💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 1 💛

• 20 263
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Сложихме двете задължителни. Спа мнпго целия ден и цялата нощ. Като беше будна плачеше малко повече. Това беше при нас, сравнително добре мина.

# 736
Вчера сложихме само първата. Реших след седмица-две да сложим ротавирусната, не исках неведнъж да са.
Помрънка малко повече от обикновено, леко кисела, но като цяло добре й понесе.

Друга ми е драмата на мен. Педиатърката каза, че Гергана била имала алергия към белтъка в АМ и каза да го сменяме. Посочи нещата около веждите и челцето й като знак, според мен са крусти, но знам ли....
Та, пита ни на какво АМ сме. Като чу, че сме на Töpfer Lactana bio, реши да ни даде Аптамил, които по една случайност са спонсори в цялата поликлиника Neutral Face Сега съм в търсене на педиатър за второ мнение. А иначе детето няма никакви проблеми привидно...

# 737
Вчера сложихме само първата. Реших след седмица-две да сложим ротавирусната, не исках неведнъж да са.

Друга ми е драмата на мен. Педиатърката каза, че Гергана била имала алергия към белтъка в АМ и каза да го сменяме. Посочи нещата около веждите и челцето й като знак, според мен са крусти, но знам ли....
Та, пита ни на какво АМ сме. Като чу, че сме на Töpfer Lactana bio, реши да ни даде Аптамил, които по една случайност са спонсори в цялата поликлиника Neutral Face Сега съм в търсене на педиатър за второ мнение. А иначе детето няма никакви проблеми привидно...

Силни колики, кафеникави нишки в акото?

# 738
Не, има според мен крусти около веждите и на челото. Тя това нарече алергия към белтъка в АМ

# 739
Сложихме двете задължителни. Спа мнпго целия ден и цялата нощ. Като беше будна плачеше малко повече. Това беше при нас, сравнително добре мина.
Ваксината за коклюш и пневмококовата ли и сложиха?

# 740
Според мен това са крусти. И София има малко на веждите и повече по главата. Нищо не е казал педито.

# 741

Извинявам се, но тези продажни трикове ги зная и са отвратителни! Наистина си решила добре да потърсиш второ мнение!! И после тая педиатърка я засилвай по баира, как не ги е срам!! Направо побеснях! Млечни крусти може да има, защото е нормално в периода, но да го изкарва... значи и кърмените бебета имат алергия към белтъка в кърмата ли? Боже! Как се ядосах!!

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 12:35 от КремонаЛиза

# 742
Не, има според мен крусти около веждите и на челото. Тя това нарече алергия към белтъка в АМ
И моето има на веждите и на челото,но нашата нищо такова не е казвала.

# 743
Благодаря, момичета!
За щастие триковете не проработиха над мен и ММ (и двамата сме се занимавали с търговия, ха!).
Но най-интересното беше, че в бързината между пациентите лекарката ми е дала малка кутия Аптамил 6-12м. Приех го като знак Grinning

# 744
Момичета, малкия е на 54 дена, а аз продължавам от време на време да кървя ..
Бях на преглед на 45тия ден и АГ каза, че скоро няма да ми дойде ..
На кърма е.
Каква може да е причината? Само капки кръв има от време на време при завършване.

# 745

От аптамил Ели получи ужасен запек и се наложи да го сменя.

# 746
Отиди при втори АГ.
Ако си в София, мога да препоръчам с две ръце моята - д-р Сирманова в Неоклиник, работи с НЗОК

На кърма е.
Каква може да е причината? Само капки кръв има от време на време при завършване.

# 747
Отиди при втори АГ.
Ако си в София, мога да препоръчам с две ръце моята - д-р Сирманова в Неоклиник, работи с НЗОК

На кърма е.

Не, от Варна.

# 748
Момичета, за тези които искат да увеличат лактацията си, макар и по този странен начин, прочетете тук:
https://m.bg-mamma.com/index.php?topic=368231;_gl=1%2Aqa6gn3%2A_ … 4MjQwOTAuNDguMC4w
Случайно попаднах на това, търсих в гугъл листовката на деган, защото днес доста пъти повръщах.. лошо ми е, втриса ме и ме боли глава. Каквото пия то повръщам. Не мога и да се храня, не само че нямам апетит. 2 бисквити сутринта хапнах, повърнах ги, преди 2-3 часа ядох около 3 супени лъжици кисело мляко, и то имаше същата съдба. Таблетки, каквото преглътна, после имам повторна среща с него.
Някоя с идеи? 😔

# 749
Някакъв чревен вирус си хванала. Сега върлува, приятели го изкараха, но при детенцето им продължи по-дълго. Яж само варени картофи, сирене, препечен хляб. Те не дразнят стомаха. Надявам се бързо да се разминеш с тази гад. Ужасно е.

Общи условия

Активация на акаунт