Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 069
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 30
Ако не се доберем до мечтаното училище, обмисляме вариантите за 31во или 22ро. Кое бихте препоръчали?
Аз бих писала 31во по-напред. И двете ми деца бяха там до седми клас и мога да кажа, че училището е много добро. Имам много хубави отзиви от приятелка и за гимназията. На 22 не ми харесва това,че са предимно момичета, преки впечатления нямам
Благодаря за темата Flowers Rose късметлийска да е

# 31
Sanaka благодаря за темата!

# 32
Здравейте, някой знае ли кога е необходимо да се представи медицинското за професионална паралелка - при реденето на желанията, или при записването. На нас ни е 3-то желание професионална.

# 33
  • София
И двете са възможни, но и в давата случая трябва да се занесе при записването.

# 34
  • София
Моят синковец не е ставал от плейстейшъна и изобщо не се и замисля за точки и класиране.
Като видим резултатите, надявам се утре, вече ще има сериозен разговор какво точно мисли по въпроса за бъдещото училище.

# 35
Събудих се с мисълта, че излизат резултатите. Пък то било неделя. Още ден и ще имаме някаква яснота.

# 36
  • София
sanaka, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Големият син отпраши да посреща джулая на морето, а наборът от вчера е диагностициран с негнойно възпаление на средното ухо.
Да ви попитам нещо - ако има неизвинена отсъствия, те вписват ли се някъде в удостоверението за завършен 7.клас? Че нашата класна спи и не е извинила отсъствията от 27-ми и 28-ми.

# 37
Ще ги извини. Или поне така ми каза нашата класна

# 38
И нашите ги извиниха вчера

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 08:53 от Plami80

# 39
  • София
Благодаря, момичета Flowers Hibiscus

# 40
По-добре й пиши, да я подсетиш. Нашата миналата година забрави да извини едни отсъствия от последните дни.

# 41
sanaka, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Големият син отпраши да посреща джулая на морето, а наборът от вчера е диагностициран с негнойно възпаление на средното ухо.
Да ви попитам нещо - ако има неизвинена отсъствия, те вписват ли се някъде в удостоверението за завършен 7.клас? Че нашата класна спи и не е извинила отсъствията от 27-ми и 28-ми.
Отсъствията не се вписват в удостоверението, но по-добре утре ѝ напомнете да ги извини.

# 42
  • София, Лагера
Аз да споделя нещо забавно: Още от началото на миналата учебна годин наборът си занаеше, че игрите на тел и на компютъра трябва да бъдат силно ограничени до минаването на матурите. Не съм го контролирала, той сам си го правеше, а и беше заринат всеки ден с уроци или плуване, та нямаше време. След като минаха матурите забраната падна. От една седмица играе на воля. Не по цял ден, но доста, а и аз не го спирам, потруди се добре, заслужава почивка.
И вчера какво ми сподели, ей така, разхждахме се навън, без контекст: "Мамо, знаеш ли, от 1 седмица играя и сам се усешам как затъпявам. Губят ми се думи на български, идват ми на английски, не мога да се фокусирам в нищо, мисълта ми не тече". Много ми стана смешно, но и се зарадвах, че този анализ дойде от него, при това на базата на собствени прежвавания, не на наложени такива. 

Ноеми,
Скрит текст:
дъщеря ми беше на такъв Schnupperstudium  с  Мюнх, ама   другаде. И пак беше по време на световното. И  Германия като загубила мач, той какъвто е  принципно червендалест, още по-червен от яд станал Laughing..А съучениците й завиждаха,  беше успяла да види  при леко лятно обличане в неучилищна обстановка какво представлява  точно татуировката му Joy
Скрит текст:
Голяма терца е Мюнх, моите го наричат викинг и се бъзикат, че се бръсна с брадва. Когато го видах за пръв път, не можах да повярвам, че е учител. Някак никак не се вписваше в моята продстава за такъв. Но аз много се радвам за тази разчупеност, която създава и близост между децата и препоравателите, наричат си ги Лукас, Йози и т.н., не хер Хилгеман

# 43
  • Пловдив
Да включа малко Пловдив в разговора Simple Smile Къде се ориентират децата ви и вие? Синът ми много иска в хуманитарната с английски.
За Пловдив мойта иска в Английската с английски или МГ- мат с английски.

# 44
  • Пловдив
Да включа малко Пловдив в разговора Simple Smile Къде се ориентират децата ви и вие? Синът ми много иска в хуманитарната с английски.
За Пловдив мойта иска в Английската с английски или МГ- мат с английски.
Девойката избира между същите и все още не може да реши, кое да е на първо място. Младежът си ги е подредил: Художествената, Сценични кадри и КГ в МГ.

Общи условия

Активация на акаунт