Слънцето силно грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в коремчето ни лудее Тема 6

• 37 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
На мен никъде не ме питаха в коя седмица съм като летяхме до Италия. Не съм попълвала и документи за бременност. Нито пък ми преглеждаха рецепти за инжекциите в ръчния багаж. Сега съм в началото на 7-ми и една приятелка ме пита сега в 5-ти ли съм, че било много малко коремчето.
Моят термин е за 20-22.10. Закупеният комплект включва боди, ританки, рокля, шапчица и дебела пелена, като одеалце е (ще го ползвам за коша на количката). На първи април като изписваха дъщеря ми валеше сняг в София, тъй че сега изобщо не зная какво ще е времето. Може да е топло или студено, винаги мога одеалцето да го заменя с тънка пелена или да не е увито с нищо.

# 556
Привет момичета, на второ поредно изследване ми излиза белтък в урината. Всички останали изследвания са добре, кръвното ми е нормално, нямам отоци, бебето е в норма. На някоя от вас да се е случвало?

На мен ми се случи, но после пуснах пак урина и беше ок. Хубаво ли се изми и т н. преди пробата?
Консултирай се с АГ.

Mommy, 1 завивка е достатъчна, няма нужда от космонавт през окт.

А вие по работа ли пътувате в чужбина или за почивка?

Dream, значи със сестра ти заедно ще бутате колички. Simple Smile

# 557
Sweety, как си, къде се губиш? 🤗

# 558
Mommy,и аз съм с твоя проблем.Не знам какви дрешки да купувам,че майтап настрани,ама времето си върви.Още едни чорапи не съм купила за него или пък нощница за мен.
https://barbaronikids.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2hh3VfrsLn … ZzinzGR2H41NezioA
Виж този сайт.Цените са малко високи,но миналата година бях поръчала за подарък и съм доволна от качеството.
За момче си е по-трудно да се купи нещо уауу

# 559
Sweety, как си, къде се губиш? 🤗

🥰
Тук съм, бивам, дебелея хахаха. Току що хапнах хубаво. Simple Smile
Големи жеги са в БГ и направо е ад, климатика ми е първи приятел. 3 климатика работят, после ще имам сумати ток. 🤣
Чак края на месеца съм на преглед, нямам вече търпение.
Ти как си?

Обмислям самостоятелна стая за раждането и можело и с придружител. И да взема ММ или майка ми. Ще видим.

# 560
И аз вчера от жегата се наплаших и доста внимавам.. На климатика, че иначе няма как 😄

# 561
И аз вчера от жегата се наплаших и доста внимавам.. На климатика, че иначе няма как 😄

Била си на косъм от топлинен удар. Точно така започва и с трудно дишане.
Въобще не излизай в жегите, ако се налага спешно само с кола или такси, носи си вода, шапка ако трябва. Знам колко е гадно!

# 562
Lunatichka, готин е сайта! Аз купих жилетчица, че в някакъв списък имаше якенце за изписването. Чорапчета купих също, мънички, миниатюрни 🤭 за моят кеф.

Като каза нощница, вчера реших, че ще чакам  с всичко след пристигане на бебето, както и искам и така. Например, обичам да си купувам пижами и голямо търсене пада на нощница, докато не попаднах вчера най-накрая на такива, каквито искам, в комплект с халата около £200 😲😲😲🤦🏼♀ Остави това, ами нощницата е за кърмене, има ги тези “неща”дето се откачат и закачат, но аз гледам и сутиени за кърмене и изведнъж си викам “е, аз и двете ли наведнъж ще нося, и ще откачам и закачам по цял ден” и ще зарежа тоз пазар засега. Може и с тениска първите дни вкъщи, докато не видя практически какво ще ми е удобно.

Sweety, радвам се, че си добре, че те изгубих от поглед тези дни. И аз съм добре. Мерих чехли по-рано днес и скочих на едни много удобни като размер, те 39ти номер 😲, а аз нормално съм 37. Та отичането е на лице. Интересно е, че маратонките са ми ок, може би действат на принципа на компресиращите чорапи.

П.П То даже едни чехли не намирам подходящи да си купя! Трябва да са с катарами, за да можа да нагласявам размера ако ми се подуят краката, но моделите са грозни или тежки 🤷🏼♀ Да не са сандали, в случай, че започна да не мога да се свивам, обувки абсурд.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:00 от MayaJane

# 563
Аз използвах нощници за кърмене или с широки тениски бях. Сутиени слагах само навън и то обикновени, но по-големички. Обаче кърмих малко, нямах много кърма. Така и не кърмих навън, а се цедях преди излизане и си носих в шише.
Сега съм си купила 2 нощници, съвсем обикн. памучни с копченца за кърменето, сиви с котка на тях. 😁

Аз бях така като си търсих чанта, все някакви ужасно скъпи ми харесваха, такъв ни е вкусът. ☺️😄

# 564
Аз използвах нощници за кърмене или с широки тениски бях. Сутиени слагах само навън и то обикновени, но по-големички. Обаче кърмих малко, нямах много кърма. Така и не кърмих навън, а се цедях преди излизане и си носих в шише.
Сега съм си купила 2 нощници, съвсем обикн. памучни с копченца за кърменето, сиви с котка на тях. 😁

Аз бях така като си търсих чанта, все някакви ужасно скъпи ми харесваха, такъв ни е вкусът. ☺😄

А, ето! Ще кърмя ли, няма ли? Мисля, че ще кърмя, защото гърдите ми пораснаха 5 размера, сигурно 🤦🏼♀😂. Обаче от къде да знам дотогава ще растат ли още и на къде ще се изменят? И после колко ще спадат 😲 та да знам дори какъв размер на сутиен да търся. Другата седмица поне имам час професионалистите да ми измерят новият размер, та пак е нещо.

# 565
Lunatichka, много сладки неща има в този сайт, мерси, че сподели! Даже си харесах комплект и пухените якенца са направо бонбон. Grinning

# 566
  • UK
Светнете ме какви са трендовете при шишетата? Преди имах Авент и Mam, ползвах ги малко, понеже кърмих. Сега пак това планирам, но ми трябват и шишета. На Dr Browns имат много добри отзиви, гледах днес едни Difrax.

Също някой да има определени силни предпочитания за ваничка за къпане? Stokke струва ли си?

# 567
Нямам идея и аз за шишетата, ще изчакам да видя какво ми трябва. Аз взех само две или три против колики на Tommee Tippee.

Стоке са сигурно добри, има добри отзиви. Също съм чувала boon baby, но нещо не ми се стори удобна с издадената част в средата. Понеже ние нямаме място, взех сгъваема вана, с идеята да я ползваме в нашата вана.
Скрит текст:

# 568
И аз си търся сгъваема ваничка за позлваме във ваната, може и със стойка. D_ana, показаната на снимката ли си взехте?

# 569
Ние взехме ваничка на shnuggle, но не си я представям нещо с новородено как ще е. Уж я рекламират от 0+, да видим на практика дали му е удобна. Тип седалка в по-скоро, с ергономична облегалка, а за бебенца дават че ляга долу на широкото.

Общи условия

Активация на акаунт