Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 845
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Хубаво е човек да знае че с някой там има такава неоспорима химия
Съборикъща се казва обаче

# 76
Егати първичните сте понякога мъжете. Само това ще те питам - я обърни ролите и си представи, че някой супер стегнат бивш се появи и покани бременната ти жена на вечеря. Тя се съгласи, после той я води на романтично място, почва да я гали по бедрата и ѝ казва, че макар, че е бременна, все още я намира супер привлекателна. Прави ѝ намеци тя отказва, защото има теб. И после пуска тема - ама той обича ли ме още??
Ще си спестя какво мисля за теб като мъж. Дано жената до теб се усети, че е план Б, или резерва да запълни дупката.

Аз в момента съм бремена и ако моята половинка това с неговата бивша направи, знам какво аз бих направила ….
Дано не сте само в шестият месец ….. Grinning

# 77
В един момент се притесних, че авторът на това произведение ще опише и как са правили секс. 🤣🤣🤣

# 78
Не сме ли я чели вече тази пързалка.

Иначе кой гледа чаветата докато секси пие винцЕ с бившия?

# 79
So Lucky, има явно тълпа от желаещи да ги гледат - настоящият мъж на секси бившата гледа второто й дете, сестрата на автора гледа първото, докато те вечерят...Те и двамата били от заможни семейства, така че дори и като млади родители на по 20 г. се е намирало как постоянно да се отдават на "животинска страст", но също и да се образоват, да тренират и да преживяват романтични моменти, в които той я носи на ръце до капака на колата. Така че не ги мисли тях, историята им е издържана в най-добрите традиции на любовните романи, битовизмите са изцяло премахнати, за да мине страстта на преден план.

# 80
Боже, Джаки Колинс и Даниел Стийл пасти да ядат.

А ние, доматите с колците.

# 81
Иначе кой гледа чаветата докато секси пие винцЕ с бившия?
Може би бременната му съпруга, за да затвърди образа си.

# 82
  • У дома... някъде
Няма какво да го мислим.
Ще кара на химия навън,на физика(тоест бременната си съпруга) в къщи,та накрая дано му се получи в математичните уравнения и полиаморните вещества в главите му.

Източник в реално време в предвид сюжета на темата от тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1670515

Нека знае,че има и други начини да бъде интелигентен в брака си и лесно достъпен  извън него.

# 83
  • ☀️София / London🌂
Предлагам на автора да вплете 3та жена в сюжета, че някак явно му е скучно.
Покрай едно дете, една бивша, новата жена която е бременна , работата и блъскането във фитнеса , явно много свободно време му остава, нЕма ли някоя готина колежка която да пасне на ситуацията и да запълни времето?
Имаш нужда от жена-приятел/любовница, която те разбира и на която да си изплачеш болката от другите 2.
3 за щастие и всичко ще се оправи!

# 84
  • София
От всичко най-силно ме впечатли, че един млад и амбициозен дипломиран юрист не се е явил на адвокатски изпит, но пък е отделил време за достатъчно тренировки, позволяващи му да метне бившата на капака на колата (т.е. без проблем да вдига и разнася насам-натам средно между 50 и 70 кила живо и пияно тегло).

# 85
Къде отиде Автора? Явно ме му харесаха отговорите

# 86
Не мога да смогна да ви чета коментарите Grinning Не се притеснявайте. Давайте солете ме още. Хубаво не се правя на невинен. Не съм я спрял, но само аз излизам грешен в ситуацията. Всички са много фокусирани в това, че спортувам. По-добре ли е да се разпусна като чичка с бирен корем преди 40?

# 87
  • София
Напротив, спортът е изключително важен, вкл. за здравето, но пък кръстът е важен, пази си го.

# 88
Ако знаеш как да вдигаш, кръстът е добре Wink Не е много трудно да вдигнеш 50-70 кг жена. Голяма солидарност има при жените обаче. Една не я изкритикува, а аз излязох най-черният без да съм изневерил

# 89
От всичко най-силно ме впечатли, че един млад и амбициозен дипломиран юрист не се е явил на адвокатски изпит, но пък е отделил време за достатъчно тренировки, позволяващи му да метне бившата на капака на колата (т.е. без проблем да вдига и разнася насам-натам средно между 50 и 70 кила живо и пияно тегло).

Фивър, не четеш, бе жена! Бившата е ФИНА! Какви 70 кг, най-много 42. А пък авторът е мускулест, тренира, така че носи без да се изпоти или задъха.
Честно, умрях от смях с тази тема. Това е някаква брутална пързалка, лятна и много забавна.

Ако все пак има едно зърно истина, моят съвет е мускулестият юрист веднага да преустанови романтичните вечери с пияндурницата бивша. Първо, защото новият й мъж може да му смени физиономията, ако научи какви ги вършат зад гърба му и второ новата бременна може да го натири като куче, ако пък тя научи. Аз на нейно място бих направила точно това. И авторът и бившата са големи боклуци, да му мислят новите им партньори.

Общи условия

Активация на акаунт