ембриолозите без ПИД . Те самите ме посъветваха , че за едно единствено ембрионче не си заслужавало , особено щом нямам предишна история на загуби и неуспешни имплантации . Има още време , да видим дали ще има въобще бластоцид .

Напратив заслужава си защото ще си спестиш излишни трансфери някой ден…

# 991
Съгласна съм с Jakito.

# 992
  • Ст Загора
също...

2402 , нищо не сме решили.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 18:15 от nasito8988

# 993
Съншайн, браво за яйчицето, стискам му палци да се развива добре идните дни! Animal Hatching Chick
Спомням си, че на Мини също й бяха казали да се съберат повече блатоцисти за ПИД, така че явно лекарите и по двата начина процедират спрямо ситуацията.

Пълнолуние, съжалявам за неуспеха при теб. И аз съм на мнението на другите момичета, че проблемът вероятно е другаде, а не във вируса. Дайте им шанс на замразените блатоцистчета и ти пожелавам някой от тях да е вашият късмет! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover

Сиси, стискам палци да сте нацелили момента и след две седмици да се похвалиш от Турция! Animal Dolphin

Наси, пожелавам ти скоро да имате дата за започване на опитите! Flowers Four Leaf Clover

Аз за менструалната чашка имам много притеснения дали бих могла да си я поставям, само това ме спира.
Иначе лятото наистина си е мъка с превръзки в жегата.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 12:32 от Fayona

# 994
Чух се със Сенкова и каза, че е направила консултация с имуноложката и тя е предложила друга схема с Валтрекс. Ще се пробваме с нея. Разбрахме се да действаме с 2 ембриончета и вместо лепило PRP. За сега това е плана и ще видим кога ще стартираме нова процедура. Чакам да ми дойде и ще ходя на преглед.

Sunshine Стискам палци да се развива добре и да е вашето детенце след 9м

# 995
  • Ст Загора
Файона, има различни чашки. Има твърди и меки . Мн меките пропускат .  Мн твърдите се слагат трудно.

# 996
Включвам се и аз с мнение за чашките. Имах такава преди време, преди около 5 години. Беше ми много удобна, с изключение когато се препълваше и трябваше да я сменям в офиса. Тогава просто си я завивах и си слагах превръзка, защото нямахме подходящи хигиенни условия там, работех в цех с 10 мъже... Та добре си живяхме аз и чашката, до момента в който не започнах да я тествам на басейни и джакузита. Случи се да не съм я сложила както трябва и не беше уплътнила на 100 процента, като се прибрах, я извадих пълна с вода от басейн. Можете да си представите после колко време лекувах инфекция. Повече не съм посмяла. Много жени познавам, които имат и не са се сблъсквали с подобни проблеми, но аз повече не бих рискувала. И тампони не ползвам. Миналата година веднъж ми се наложи на морето. Уж миене на ръце, дезинфекциране и какво ли не и накрая- стрептококи. Явно просто съм по-предразположена и ще си ходя с памперса 😂

# 997
Искам мнение за следното: днес бях на преглед, един фуликул 18 ММ и един 14 ММ, биха ми инжекция Мериофет, довечера имам инжекция от която да не се спукат фуликулите , а утре вечер Хориомон. На мен лично ми е много странно, тъй като вие имате по-голям опит със стимулации се надявам да ми кажете защо и нормално ли е това. Също лигавицата е 7мм. Спомена за пролутекс, но после нищо.

# 998
  • Be realistic - plan for a miracle.
Alise, на мен ми звучат нормално за стимулация тези неща. Кое те притеснява?

# 999
[И аз не разбирам къде е проблема. Подобно действахме и при мен. Обикновено ги таймират на 20мм. Предполагам за това имаш още една инжекция мериоферт, заедно с цитротейд или оргалутран и след това таймиране.
За менструалната чашка, адмирации за смелостта! Дано сте доволни. Аз не смея да пробвам, даже и тапони най-много веднъж годишно на морето. Преди четири години имах проблеми с гъбични инфекции, и много трудно ги преборих.
Съншайн,  стискам палци за ембриона. Нека имате успешен трансфер.

# 1 000
Че са три инжекции за два дена. А и колко ММ трябва да е лигавицата, 7мм не са ли малко?
Alise, на мен ми звучат нормално за стимулация тези неща. Кое те притеснява?

# 1 001
  • Be realistic - plan for a miracle.
Предполагам, че протоколът е напълно обмислен и всяка инжекция има своята цел и ще послужи за нещо хубаво накрая. Simple Smile Съветвам те да мислиш така и да вярваш на лекаря си! За лигавицата - мисля, че се цели 8-9 мм, най-много до 10, но може и аз да греша - моля да ме поправи някой ако е така.

# 1 002
7 мм е лигавицата преди овулация - пункция.  Сред това ще продължи да нараства.  Преди трансфер се измерва. Вероятно за това си се заблудила, че е малко. Всичко ти е наред.  Просто се успокой и мисли положително! Успех!

# 1 003
Мила, аз съм на инсеминация. На предишната лигавицата ми беше 12 мм.
Утре ще се обадя да питам дали да си бия пролутекс.
ММ сега ми би инжекцията citrotade и ми пусна кръв малко. Зачерви се, сърби ме и ме боли. Трябва ли да се тревожа?

7 мм е лигавицата преди овулация - пункция.  Сред това ще продължи да нараства.  Преди трансфер се измерва. Вероятно за това си се заблудила, че е малко. Всичко ти е наред.  Просто се успокой и мисли положително! Успех!

# 1 004
Извинявай,  пропуснала съм. На ясно съм с инвитро, но можеш да питаш доктора. Със сигурност знае какво прави.
За цитротейд такава му е реакцията- зачервяване и сърбеж.  След малко ще отмине.

Общи условия

Активация на акаунт