Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 575
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Буркина Фасо
Утре ще се оглеждам за това масло с трюфел.
Но да си призная никога не съм заглеждала къде има намалени продукти в Била.
намалените са навсякъде по местоположението им.  по-добре гледай датата на годност.
ако е до деня и няма намаление от 50 %  караш отговорника на този сектор да ти залепи жълтата лепенка.
ей, тия от Билла четат тук. подгонили са ги да гледат сроковете. не мога да намеря нещо за душата Simple Smile. ама ще ги хвана.

# 691
Маслото с трюфел не е преоценено с жълт етикет, а е от Коледния каталог, само още по-намалено, че скоро му изтича срока.
https://www.billa.bg/promocii

Пффф, аз мислех да го чакам И на жълт етикет, ама с тази информация тук, надали ще го дочакам🤣

# 692
  • София
Пффф, аз мислех да го чакам И на жълт етикет, ама с тази информация тук, надали ще го дочакам🤣
Ako e бурканчето от 100 гр, което видях в празничната брошура, едва ли ще се изкупи, макар и похвалено. Wink Не са много хората, които ще дадат 6 лв (след по-голямото намаление) за 100 гр.

# 693
  • Бургас
Ще ме накарате утре да ходя до Билла за някоя находка.
С тез преоценени стоки...

# 694
В нашата Билла тези дни основно повечето марки кисели и пресни млека са на -50%, защото до 2-3дни им изтича срока на годност. Друго с жълт етикет не ми направи впечатление да има.

# 695
  • софия
Ako e бурканчето от 100 гр, което видях в празничната брошура, едва ли ще се изкупи, макар и похвалено. Wink Не са много хората, които ще дадат 6 лв (след по-голямото намаление) за 100 гр.
Не знам малко ли са, много ли са, но днес нито в магазина на Пиротска, нито в този на Дондуков има. Исках да взема още едно бурканче. Рядко ми харесва нещо с трюфел, а това масло с топла питка е...

# 696
  • Варна
Била на 1 януари работят ли?

# 697
Не
Била на 1 януари работят ли?

# 698
  • Бургас
Определени магазини ще работят на 1.01.
От 11 до 19;30
Вижте в нета, магазина който ви интересува.

# 699
  • София
Звънче, а имаше ли изобщо подобни продукти? Защото никога не са ми правили впечатление (в друг магазин ги видях и останах учудена). То аз съм малко като кон с капаци. Simple Smile Минавам само през нещата, които ми трябват и бързам да излизам, но и коледна брошура не съм виждала да предлагат точно там. Тези магазини са с ограничен асортимент.

# 700
  • софия
Имаше някакви неща, но нали са различен тип и са разхвърляни при съответния вид - имаше пралини, напр. при десертите.

# 701
# 702
  • у нас
За Лидл това имах предвид, когато се мерят плодове и зеленчуци. Това за тарата ли е?

# 703
  • София
Не мога да потвърдя, но някой беше писал в темата, че вади определения грамаж от измереното. За обикновено пликче - 4 грама.
Имаш 602 грама продукт, маркираш с торбичка и отчита 598 грама.

# 704
  • София
Да, питането е за да извадят тарата от грамажа.
За сега не се плащат торбичките в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт