Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
На мен не ми хареса сезона, а си мислих че няма как да е по зле от първи сезон - много мудно всичко, само клюки, сега оценям Игра на тронове.

# 676
Няма база за сравнение . Игра на Тронове си е по добър , като история и а за герой да не говорим , тук повечето са дразнещи .

# 677
Когато не могат да измислят оригинални неща, по-добре сляпо да следват книгите, нямаше да има такова разочарование в зрителите.

# 678
Когато не могат да измислят оригинални неща, по-добре сляпо да следват книгите, нямаше да има такова разочарование в зрителите.
Така е. Липсват и доста ключови герой разбрах , по добре ако ще следваш , и ще правиш филм или сериал по книга , го направи точно както е , а не врели некипели , и пълни измишльотини .

# 679
  • 🌊
Дано това да е края на Алисън в сериала, за да се освободи Оливия Кук от това мъчение на продуцент, който я сексуализира и криворазбрана феминистка, която не я интересува, че историята е вече написана. Прекалено добра актриса е за тези свободни съчинения (както и повечето актьори в сериала).
Трима хардкор фенове няма да гледаме повече - един от края на първи сезон, аз от първи епизод на втори сезон и един след финала. Неспасяемо опропастен сюжет

# 680
Рена трябваше да води децата в Пентос май. Беше спряла при Арините по път, да метне драконите, докато подготвят мястото в Пентос, където да останат при някакъв богат чичо, мисля че бяха казали в миналата серия, че всичко е готово за там вече. Някой да ме поправи, ако бъркам.

но защо си тръгна сама, дори без храна и вода?
аринката ли я изгони или на своя глава хукна да търси дракона така неподготвена?

пп дерон наистина го забравих

Не си е тръгнала сама. Арин й каза в предната серия, че "чичото" от Пентос (принцът, у когото живяха Деймън и Лена) е писал, че ще ги приеме. С една дума, багажчето и да те няма. Дадоха ги целия катун как си излизат през портата на замъка и Арин затваря голямата врата след тях.
Рена вървеше малко зад групичката, но по едно време реши да се отклони от пътя и заби през ливадите.

Товава се зачудих как така оставя децата сами. Вярно, с придружители са, ама са поверени на нея.

Оливия Кук сама е искала още по-хард сексуални сцени с Коул, ама не е станало. За какво мъчение говорим?!

# 681
  • Варна
Оливия Кук сама е искала още по-хард сексуални сцени с Коул, ама не е станало. За какво мъчение говорим?!
Той ли се е дърпал, че не ми се вярва да са НВО..?

# 682
Трябваше да има, щом иска. И Демън да бяха поканили за тройка, щеше да му отива на глупостите.

# 683
Аз обратното четох, че те са правили тези по хард сцени, ама са ги изрязали в крайна сметка от ХБО в последния момент.

# 684
  • България
Скрит текст:
До колкото знам един от аниматорите е българин , мисля че беше брат на Станислава Айви . (една от репортерките и панелистите на Гала ) Във почти всяко предаване  , държеше да отбележи че брат и е част от екипа , което поне на мен вече ми беше станало дразнещо . Но съдейки по работата му хич не е чак толкова добър за такова прехвалване . Очаквах повече от епизода честно казано , аз вече започвам да се замислям дали да гледам трети сезон . Да се окаже накрая че ще чакаме две години ,  пак за нещо не чак толкова добро .

В едно интервю с актьора Ewan Mitchell (Емонд) Стаси каза, че брат й се казва Александър и участва в екипа с ефектите. Иън благодари на брат й.
Зад сериала седи голям екип, не е един човек. На мен ефектите ми харесват, драконите никога не съм намирала за интересни сами по себе си, като дизайн са отвращаващи. Среброкрил ми харесва най-много.

# 685
Не гледате ли придружаващите серии с ефектите?

# 686
  • България
Гледам ги, не забелязвам да е паднало качеството и нищо от ефектите не ме дразни. Дразни ме сюжетът и Ема Дарси, която не знае как да играе, че и номинация за таланта си е спечелила.

# 687
Той ли се е дърпал, че не ми се вярва да са НВО..?

https://webcafe.bg/seriali/oliviya-kuk-zashto-izryazaha-zhivotin … t-na-drakona.html

# 688
Изглеждах и аз финала.
Леко скучен и въвеждащ към следващия сезон с две думи.
Стана ми още по-интересно какво ще стане.
Можеше и повече, но като цяло харесах доста сериала.
И няма сега да му търся кусури.
Яд ме е само, че се чака толкова за едни никакви серии и сега ще се чака още толкова за следващите. 😀
Така да го кажа, на мен ми се гледа още,  ясна съм за още.
И ще взема да чета книгата за утеха.
Драконите на мен са ми изкуствени.
Обаче много харесвам имената им😊
Обичам природните и величествените гледки, замъците, планините, моретата, мъглите, флотилията, която се движи в тях, роклите, прическите, ей такива неща.
Видяхме, че се готвят за войната, от всички страни прииждат армии.
Ще е интересно.
Мога да кажа, че ми липсваше ми светът на Мартин.
Мина много време откакто изчетох всичките книги.
Радвам, се, че чрез "Домът на Дракона" се завърнах за малко в този свят.

# 689
Не знам дали някого го интересува, ама аз си идвам с тъпите мемета - кажете ако нещо да се спра Grinning

Скрит текст:

Aemond: COME WITH ME TO WAR NOW!
Helaena:

Алисънт напуска Кралски Чертог с Хелена, след като е започнала цялата война.

Хелена в следващия сезон

Общи условия

Активация на акаунт