Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Болярче няколко пъти пускат 2 на цената на 1, после седи няколко седмици във витрините на 89 ст бройката.

# 391
  • Буркина Фасо
няма търсене, но пък имат договор да взимат по Х бройки всекидневно. може би е това.
с хляба и така - няма търсене от някои видове, но трябва всеки ден да взимат от производител. след изтичане на срока му май го връщат на производителя.

# 392
  • софия
Имате ли впечатления за маслото на фирма "Млекарката"?
За мен е абсолютно ново. Не намирам сайт на фирмата, но гледам, че го има в доста вериги.

# 393
  • София
Нямам.
Според количка.бг, доставчик е Ростар БГ ЕООД : https://rostar-bg.com/продукти/сирена-и-млечни/
Те са дистрибутор, не производител - някой го прави по тяхна поръчка. На гърба или отстрани на опаковката ще видиш код в елипса. По него може да се намери производителя.

# 394
Появиха се и при нас намалените кисели млека в Билла, прясно не видях.

Това масло видях в зелено Фантастико за 4,99 лв. Без промоция. Не е лошо.

# 395
Днес напазарувах в Била и на касовата бележка пишеше, че балансът ми е 202 лв.  Но нямаше баркод за продукт за 0.01 лв. Попитах касиерката, но тя не знаеше причината.
Някой знае ли защо?

# 396
  • София
Днес напазарувах в Била и на касовата бележка пишеше, че балансът ми е 202 лв.  Но нямаше баркод за продукт за 0.01 лв. Попитах касиерката, но тя не знаеше причината.
Някой знае ли защо?
Погледни в приложението. Би трябвало да се е появил ваучерът. Ако не използвай бар-кода за 1 ст. от друг месец. Най-вероятно ще хване.

# 397
Преди малко един мъж плати сметка 1 лв. за целия си пазар. Не беше много, но даже не беше запознат.

# 398

Днес напазарувах в Била и на касовата бележка пишеше, че балансът ми е 202 лв.  Но нямаше баркод за продукт за 0.01 лв. Попитах касиерката, но тя не знаеше причината.
Някой знае ли защо?
Погледни в приложението. Би трябвало да се е появил ваучерът. Ако не използвай бар-кода за 1 ст. от друг месец. Най-вероятно ще хване.

Благодаря за отговора!
Нямам приложение, ползвам само физическа карта.
Предишните месеци се появяваше баркод на касовата бележка.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:32 от bgladybg

# 399
Печеленето на сметка за 1лв. би трябвало да важи и за каси на самообслужване?

# 400
  • Somewhere far away
Печеленето на сметка за 1лв. би трябвало да важи и за каси на самообслужване?
Важи, разбира се.

# 401
  • Пловдив
За Била явно вече сме 1ви ноември...

# 402
  • у нас
Sunflower, като се скролне надолу си стоят оборотите за октомври. Просто се подготвят за утре.
Пуснах запитване до Била преди седмица и никой не благоволи са ми отговори.

# 403
  • Пловдив
Аз също не получавам отговори от Била.

# 404
  • София
И да отговорят, не е сигурно че ще има полза от това. Единствен път съм им писал - български розови домати в брошура - турски в магазина.
Отговориха ми : Да, господине, ние продаваме  и турски и български домати. Останах с впечатлението, че дори не осъзнават къде и какъв е проблема. И спрях.

Общи условия

Активация на акаунт