Любители на котки - Тема 196

• 31 918
  • 770
  •   1
Отговори
# 15
Мишето е като котките от младостта ми, обича топлото. Последните дни, между два и пет часА, спи на прозореца на терасата, който е южен. Пече я цял следобед, а тя така дълбоко спи, че единият ден падна даже (малко й е тясно Joy ).
Ето я като жабЕ

MianaNia, бързо оздравяване! Flowers Hibiscus

# 16
  • София
Таня, благодаря за новата тема! 😘
MiannaNia, бързо да минава и заминава, каквото е! 🤗
Сина... Великолепния 😻 ЩЕ ми се да видя бебета абисинчета 🥰
Много красиви всички муцунки,  лапки,  опашчици, коремчета ❤️
Обичам тази тема!

У дома нищо не се случва без експерт Блеки...
Хем разбира, хем контролира...

Скрит текст:

# 17
Прекрасни котанчовци!
Благодаря ви за пожеланията, аз сега съм повече за диагностика, в ендокринологията, но ме бодат за кръвна захар честичко.

# 18
Данък и от нас с Бети.

Обича да се гуши когато е на кеф.

MiannaNia дано оздравяваш бързо и да се прибираш в къщи да те лекува Оливия.

# 19
MianaNia, каквото и да е, бързо да минава!
И аз обичам като има снимки на котачета, много хубавиииии!
А как ми беше домъчняло за Уши с дизайнерския стол 😁 помня го още преди да вземем Линош, показвах го на детето и казвах "виж какво ни чака 😆", а тя се шашна милата и ме пита "ама нали няма да се откажем от нея" 😆
Part_Of_Me, чудесно - желая ти безпроблемна бременност, ще е интересно като се появи малкото човече, кой ще прави по - големи магарии, или ще се състезават с Дара. 😊
Линошката се отегчи от нас тая вечер, кака принтира в несвяст някакви записки, аз съм се заровила и пиша в една дебела тетрадка, погледа, ни погледа ни, навря се в малкия хамак и заспа... 😁 Тук ни гледа като Кашпировски 😆

И рязко ѝ се доспа.

# 20
Лелеее,една капачка белина сипах в банята на Хари,пуснах водата и измих добре,после с парцал ппдсуших и му сложих новия пясък. И той подивя-то не бяха скоци,то не бяха едни звуци,които не съм чувала досега!Дали не го повредих нещо?Едва ли е близал от плочките,ама след посещение на тоалетната,подивя

# 21
Сина така се премяташе, когато измих пода с препарат с лимонов аромат. Като на батут подскачаше.

# 22
Ааааа,значи спирам белината!А.на храната му пише jungle😁И джангъла спирам,че не ми е точно!Ще яде нещо на основата на лексотан и да се знае😂

# 23
Добро утро!:joy:Animal See No Evil

# 24
  • София
Ааааа,значи спирам белината!А.на храната му пише jungle😁И джангъла спирам,че не ми е точно!Ще яде нещо на основата на лексотан и да се знае😂
У нас само Оникс се опиянява от белината. От другата страна на апартамента може да усети, че ползваш този еликсир Joy

# 25
Всички котанковци са прекрасниии! Purple Heart

Който с каквото се бори, да минава бързо и безпроблемно. Flowers Four Leaf Clover

Във вторник кастрирахме Том. Честно казано не се притеснявах, по-скоро нямах търпение да ми се обадят, че операцията е минала и мога да си го прибера. Всичко е минало нормално, само дето не го е хванала първата анестезия, че се е наложила втора. Вет се шегува, че е наркоман. Satisfied Вечерта като го прибрах вкъщи влезе в купата с вода, а преди това щеше да легне върху нея. Smile
Данък с наркоманската физиономия:

# 26
Привет от мен - котка Мая!
Идвам да внеса данъка, ем пресен пресен, от преди малко, мама набързо ми нащрака 150 фотоса Joy :

Тука съм още сънена, но на мама сърце юнашко не трае и бърза да снима Stuck Out Tongue Winking Eye:

А тъй се изтягам на спалнята в горещините:
Скрит текст:

Това по долу на снимката е любимата ми поза за релакс и сън.
Понякога лягам на ръба и задните ми лапки висят, а телцето усуквам на осморка, но пък на мен ми е добре Joy:

И не се чудете, че козината ми малко е намаляла, в топлото мама и татко ме подстригват, а аз търпя, за да ми е по леко и не толкова топло.
Пп MianaNia, пожелавам да си здрава и да си добре и всичко да е наред с изследванията. Hug
Пп Танче, мерсаж за темичката. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 13:40 от Джаста Праста

# 27
Здравейте, сладки муцуни, моето момченце е при майка ми, а ние бяхме на планина и не съм ви чела от поне седмица.
Имаше ли вести от жената, на която дворната котка с котенца беше болна и се притесвяваше за домашните котета? Аз все за тях мисля.

# 28
Здравейте, сладки муцуни, моето момченце е при майка ми, а ние бяхме на планина и не съм ви чела от поне седмица.
Имаше ли вести от жената, на която дворната котка с котенца беше болна и се притесвяваше за домашните котета? Аз все за тях мисля.
Не мисли - заминаха и майката, и бебетата. Как е самата стопанка, не знаем - не писа. Въпросът беше дали ще се заразят нейните домашни котки. Или са добре, или е загубила всичко и няма сили да пише.

# 29
  • Бургас

Благодаря за новата морска тема.Данък от Телми, жеги големи са в Бургас, само търси прохлада и да спинка. Нека имат чудесно лято нашите неземни деца❤🍀

Общи условия

Активация на акаунт