Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват коликите при новородените и какви са симптомите?
Какви са препоръчителните покупки за бебета, когато пораснат?
Как да определим подходящото облекло за бебето при различни температурни условия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват коликите при новородените и какви са симптомите?
-
Какви са препоръчителните покупки за бебета, когато пораснат?
-
Как да определим подходящото облекло за бебето при различни температурни условия?
При определяне на облеклото на бебето основните критерии са температурата в помещението и конкретната чувствителност на детето. Обикновено се препоръчва бебето да бъде облечено с къс ръкав и шапка при температури около 25-26 градуса. Когато излизате, трябва да добавите допълнителни слоеве, а телесната температура на ръцете и краката трябва да се наблюдава.
-
Какви са съветите за хранене на новородено и как да се справим с понякога предизвикателното кърмене?
-
Как да се справим с повторно кървене след раждане?
взе ми цито и микробиология. Дано цитото е добре, не съм си правила от години.
или се е събудил и сама ми е намерила гърдата
защото заспахме гушнати, така се и събудихме. 
Гледам, че на ден има около 9 хранения, в която бройка включвам и двете хранения през нощта. Това леко ме притеснява, защото от втория месец вече трябва храненията да стават 6, пък така като гледам изгледи за отказване от храна или за удължаване на интервалите на хранене няма. Иначе е качила 1 кг за 1 месец. Притеснявам се да не я прехранвам.
Но пък тя си търси храната.