Търси се

• 4 142
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
Бояна, Весела, Вихра, Далия, Деяна, Дивна, Мила, Мира, Неда, Радоя, Ралица, Светла, Сирма, Цветана...

Харесвам и името Тамара. То е библейско, от Стария завет и означава „палма".

Успех!

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 14:02 от Radilena

# 31
Благодаря за предложенията! Давате ми доста материал за размисъл.
Други критерии нямам, ще трябва да ги изсмуча от пръстите  - не искам да е Виктория, Александра или Ема
Също не искам да е Стойка, Петра или Стояна. Държим да е българско име, но не държим да го кръщаваме на никого.

# 32
А кои от предложените имена ги усещате като вашите?

# 33
Лора, Радина и Дара

# 34
Лора е много красиво име, но и то стана популярно. Дара също е доста популярно (поне покрай мен), но на мен не ми харесва. Аз лично давам глас за Радина. Друго подобно - Ралица.

# 35
  • Далечният изток
От тези три - глас от мен за Радина. Познавам две момичета с това име. Лора също много харесвам, но верно напоследък е много популярно. Дара не ми харесва, макар че е с хубаво значение...

# 36
Познавам 3 Радини като и трите са много красиви и женствени.

# 37
Дара много ни харесва за разлика от Дарина/Дарена. И все пак звучи ми като псевдоним.  А галеното на Радина ми е безполово. 😂

# 38
  • Далечният изток
Може да не използвате масовото галено Ради, а да си я наричате Радина. Или пък Ина...

# 39
# 40
От тези трите Лора. Дара ми е недовършено, като съкратено от Дарина или Дария. Дария е много популярно, но Дарина - не, освен това е българско.

# 41
На мен от трите най ми харесва Радина. Лора и Дара също са хубави, но може би са по-популярни в последно време.

# 42
Радина!!!

# 43
Аз харесвам и Ралица, с хубав имен ден.
Сетих се и за Мирта, пак празнува на Цветница и почти не съм го срещала, да не кажа хич.

# 44
Радина може да е и Рина на галено, макар че на мен Ради си ми е женското галено. В нашия край Ради е за жени, Радо - за мъже.
На мен от трите имена ми харесва най-много Лора.

Общи условия

Активация на акаунт