Инвестиции - къде, как, какво? - Тема 4

• 59 320
  • 829
  •   2
Отговори
# 825
Продават "курсове" как да търгуваш и да станеш милионер. На мен не ми вдъхват доверие. Като се напише в Гугъл "Investclub мнения" може да се прочетат доста коментари в първите 2 резултата.

# 826
Какво ви е мнението за Инвестклуб - много реклами ми излизат напоследък във Фейсбук ...

Не ти трябват курсове. Трябва ти желание. Ако го нямаш, нямам рецепта как да намериш желание, но следващото най-добро нещо е да инвестираш само в ЕТФ, да кажем nasdaq или s&p, всеки месец по колкото можеш вкарваш и забравяш за сметката за 20 години. За това нито желание ти трябва, нито знания, но дисциплина е нужна, това е базовия минимум. Ако и това нямаш, не си за тази дейност просто.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:50 от atom3

# 827
Ако някой наистина знаеше със сигурност как се умножават милиони щеше да си инвестира своите да стане мултимилионер. А не да дава това безценно ноу-хау на други за относително малко пари. Курс със полза може да има само ако запознава с правилата, техниките и законовите положения.

Иначе за да инвестираш трябват здрави нерви. Гот е да спечелиш 100 бона например, ама като загубиш 100 бона трябва да можеш да го понесеш.

# 828
Много чудно как на мен не ми излиза нито една реклама на въпросните. Иначе ако го пишете в гугъл, фб и т. Н. после само това ще ви излиза естествено.
Иначе за всякакви такива мисля, че са намерили добра ниша от която ТЕ да печелят пари. Шапки долу за което.

# 829
Къде можем да инвестираме: акции и фондове – чрез брокери като Елана Трейдинг, Финам България или банки като Пощенска банка и УниКредит Булбанк; облигации – държавни или корпоративни чрез банки и инвестиционни посредници; недвижими имоти – директна покупка или фондове за имоти; депозити – в банки като Общинска банка, ДСК, Райфайзенбанк; криптовалути – чрез платформи като Binance, Coinbase или Kraken.

Диверсификацията е важна, за да намалим риска и да увеличим шанса за успешни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт