Любители на котки - Тема 196

• 32 255
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Данък и от нас.
Глезоти се под климатика

# 31
  • София
Днес не е жега и съм удостоена с присъствието ѝ:

Иначе тези дни се беше покрила на северния балкон (затворен е) и отказваше да дойде при нас.

# 32
  • София
Благодаря за темата!

След малко ще закараме котето, което ви показах и на което търсехме дом, на новото му семейство. Много ми е притеснено, дано сме направили добър избор.

# 33
Здравейте.. преди две седмици бях писала за Спарки. Той до днес беше във Варна в клиниката. Преди две и повече седмици го намерихме,влачейки си задните краченца. Ние мислехме, че е блъснат от кола, но на скенера и снимката се видя че е стрелян, има сачма, но казаха, че не пречи и няма да се вади.. той постепенно започва да стъпва на задните си краченца, но се притеснявам за изпишкването дали ще го възстанови. По голяма нужда си ходи, но по малка нужда не ходи още сам..

# 34
  • Варна
Здравейте, дами, поздрави и целувки на всички сладки данъци в темата! Прекрасни са и толкова гушкави, особено така размазани в жегата Simple Smile
Аз днес се прибрах във Варна (най-после!) и вече имам и аз данък да постна Simple Smile

За съжаление, не се е прибирал две седмици и изглежда доста зле, но вече мама е вкъщи и ще се погрижи за детето. Да се прибереш, след като те е нямало почти два месеца, и Добри да тича с радостни писъци към теб и да ти се хвърли в ръцете и да не се отлепя от теб и само да  раздава целувки - неописуемо! Щастливи сме тази вечер вкъщи и ви изпращаме от нашето щастие Simple Smile

# 35
Пожелавам на Спирки бързо и напълно да се възстанови и да има хубав и дълъг живот Kissing Heart

# 36
  • София
NoProblems, струва ми се, че някой ти е леко ядосан Smile

# 37
Аз уши виждам.
Имам афинитет.Joy

# 38
Добри нещо на гюрунтия/скандал гледа. Защо е ядосан?

# 39
  • До морето...
Само аз не видях Добри ядосан 😄😄Не за друго,а защото веднага свързах изражението му с на моето ,когато ме гледа с любов,колкото и да е странно 😄Изглежда по подобен начин

# 40
  • Варна
Да, не е ядосан. Това му е любовния поглед и изражение. Дори половин следобед беше с леко изплезено езиче от радост.

Ивекс, верно като е отслабнал, един врат само и едни уши стърчат. Все едно е пак бебе Simple Smile как е Ушатото?
Поми, още ли не могат да разделят леглото?

# 41
И аз не виждам да е ядосан Добри, според мен погледа му казва: "Повече не ме оставяй, толкова ми липсваше, че само като се сетя и ми се доплаква".
Душичка миличка. Heart

Нашата е непукист безподобен.
Понякога имам чувството, че като я оставяме за ден два сама дори и не разбира. Joy
Е, приплаква за нас, липсваме и, но щом се увери, че сме си у дома, врътва пухкавата гъзинка и престава да се интересува от нас. Joy
Дебне ни на терасата, не знам как усеща, че това е нашата кола и че това сме ние, но веднага я чувам как мяучи от балкона и обикаля чувайки гласовете ни и усетила, че се придвижваме към апартамента тича към входната врата, застава там и започва да нарежда жално и нетърпеливо. Като влезем изпълнява ритуала си по гальовно търкаляне, малко мяу мяу и ай стига ви толкоз посрещане, отивам да си върша моите си неща. Joy

# 42
  • До морето...
ДжастаПраста,същото.Ето,например днес цял ден ни нямаше вкъщи.Като се прибрахме беше залепен за входната врата да ни посреща.Умилка се в краката ми,тича за малко от радост ,после легна на пода и в момента, в който клекнах до него да му обърна внимание, стана най-спокойно ,обърна ми гръб и замина😄Дивак

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 03:00 от Rox

# 43
  • София
А на мен Кити ми се кара като се приберем. Първо се гали във всички, но после се кара само на мен Joy

# 44
  • София
Първо се гали във всички, но после се кара само на мен Joy
Хари пък ме хапеше, не нежно. Прибираме се, радва ни се, после идва да ме нахапе и след това да се гушнем да спим.
Успяваше да нацели жили, от което ми изтръпваше цялата ръка.
След като се преместихме в новият апартамент спя да хапе. Може и да е пораснал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт