💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 1 💛

• 20 254
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Ехо, ехо Simple Smile) вчера на трети юли се появи на бял свят (най-накрая) и Ева перфектните мерки 3300гр и 50см.
Раждането протече с доста усложнения. Изтекоха ми водите предния ден късен следобед, постъпих към 19ч в деректно в родилна зала и вс си беше окей до 9ч сутринта когато заради намалелите води пъпната връв се уви около краката на бебето и при вс контракция тоновете му изчезваха и намаляваха. Наложи се мн спешно секцио, даже не разбрах какво става. Нямаше време за анестезия и директно са ме интубирали.
Мн ми е мъчно, че така се получи и че нямахме контакт в първите ѝ минути, но и двете сме здрави, което е най-важното💕

# 61
Честито бебе Ева, да е жива и здрава. И на мама, бързо да се оправя! Важното е, че сте добре!

# 62
Хайдее, най-чаканото бебе ❤ Нека Ева бъде здрава, щастлива и с много късмет в живота. Не се ядосвай за секциото. Важното е, че и двете сте добре. Ще имате цялото време на света заедно 🍀

11 ден на София - изкарах я 10 минутки на терасата. Баба й така я е повила с една пелена, сакън 😃 Малко си духа в София, де. Ние сме и в южните квартали и сигурно повече се усеща вятъра.

# 63
Лина, честито бебче! Живи и здрави да сте! Тъкмо тези дни си мислих за теб.

# 64
Лина, честита рожба! Важното е, че и двете сте живи и здрави, другото са подробности Hug

# 65
Lina, честита Ева! Heart Бързо възстановяване на теб, крайния резултат е важен и това и двете да сте здрави! Тепърва прекрасни мигове ви предстоят!
Ванина утре прави 1 месец и направо не мога да повярвам, че миналия четвърти по това време стягах багажа за болницата. Изнизва се времето. Да ви питам, вашите дечица повръщат ли? Девойката повръща почти всеки ден, след хранене, няма значение дали се е оригнала или не, дали съм я държала права и т.н. Не и много и ще питам педиатъра разбира се, ама някоя мама с повече опит да каже дали е нормално?
Иначе за излизане - ние от 10тия и ден почти всеки ден излизаме сутрин по хладното за 30-40мин с количката, а тези дни като разхлади в София и за повечко. Не ме свърта мен в апартамента, а и на нея също и е добре.

# 66
Ние от седми ден всеки ден по два пъти сме навън. Дори сега сме на площадката, голямото да играе. За повръщането и голямото доста повръщаше, смениха ѝ тогава ам и спря. София нещо напоследък не се оригва, и почва да хълца, понякога връща малко ако плаче след ядене. Детето на жената с мен в стаята, ядеше много ( тя имаше супер много кърма) повръщаше по два три пъти след всяко ядене. Като цяло не е нещо необичайно, но все пак трябва да се консултира с педиатър.
За акането, беше питал някой по горе, нашата педиатърка каза че до 7-8 на 24 часа и 1 на три дни е ок,
Това при нашето хранене. Пак си е индивидуално и трябва да се наблюдава. Софи в родилното акаше по 6-7 пъти, а откак сме вкъщи по един път на 24 часа.
Междудругото забравих вчера да пиша, ходих аз на извънреден  преглед, не издържах Simple Smile казаха че има за изтичане още и така като спре и има неприятна миризма е от задържана кръв, трябва да си изтече, каза до края на юли ще е така, после трябва да спре. След това вече по всяко време трябва да чакам цикъл. Засега си зараства и нищо не може да се каже. И никакви бебета следващата една година Simple Smile

# 67
Lina Добре дошла да е Ева! Юлското ни юнче 💗  Хубаво е, че все пак си е тръгнала сама, нищо че се е стигнало до секцио. Това е активирало разни важни хормонални процеси. Бързо възстановяване на теб!

За повръщането- Игор по-скоро връща мляко, просто му изтича от устата, не е с позив за гадене. Ако е минсло повече време, стои пресечено. Ако е от скоро си е съвсем течно. Ако се старая да го държа по-изправен и не го местя след ядене, по-добре е положението.

# 68
Честита да е Ева! Да е здрава и силна, а на мама бързо възстановяване!
Пламена не връща засега, но голямата ми дъщеря преяждаше с кърма и си повръщаше редовно. Не е имало проблем, нямаше как да я спирам да не яде 🙄
Ние също излизаме два пъти на ден, откакто аз съм в кондиция. Навън само спи, голямата играе, засега е лесно. Като спре да спи ще го мисля.

# 69
Добре дошла, Ева Hug Много да слуша и радва родителите си! На мама бързо възстановяване Heart

# 70
  • Варна
Добре дошла да е Ева! Да расте 🍀жива и здрава. А на мама бързо възстановяване. И моя Марти си връща мляко редовно. Взех лигавничета, че преди все намокряше дрешките около вратлето. Та все сменях дрехи, сега поне сменям лигавничета. Поне не мокрят дрехите, от едната страна са водонепромокаеми.

# 71
Момичета,бебетата които са на АМ по колко мл през колко време си хапват?
Моята госпожица много рядко изкарва 3 часа,на час и половина два е гладна и си изпива всичко.
В 19.30 изяде 100 мл и сега два часа по-късно още толкова🤦♀
Дали е възможно да го прави заради успокоение или?
Педиатърката каза,да се водя по нея,ама с това лакомо ядене,не знам.
Хапва си 100-110 мл Аптамил.На 23 дни е госпожицата.

# 72
София яде 30 мл ам и суче по 25-30 мим. (Ако е с помпа 60 мл кърма, което значи, че със сукане е повече) Ако е будна е гладна по рано. Къде да се успокои, къде от глад. Снощи яде в 9 и после стана в 3, в 12 яденето го пропусна. После яде в 6, после 9 без 20, понякога се опитвам да я баламосам пея, нося, биберони...но тя си търси. Иначе педиатърката каза по 90 мл ако е само на ам. На 17 дни е .

# 73
София яде 30 мл ам и суче по 25-30 мим. (Ако е с помпа 60 мл кърма, което значи, че със сукане е повече) Ако е будна е гладна по рано. Къде да се успокои, къде от глад. Снощи яде в 9 и после стана в 3, в 12 яденето го пропусна. После яде в 6, после 9 без 20, понякога се опитвам да я баламосам пея, нося, биберони...но тя си търси. Иначе педиатърката каза по 90 мл ако е само на ам. На 17 дни е .
Блазе ви,от няколко дни вкъщи е ужас.
Будене нон стоп,снощи съм спала час и половина…

# 74
Моята госпожица яде между 60 и 120 мл АМ на порция. Обикновено й правя по 90 мл и вече се водя по нея дали й стига или не. Храни се или на 3 часа, или пред 2 часа. Зависи колко милилитра е изяла преди това.
Понякога иска просто да суче за успокоение. Карина, браво, детето ти си поспива.

Общи условия

Активация на акаунт